Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Rendben. Utána nézek ott...
(a kérdésemet meg lehet off-ba tenni) -
-
Soma01
veterán
A Telenornál vásárolt Huawei B525 router firmware-át le lehet cserélni gyárira viszonylag könnyen? Van ebben tapasztalatotok? Hűség nincs már rajta.
-
Apa+Fia
aktív tag
My tv-re hány eszközzel lehet csatlakozni?
-
gboszi
senior tag
válasz
simpley
üzenetére
Ok, csak furcsa volt, hogy válaszoltál egy fel nem tett kérdésre. Továbbá nem szeretném senki ismerős telefonszámát sem elkérni. Engedély nélkül meg pláne.
+ish4d0w
Gondolhatjátok, hogy nem feltöltő kártyát akarok venni és nem is a net lefedettség miatt nyávogni. Elég komplex problémám van, amihez csak azért kellett volna egy telenorban dolgozó (közeli) személy, hogy megerősítsen, hogy lehet-e amit szeretnék, mert sokat a macera. -
simpley
őstag
válasz
gboszi
üzenetére
Szó sincs erről, csak segíteni akartam...
Ismerős telefonszámát, elérhetőségét, nevét normális ember nem fogja kiadni az illető engedélye nélkül...
FONTOS lenne végre, hogy leírd MIT szeretnél intézni! Lehet, hogy telefonos ügyfélszolgálaton is megoldható, nem kell szaladgálni senkinek.. -
Trebron09
őstag
válasz
Trebron09
üzenetére
Már megint nincs 4G.. ezért fizetem ezt a sz@rt.. konkrétan "nincs internet" felirat díszeleg a tálcán, mintha nem kapnék IP-t. 3G-n egy darabig megy aztán azt sem, minden számla be van fizetve ezeknek táncot kell járni a router körül vagy mi? Ha nem tudnak szolgáltatni akkor nem kell mindenkinek a 100 gigákat adni (telefonra is minek, kinek?).
-
-
-
castiels
addikt
Üdv!
Viktort kérdeznem elsősorban, de természetesen akinek van tapasztalata nyugodtan írjon.Telenornál hogyan működik a kártyacsere? Térerő problémám van, 1-2 csík van csak állandóan, ez nagyon meríti is az akksit nyugalmi állapotban is.. Ilyen esetben ingyen cserélik?
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, ha valaki telenor üzletben dolgozik, vagy van ilyen ismerőse, kérem keressen meg privátban, elég fontos lenne, köszönöm szépen előre is
-
asdf_
veterán
válasz
bedibazsa
üzenetére
A szabaly, meg ami tenylegesen tortenik az ket kulon dolog. Nem azt mondtam, hogy ingyen lesz kartyaja, de ha olyan helyre megy, akkor lehet. Felteteles modban. En pl. ketszer csereltettem, mindketto regije itt van nalam a polcon, se el nem kertek, se be nem mutattam, ugyfeljelszoval beazonositottam magam es csokolom.
-
-
chungee
addikt
Napot!
Elveszett a SIM kártyám (beszorult, az életben nem jön ki). Kérek pótlást akkor a rajta lévő egyenleg (5.400ft) elvész
Feltöltőkártyás vagyok. -
asdf_
veterán
válasz
simpley
üzenetére
Na, tegnap kijött az új mobilpiaci jelentés.
NINCS helycsere!Marmint nem volt helycsere (mert a tavalyi ev masodik felere vonatkozik a jelentes), ebben pedig semmi meglepo nincs, mert iden 3., de inkabb 4. negyedevre volt varhato a helycsere, ami viszont a virusnak koszonhetoen varhatoan ki fog tolodni alaposan, igy ez csak jovore lesz aktualis (szerintem).
-
tomp
félisten
válasz
MadMancs
üzenetére
Itthon mind a 4 szolgáltató az alap default szabványt használja. Ma már az alap szabvány része, hogy ha nem sikerül egy hívást felépíteni VoLTE-n akkor a telefon váltson hálózatot.
Szerencsére már nem használnak új belépőként a szolgáltatók egyedi konfigurációt. Az IMS elérése default lett szerencsére.
Azért a VoLTE nem csak egy hang alapú stream. Egy rakás hardveres tudás kell a VoLTE-hez, hogy gyakorlatilag vonalkapcsolt rendelkezésre állás legyen. Emiatt is tud kb pár tíz db VoLTE hívás kihajtani 100%-ra a bázisállomás erőforrását ha a jelerősség nagyon gyenge.
pl -125dBm jelerősségnél a net már nem megy. De a VoLTE-nek mennie KELL, nincsen kifogás. Így a bázisállomás rákapcsol a te kiszolgálásod miatt.
pl 20db -125dBm mellett VoLTE hívás jobban kihajtja a bázist mint aki full térerőnél max sebességgel tölt. Sőt minél több gyenge jelerősségű VoLTE hívás van annál kevesebb erőforrás marad mindenki számára azaz hiába lenne bőven betáp ha nincsen erőforrás, hogy azt átadja neked.
pl én már telefonáltam -127dBm mellett VoLTE-n. Izzadt is rendesen a bázisállomás.Soma01
B20-hoz elég a Cat4.
Megosztott B20-nál igen 150/50Mbit van.
Nem megosztott B20-nál pedig 75/37Mbit. -
Soma01
veterán
Segítsetek már nekem légyszíves abban, hogy a 800MHz-el lefedett LTE területen, sebesség vagy más szempontból, érdemes-e Cat6-os modemet/routert venni, vagy elég a Cat4 is?
Tudom, hogy 2015-ben kezdődött az LTE frekvencia közösködés. Ott úgy tudom, hogy 2x10MHz-et nyertek fejenként de összevonással 2x20 lett nekik. Azaz fejenként 20Mhz? Így max 150/50 Mbps-os hálózat van a 800-as területeken? (2x2 MiMo-val) Vagy máshogy van elosztva? Egyáltalán a Cat6 magasabb MiMo száma ér valamit ott kint a pusztán? Nem látom át ezt a kérdéskört. -
MadMancs
veterán
válasz
nyisziati
üzenetére
Hívás szempontjából oly mindegy a hálózatnak hogy egy gyak hang alapú stream vagy egy http forgalom. Ugyanolyan adatfolyam. Az ok inkább az hogy VoLTE license köteles. Minden egyes eszköz után fizetni kell, szóval Telenor szempontjából inkább spórolás. Esetleg még hogy VoLTE hálózatuk nem teljesen az általánosan elterjedt VoLTE szabvány szerint épült ( igen sajnos többféle szabvány létezik) és csak azt engedik amin tesztelték hogy jó lesz.
De egy biztos, nem a hálózatmanagment miatt szűrnek.
-
MadMancs
veterán
válasz
nyisziati
üzenetére
Dehogynem. Ha mind a 3millió efi egyszerre beszél a maximális 48kbies kodeken ( ami még csak elég ritkán érhető el megfelelő készülékekkel) az is csak 137mbps. Ezt egy országos hálózat nem igen érezne meg. Szóval a VoLTE hívások adatigenye gyakorlatilag elhanyagolható a teljes forgalomhoz mérten.
-
Prien
addikt
"Karantén alatt" megtörtént az, ami még sosem.
Elfogyott a 100 GB adatkeret.
3 nappal a számla zárás előtt. De szerencsére a böngészés korlátlan.
(régi Hipernet Home L) -
Prien
addikt
Ha csoportos beszedésivel veszi le a pénzt a Telenor, akkor hiába utalsz, ugyanúgy beszedi, mert nem érzékeli a rendszer, hogy már befizetted! Jártam így!
Aztán túlfizetésed keletkezik, de mivel a következő hónapban is beszedi, így magadnak csinálsz plusz munkát, vissza kell igényelned. Nem írják jóvá. -
simpley
őstag
Na, tegnap kijött az új mobilpiaci jelentés.
NINCS helycsere!
-
Köszi mindenkinek. Akkor az április havi tartozást levonják vagy utaljam el inkább?!
-
Üdv
Csoportos beszédés hónap melyik napján indítja a Telenor? Illetve ha van elmaradt számla azt is levonja vagy csak a tárgy havit?
-
Landsmann
addikt
Ugyebár még az is kérdéses lehetett volna, hogy az adatkeretek milyen sorrendben fogynak. Mert ugyebár nagyon nem mindegy. Példa. Alapból, az előfizetéshez jár 100 mega net. Számlazárás 21-én van. Még az ingyenes 100 gb megrendelésekor azt megrendeltem, ami ma fog lejárni. Most ugye az a kérdés, hogy 21-e óta az adatforgalom a még meglévő 100 gb-os adatkeretből számlálódik, vagy már a 100 megából. Gondolom nem kell magyarázni miért nem mindegy.
-
MadMancs
veterán
válasz
Littoral
üzenetére
Ebből nem derül ki pontosan hogy 30 nap elteltét vagy az adatkeret elfogyása után lehet rendelni. Pl telekomnál az összes extra bővítőt amint elfogy a keret lehet rendelni. Kivéve a 10gb extra 0Ft. Azt csak 30nap lejárta után. 2 hónap alatt itt is ott is így is úgy is többször lesz az eredmény.
Az általam írt "ha nem elég a 100Gb" verzió már inkább azt sugallja hogy adatkeret elfogyása után azonnal rendelhető de az még nem Telenor cikk így fene tudja. Nem találtam se My telenorban, se honlapon konkrét infót.
-
MadMancs
veterán
-
Soma01
veterán
Ezt a "100GB Hipernet 1000 forintért" opciót újra lehet rendelni akkor is ha még nem fogyott el ez az adatkeret vagy nem járt le a 30 nap az előző megrendelés óta?
-
Trebron09
őstag
Nálatok is rosszalkodik a net? (B525 - Home M) Konkrétan 4G-n semmi sem működik, most a 3G egyelőre megy.
-
-
bopeti98
őstag
-
bopeti98
őstag
Van két Blue+ XS csomag a nevemen, mindkettőn készülékkedvezményes hűségidő (még 1 év). Ezt átválthatom Telenor XS csomagra, és bevonhatom HiperCsoportba? Csak mert ha jól értem, akkor így mindkét előfizetés árából lejönne 10% kedvezmény, plusz ingyen beszélnék párommal. A hűségidőt érintené valamiben?
-
MadMancs
veterán
válasz
kekesj
üzenetére
Telepítsd a HiLink appot. Jóideje ezen keresztül kommunikálnak a Huawei routerek/MiFi-k.
Illetve pl B525 öm az általánostól eltérően 192.168.8.1 en kommunikált.
Update, most nézem ez egy usb modem. Ott pedig a pc re telepíthető szoftverével kezelheted. Huawei oldala szerint a HiSuite az övé PC-re.
-
kekesj
tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
huawei e3372, működik, de nem találok semmi megnyithatót, nem látok kezelőfelületet...
-
kekesj
tag
sziasztok
huawei modemeknek ma már nincs kezelőfelületük? vettem egy újat, sim kártya bele, feltelepült, de semmiféle kezelőfelületet nem látok, csatlakozik automatikusan és ennyi -
MadMancs
veterán
válasz
eddie17
üzenetére
Ha viszont nem tudnak megfelelő minőségben szolgáltatni, ezt el is ismerik. Megér egy kört NMHH illetve jogosult vagy kötbér nélkül felbontani a szerződést. Igaz ez netre nem vonatkozik ott 0/0 a garantált. Akkor érvényes ha a hanghívással is gond van.
De ha 14 napon belül kötötted a szerződést online akkor elálhatsz minden további nélkül. Személyesen 3 napon belül ( Bér ez utóbbi nem tudom érvényben van e még). Vodánál 30 nap van rá hogy elállj ha nem vagy elégedett. -
MadMancs
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Szolgáltatói sms nagyon. Hugomnak kellett volna feltölteni mytelenor app ban ( visa kártyát nem fogad el, nekem MC van) ~1 hete. Ugye beírtam telszám azt mondtam küldje sms nekem ha megkapta. Nem ment, 10perc múlva újra , nem ment, még 10 perc újra , nem ment. Végül inkább feltöltöttem neki netbankomból ( csak ugye itt 3000 volt legissebb, My van meg 1500 lett volna).
2 napja megkapta mind a 3 sms-t. 🤣🤣🤣
-
darvinya
titán
Szuper sebességgel érkezik a szolgáltató SMS.
Ok, hogy 1+99GB nem jön meg pár napon belül.
De, hogy az adategyeztetés ily módon lehetetlen kategória lett online módon. -
eddie17
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Na mondjuk ebben van valami
Én már elégedett lennék ha így maradna, mert akkor a célját teljesíti, hogy ne használjam a homenet-et addig amíg itthon kell dekkolnom a gyerekkel. Mert elég ha azok viszik az adatforgalmat, így is necces a hó vége.
Ezért jött kapóra a 100 giga, június közepéig ki tudom húzni vele 2x1000 Forintból. -
eddie17
addikt
Lehet csak véletlen (nem hiszem, hogy ennyi idő alatt hozzányúltak volna) de ma reggel ugyanott mértem egyet és ~7.6/2,2 lett az eredmény. (Tegnap ugyanekkora ugyanott ~3,7/0)
A munkahelyem ~155/35-éhez képest ez még mindig siralmas, viszont már legalább használható normálisan böngészésre, videókra
Stabilan hozta, többször is próbáltam. -
Landsmann
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
Én a V380-at használom, ezt adták a kamerához is. Először nekem sem ment mobilnetről. Ilyen irányú beállítás nincs sehol. Aztán hónapokkal később frissült az app, és onnantól fogva megy mobilnettel is. Ezek úgy működnek, hogy kínai szerveren keresztül megy a kamera képe. Lehet, hogy ott a kamera kínai szerverénél van valami félre konfigurálva.
-
Somatom
veterán
válasz
tibor23
üzenetére
Sztem nem a 4G Switcher működik furán, hanem a telód (meg az enyém is). Sztem amit látsz, annak semmi köze a 4G Switcher -hez. Az egy apk -ba csomagolt parancsikon, egy kutyaközönséges intent, ami meghívja a telód nemtomexynosnálhogyhívják menüjét (MTK -nál engineer mód a neve). Ezt egy normális launcher -rel is elő lehetne hívni. Azért a sok "sztem", mert Nova -ban bepróbálkoztam, de az én telómon csak a "Beállítások" alkalmazásnak 309db meghívható parancsikonja van. Nincs türelmem végigbogarászni. A lényeg az, hogy a Phone 0/1 opció hiányáért nem a 4G Switcher a hunyó, hanem a teló gyártója.
-
MadMancs
veterán
válasz
tibor23
üzenetére
Akkor az a baj. Vodánál új előfizetés esetén 72oran belül aktiválják 4G. Ha előbb akarná az ember akkor 1270 és bekapcsolják manuálisan. Így egy nem engedélyezett hálózatra kényszeríted azért nem működik net se. Nincs az év világon semmi baj egyébként Voda VoLTE vel. Február óta aktív (A50).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ismerős telefonszámát, elérhetőségét, nevét normális ember nem fogja kiadni az illető engedélye nélkül...

Vajon mi kerül ebbe 5100 forintba? Rablás.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Feltöltőkártyás vagyok.