- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
Hi
A mai nap valami fura smsek jönnek a telenortól, legalábbis szerintem. A feladó HírüzenetSMS, tartalma pedig annyi hogy Győr. Samsung Spica telefon, kb 5 percenként esnek be, eddig 37et töröltem
Nem igazi sms, mert jelzőhang nincs, csak ott terpeszkedik a listámban. Valami ötlet?
-
csab2
veterán
Én augusztusban vállaltam 1 db készülékhűséget és 2db tarifahűséget. Egyiket a 180 perc tarifára, másikat pedig a mobil online m-re. Emlékeim szerint mindkét esetben 20 000 forint a kötbér. A készülékhűségnél pedig 50 000 forint. Benne van a nyilatkozatokban amit aláírtam.
Szerintem az ÁSZF-ben is benne kell, hogy legyen. -
tomp
félisten
Mostanában elég gyakori, hogy éjszaka elmegy néhány percre a 3G. Mintha lekapcsolnák. UMTS-en vagy visszalép gsm-re, vagy "nincs hálózat" kézih. választásnál sincs ilyenkor 3G.
-
Rosenbaum
csendes tag
Kezdem úgy érezni ez az egész egy nagy lehúzás. Nem először fordult elő, hogy felléptem telorol a netre, és abban a percben, ami a kártyán volt (lové) egy az egyben le is húzta.. akár 1 perc alatt. Na ez miért lehetett?
Másik érdekesség, ismerősöm előfizetett a szomszédország 47ft-ra, levonta a pénzt, de sehol semmi
Megérné váltani... -
zoli62
addikt
November 7-ig 1 éves hűségnyilatkozat aláírásával az első három hónapban féláron lehet használni a a Mobil Online S, M, és L díjcsomagokat. Kérdésem, ha valaki a legnagyobbat választja, és később kisebb csomagra vált, hol van leírva, mennyi kötbért kell fizetnie. Én sehol nem találtam. Nem kellene ezt a hivatalos oldalon feltüntetni?
-
csab2
veterán
válasz
rudymester #6087 üzenetére
Azért kérdezem, mert csak a 60 perc feletti beszélgetéseidet mutatja a rendszer és az SMS-eket illetve MMS-eket. Ami benne van az előfizetésben (esetedben 60 perc) azt nem. Tehát ha azt írja, hogy hívásköltség 2000 Ft akkor ahhoz hozzá kell érteni a 2100 Ft előfizetési díjat is.
-
csab2
veterán
válasz
rudymester #6084 üzenetére
Milyen tarifacsomagod van?
Attól, hogy a 100MB-os csomag értékesítését megszüntették, te még használhatod tovább.
-
rudymester
senior tag
Most néztem csak, hogy a havi számlámon van ~350ft "Számlaszintű díj". Visszanéztem 6 hónapra visszamenőleg a számláimat és 3 havonta jelenik megy egy ilyen költség. Az előző alkalommal 150 forint volt. Nem egy egetverő összeg, de kicsit bosszant. Talán a számlaküldés díja lenne (csekket kapok)? Akkor miért nincs ez minden hónapban?
A másik Telenoros hülyeség most, hogy az online felület forgalom számlálója totálisan besz*rt. Mindig csak valami minimális összeget mutat, miközben sokkal több a forgalmam. Eleinte (1,5 éve vagyok náluk) nem volt gond. Ha nem is volt pontos, 2-300 forintos kilengés volt max. Most meg ezrekkel mutat kevesebbet úgy, hogy a neten 2000 forinton állt, végül 4000 forint volt a beszélgetés. Lehet összezavarta a vezetékes hívó kedvezményem meg mobilnetem?
Más: Kíváncsi leszek, milyen tarifákat találnak ki. Nekem most ez a 100MB 990ft-ért van, ami nekem elég. 60MB forgalmazok le, pedig igyekszem!
Ha most megszűnik ez, akkor a 20 megás kezdőcsomagból csinálhatnának 100 megát, elbírnám viselni 690 forintért.
-
Simike2010
csendes tag
én nekem 2 évig telenor volt de nem érte meg!!!!
-
csabám
addikt
válasz
korpicschess #6076 üzenetére
Különősebben nem zavar,mivel csak akkor látom ha ki rakom az asztalra a "hálózatok" widgetet
Csak ha esetleg van rá lehetőség akkor megoldottam volna. De hátha vki vmit tud . . .
-
korpicschess
veterán
Nekem ugyanaz a SIMem régóta, és nálam néha változik, de legtöbbször pannon-t ír, így kis betűvel.
Nagyon zavar?Amúgy be dobom ezt az offot, gondolom arról csak találgatni lehet, hogy milyen áron lesz iPhone 4? Gondolom a vodával egy szinten, mert ott is decembertől lesz, csak jó lenne tudni, hogy érdemes-e várnom rá
-
csabám
addikt
Csákó, olvasgatam a fórumot de az én esetemre nem találtam megfelelőt: kb. hete kicseréltettem a simemet és még mindig pannont ír ki, pedig előtte átváltott a régivel mikor megtörtént a név váltás. Közben meg telót is cseréltem. Nem olyan régen próbáltam visszatenni a régi telóba az új simet de ott is pannon van kint. Ha manuálisan választom ki a hálózatot akkor Telenor Hu - t ír ki de a képernyőn nem vált át. Vmi ötlet esetleg?
-
zole55
csendes tag
és rendelni se lehet?
ja meg van ilyen 25k-s kedvezményem, azt fel lehet használni rendelésnél? -
tomp
félisten
Azért az merész, hogy csak az 500megás lesz a napijegyen kívül.
-
zole55
csendes tag
Ti kaptatok Galaxy S-t a telenorba?:S
én sehol se találok nem tudtok egy üzletet ahol van?
Ha lehet akkor Nyiregyháza környékén>< -
VINIKOR
senior tag
T. Telenor!
Nagyon jó lenne, ha a Sony Ericsson Elm bekerülne a karácsonyi akcióba, mondjuk 25.000 Ft-ért. Nagyon jó kis telefon, komoly tudással.
-
Ez baromi bosszantó
, mert nekem elég volt a 20MB-os csomag is 480-ért. Annyit érnek el az "S" csomag megszüntetésével nálam, hogy a pannonos csomagot mesgszüntetem, és a Vodánál fogom tovább használni (a másik előfizummal) a 200MB-os csomagot 1200-ért, ami jobban megéri, mint az 500-as csomag 2k-ért a Pannonnál.
-
Davey7
senior tag
Nekem kellene egy kis segitseg... Nem nagyon igazodok ki a telenor honlapjan,es azt kellene megtudnom,hogy flottas elofizuval mely arakat kell neznem??? Mert ott van az a sok mobilkvartett,de lovesem sincs....
Meg varhato e,hogy lesznek ujabb telefonok is? Mert sajnos elegge elavult a kinalat -
aaaaaaa
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban hogy ho találom meg a telefonos beazonosításhoz megadott jelszavamat. Szerintem nem is adtam meg ilyesmit és ahhoz hogy az internet szolgáltatást le tudjam mondani a 1741-en kéri ezt a jelszót.Köszi
-
adamp
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ugyebár előfizetés létesítéséhez két érvényes fényképes irat szükséges lakcímkártyával. De az ÁSZF-ben van egy ilyen pont:
"Kedvezményes készülék vásárlása esetén:
- Az alábbiak közül két fényképes dokumentum bemutatása szükséges: a
szerződéskötő érvényes régi típusú személyi igazolványa, vagy régi típusú személyi
igazolvány és lakcímigazoló kártya, vagy új típusú személyi igazolvány (kártya) és
lakcímigazoló kártya, vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedély
(kártya) és lakcímigazoló kártya, vagy régi típusú gépjárművezetői engedély, vagy
útlevél és lakcímigazoló kártya.- Amennyiben az első bekezdésben felsorolt dokumentumok közül csak egy fényképes
személyazonosító okmányt (valamint lakcímkártyát) mutat fel, akkor a következő
feltételek valamelyikének teljesítése esetén van lehetősége a vásárlásra az
Értékesítési Pontokon:
· 3 hónapnál nem régebbi, a fenti dokumentumok valamelyikével igazolt, a
szerződéskötő nevére és belföldi lakcímére szóló kifizetett közüzemi számla
bemutatása (pl. kábel TV számla; vonalas telefonszámla, internet számla
[havidíjas mobilinternet, vezetékes telefonvonalon nyújtott internet
szolgáltatás, kábel TV hálózaton nyújtott internet szolgáltatás számlája]) vagy
· szerződéskötő nevére kiállított 3 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat
bemutatása vagy
· szerződéskötési előleg befizetése."Tehát ez azt jelenti, hogy elegendő egy személyi+lakcímkártya és valamilyen közüzemi számla vagy bankszámlakivonat?
A választ előre is köszi!
-
Tombi
őstag
A telenor ügyfélszolgálat elkotyogta amit már úgy is tudtatok:
Telenornál is lesz iPhone 4 és még idén!
-
tomp
félisten
November 7-től lezárásra kerülnek a Mobil Online S és M csomagok. Szintén 7-től a Mobil Online L kerete 200MB-ról 500MB-ra emelkedik. A csomag új neve Mobil Online 500MB lesz!!
-
Sztif
aktív tag
"...még több jó telefont kínálunk!"
Ezt olvasva a főoldalon, kissé bizakodva néztem a készüléklistát. Erre, semmi változás új készülékek terén - még most se! Egyre nevetségesebb, míg a többi szolgáltatónál kb. dupla ennyi készülék kapható.
Ha jó készülékeket akarnak, akkor érdemes lenne az Androidra koncentrálni és majd a WP7-re. SE-nak az Androidos telefonjai vajon mikor fognak bekerülni, vagy esetleg a Galaxy 3, ha már ennyire "elSamsungosodott" a Telenor, vagy talán a Motorola új készülékei?!?...
Azt látom magam elött, hogy kb. januárra behozzák a sziPhone-t és akkor egymást fogják tapsolni felállva, hogy: Igen, megcsináltuk!Addig a többi készülékre nem is koncentrálnak.
Ha így folytatják, valszeg sose tudok jó áron, egy értelmes készüléket se venni...
-
gadeak
csendes tag
válasz
littlelion21 #6047 üzenetére
Az hagyján, hogy felemelték az árát, de nincs is! Borzasztóan ócska a készülékárlista, és ami épkézláb telefon is lenne rajta, azt meg nem lehet kapni. Egy hónapja próbálok telefont venni náluk, először Omnia 2-t akartam, nem volt (de a listán még rajta volt 3 hétig), most meg már Wildfire sincs, és persze nem tudják, hogy lesz-e, vagy akármi. Nem mintha ez lenne a dolguk... Felháborító!
-
fabko
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet csatlakozni a DPI díjcsomaghoz?
Köszönöm a segítséget!
-
XeeN
senior tag
A pofám leszakad...
Megint 29k-ért akciózzák a Galaxy S-t... No comment...
-
csab2
veterán
válasz
Dark Archon #6036 üzenetére
Mar egy ideje nincs SE a Telenor kinalataban. Ezert is vicces amit az elozo hsz-emben ideztem toluk.
-
Armahun
addikt
válasz
littlelion21 #6041 üzenetére
Tévedtem "csak" 13
-
littlelion21
addikt
Milyen sűrűn frissítik a listát? Nem hetente kedden?
-
annnie
csendes tag
sziasztok!
meg tudná nekem esetleg valaki mondani, hogy mennyibe kerül, ha a telefonomról e-mailben el akarok küldeni egy képet? (előfizus vagyok)
a honlapon sehol sem találom...csak mindenféle mobilnetes tarifacsomagot
előre is köszi! -
Most néztem a honlapot... hova lettek a SE készülékek? Az ember azt hinné, hogy a "fúzió" jót tett a cégnek, de ahogy nézem, ez egyre szarabb lesz.
-
-
tomp
félisten
Remélem, hogy csak 2lépcsőben frissítik és új telós net is lesz. Mert ha nem, szemétség.
-
g0dl
addikt
Megjelentek az "új" csomagok
http://www.telenor.hu/internet/mobilinternet/csomagok/Hát nagyszerű, megjelent náluk is a T 3GB-os csomagja. Ennyi??? Képzelem ezen hány ember agyalt.
Mobiltelefonos csomagokban semmi változás.
-
GrandeP
addikt
Nincs laptop/netbook a telenor kínálatában, vagy csak én nem találom?!
Köszin..
-
Viper26
nagyúr
Szarjon sünt ez a rohadt cég.
Kaptam sms-t, hogy be lett korlátozva a net, merthogy állítólag felhasználtam a havi keretet, holott ettől még igencsak messze vagyok, ugyanis használok adatforgalom mérésre progit...
Ráadásul direkt rákérdeztem, hogy mettől meddig van a számlázási időszak, hogy még az se legyen, hogy nincs jól beállítva.
De nem baj, bemegyek, és amit reggel kapnak azt nem teszik zsebre garantálom! -
tomp
félisten
Most olvasom az ÁSZF módosításokat és felfigyeltem 2dologra: 5-től lezárásra kerül az Internet 5GB illetve az Internet 1GB Internet Mini-re változik. Érik a net csomagok frissítése. :-D
-
tomp
félisten
válasz
Bergkamp #6019 üzenetére
Ha csak e teló között akarod akkor Telenor.(pannon) Az egyik legyen számlás 35perc(1295Ft/hó-legolcsóbb számlás) a másik meg Praktikum(kártyás) Ha megvan rendeld meg mellé a családi csomagot. Havi 930Ft de csak a számlásnak kell fizetni. A kártyásnak szószerint ingyen van a hívás. Ott nincs havi díj.
-
Bergkamp
csendes tag
Adott két telefon. Az egyik vodás a másik pannonos.
Szeretnénk minél olcsóbban megoldani hogy ingyen tudjunk egymás közt beszélni.
Gondolom ez a két szolgáltató között keresztbe sehogy nem lehetséges.
Van valaki aki tud ajánlani valami díjcsomagot valamelyik szolgáltatónál hogy ingyen tudjunk telefonálni egymás között? Talán feltöltő kártyás csomag lenne a legjobb, mert csak és kizárólag erre használnánk, a meglévő telefonszámaink mellett. -
Viper26
nagyúr
Üdv,
az előfizetésem mellé van egy mobil online L csomagom, hol tudom megnézni, hogy mennyi az adott időkeretben felhasznált adatforgalom?
Nem találom az oldalon. -
Csabi95
tag
Valaki nemtud valamit arról, hogy felveszi e a telenor a wawe-t a kínálatába?
-
parkr
őstag
-
Sztif
aktív tag
Tyűűűűhaaa! Kis robotok lepték el az androidos telefonokat az árlistán.
Nem semmi fejlődés... -
jorgi22
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, és tanácsot kérnék Tőletek:
Az a helyzet, hogy nekem van egy djuice előfizetésem, ami januárban lesz 2 éves, és ekkor kaptam sim kártyát is, tehát az is 2 éves lesz.
Most az a problémám, hogy vettem egy független HTC készüléket, de hiába teszem bele a kártyámat, a pin beírása után nem talál hálózatot a készülék.. A furcsa az, hogy egy régi pannonos Motorola Z6-ossal pedig vidáman tudok telefonálni, illetve a mobilnet is megy..
Gondolom eddig nem nagy ügy a dolog, csak be kell menni és kártyacserét kérni, de az a baj, hogy a kártya egy kissé meg lett nyírbálva még egy korábbi turbosim-es akció nyomán, és így nyilván nem vihetem be a kártyát..
Szóval szerintetek ilyen helyzetben mit tehetek? Mit mondjak az ügyfélszolgálaton? Illetve egyáltalán ezt hol tudom elintézni, mivel a djuice ugye azóta függetlenedett a telenortól?!
Köszi ha a válaszoltok!
-
factory01
tag
milyen feltöltőkártyák vannak most a telenornál?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync