- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
donjohnson #110598 üzenetére
Köszi, nézegettem címeket a környéken, több tömb is van ott egyik lakásra sem adja az 5G-s netet. Családi házakra a környéken - 10e-es kis városról van szó - ahol pl. mértem egyszer-kétszer meg fele ekkora sebességre simán lehet kötni. Sajnos csak full áron érhető el nem hinném, hogy a helybeliek ca. havi 14-17e-et fizetnek tömegesen net+Tv-re a Yetinek.
Helyi HFC azért ennél olcsóbb és mindenhol ott van (meg lesz Telekom is lassan.) Egyszerűen nem gondolnám, hogy versenyképes lenne ezzel az árazással és betelt volna a cella.
Szóval szerintem a stabil szolgáltatáshoz minden adott ott a környéken így nem tudom miért nem adja a címekre akár tiszta fizikai rálátással sem az OtthonNet szolgáltatást a Yeti. Most már a viszont az eredeti címre is - ahol a korábbi mérést csináltam - azt írja, hogy nem elérhető a szolgáltatás.
Még annyit; két bázisról is van már 5G ott a másikat nem rég fejlesztették, így az egész várost lefedik már, sőt a kijjebb lévő kisebb városrészt is. -
szabonagyur
félisten
válasz
donjohnson #110598 üzenetére
vagy valamiért kiamaradt az a cím, de ha szomszédos címet, eggyel nagyobb házszámot vagy szemközti címet adsz meg felhasználási helynek és arra engedi akkor kösd meg arra.
Nekem is így van, hogy ahol mi lakunk nincs csak basic. Szemben egyik lakást megadva van Otthonnet is, mellette levővel megint nem lehetne kötni. A tornyot pedig mindenki ugyanúgy látja.
-
donjohnson
addikt
válasz
trec12 #110594 üzenetére
vagy felvásárolták a szomszédaid a korlátlan otthonnet előfizetéseket és nem ad el többet a yettel az adott címen.
vagy valamiért kiamaradt az a cím, de ha szomszédos címet, eggyel nagyobb házszámot vagy szemközti címet adsz meg felhasználási helynek és arra engedi akkor kösd meg arra. a számlázási cím úgyis más, illetve ott mást kell megadni, interneten fizeted a számlát stb. -
Avayasoft
aktív tag
válasz
szabonagyur #110590 üzenetére
Pontosan, mivel a Yettel a kommunikációs partnere a Szigetnek. A linkelt videóban utalt arra a yetteles ember, hogy céljuk még az is, hogy a roaming partnerek "felfigyeljenek" rájuk, így Volte roaming szerződés kötés lehetősége stb.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Viktor0610 #110593 üzenetére
Köszönöm.
-
trec12
addikt
Adott lakás egyik oldaláról az ablakokból az 5G-s torony is látszik takarás nélkül kb. max. 500 m-re lehet. Yettel OtthonNet nem rendelhető a honlap szerint adott címre csak a Basic. Ez miért van?
A sebesség telefonnal mérve ennyi a lakásban: -
-
Krystal_s
addikt
Azon agyaltam, ha valami történne a Routerrel (ZTE MC801A), ami bérelve van a Yetteltől (OtthonNet + TV), olyankor beviszi az előfizető és azonnal cserélik? Gondolom a hűség alatt igen, de azért rákérdezek, mert
olvastam itt olyat is, hogy valakinek bevizsgálták, ami hetekig tartott. Lehet nem volt neki hűség?
Utóbbi esetben addig adnak csereeszközt, hogy legyen net és tv?
Korábbi szolgáltatóknál másnap kijöttek a szerelők és cserélték. Yettelnél már nincsenek szerelők. -
szkaroly
senior tag
válasz
szabonagyur #110590 üzenetére
Én ezt máshogy látom. Mint fizető ügyfél örülnék neki ha az nagy hálózatfejlesztés ide is elérne (no nem 5G-t szeretnék, egy stabil kb. 30 mbit-es 4G már szuper jó lenne), pénz lenne rá ha ilyen marketingcuccokra bőven van. De gondolom az ilyenek miatt nem jut ide. Manapság ugye a csomagolás fontosabb mint a tartalom. És mielőtt valaki bedobná hogy ide is elér majd, csak várjak türelemmel, már közölték velem hogy belátható időn belül nem fog.
-
válasz
Viktor0610 #110566 üzenetére
A számlareklamációnak a fizetési határidőre van halasztó hatálya, vagy mindenféleképpen fizessem be a számlát még mielőtt kivizsgálja a Yettel a reklamációmat?
08.21. a határidő és online form-on most küldtem meg a számlázási panaszt a Yettelnek.Köszönöm a segítséget
.
-
tomp
félisten
Így lesz térerő és sávszél a Szigeten - Cetin & Yettel
10db AAU, 31db rúd antenna... -
jozsi252
veterán
válasz
Viktor0610 #110581 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék venni apumnak egy készüléket (ő nevén van a szerződés) de ő munkaidőn belül holnap nem nagyon tudna elszakadni hogy elintézzük. Ha írunk egy kéttanús meghatalmazást amit a Yettel oldaláról töltök le akkor az szerintetek elég lehet hogy vásároljak egy új készüléket a nevére? A hűségideje már lejárt.
-
válasz
donjohnson #110574 üzenetére
Meg fogom nézni, hogy minek van üzenetküldési joga. Én is valami ilyesmire gyanakszom, mert egyetlen nap volt, de akkor 88 db.
-
válasz
RoyalAirForc #110572 üzenetére
Kértem számla részletezőt, ha az alapján nem tudom beazonosítani, hogy hova mentek az MMS-ek, akkor meg fogom reklamálni a számlát. Ha kiderül, hogy mi hibáztunk, akkor megpróbálok valami méltányossági kedvezményt kijárni, ha nem megy, akkor kénytelen leszek lenyelni a békát.
-
válasz
Viktor0610 #110566 üzenetére
Köszönöm
.
Az MMS-t lemondtam.
Számlarészletezőt kértem, abból látszódni fog, hogy milyen számra mentek az MMS-ek?
Szerinted van esély, hogy ne kelljen ezt a 20k-t kifizetni, ha több évre visszamenőleg látják, hogy soha nem MMS-eztem egyik számomról sem és ez a 88 db is egyetlen napon történt? Egyértelműen látszik, hogy valami nem kerek a történetben. Fiam telefonja, szokott játszani rajta, de mostanában inkább PC-n tolja. Kikérdeztem, nem csinált semmit és nem szokott hazudni (jó tudom, messziről jött ember, stb.). Mondtam neki, hogy inkább mondja el és beszeljük meg, minthogy utólag derüljön ki valami, amikor már hülyét csináltam magamból az ügyfélszolgálaton... -
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Két kérdésem lenne.
1. Ugye jól gondolom, hogy ha két magyar hívószám az 1-es díjzónában tartózkodik, akkor a két szám közötti hívás EU roamingnak minősül?
2. Flottásak vagyunk és egymást díjmentesen hívjuk. A díjmentesség érvényes EU roaming során is? (Érzésem szerint nem.) Vagy normál hálózaton kívüli percdíjjal számol? -
4Grider
félisten
-
válasz
Jim74 #110441 üzenetére
Sziasztok!
Kiderült mi okozta a magas számlát. Egyetlen napon 88 db külföldi hálózatba irányuló MMS.
Ezt hol lehet megnézni, hogy mi küldhette?Soha nem küldtem MMS-t. Júniusban váltottuk a számot feltöltősről számlásba és akkor a Yettel aktiválta az MMS szolgáltatást, pedig nem is kértem.
Köszönöm
.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
zoltaneger #110559 üzenetére
Próbáld meg újratelepíteni az alkalmazást. Nálam a 9.8.3 verzió van iOS alatt, ezzel működik.
-
zoltaneger
junior tag
válasz
Zsolt,72 #110558 üzenetére
Köszi szépen. Érdekes, nekem semmit nem hoz elő, eltűnt.
Egy ideje már feltöltőkártyát használok a Yettelnél, de valahogy itt nem sikerül spórolni a hívás költségekkel még a hangjegy opcióval sem. Pedig sokkal szimpatikusabb a Yettel mint ahol először voltam a Telekom. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
zoltaneger #110557 üzenetére
Nekem ezt kínálja az egyedi ajánlatok gombra kattintva (weblap nyílt meg az alkalmazásból): [kép] Feltöltőkártyás vagyok.
-
zoltaneger
junior tag
Kártyásként több hete az applikációban a szolgáltatások->ajánlataid menüben nem jelenik meg semmi. Eddig mindig megjelentek az egyedi kedvezmények. Esetleg itt kártyás előfizetést használ valaki? Érdekelne másnál működik-e az egyedi ajánlat.
Telefonálási szokásaim nem változtak. -
tomp
félisten
Megnézve a tornyot tele van mikróval azaz gondolom ez egy fő gyűjtőpont.
Mellette pedig az AH torony. Azaz fix, hogy optikán lóg a torony.
[kép] -
tomp
félisten
válasz
donjohnson #110536 üzenetére
Kazincbarcika új AAU helyéről(a nagy torony ) este ennyit ment:
[kép]
A belvárosi AAU pedig ennyit tudott:
[kép] -
4Grider
félisten
válasz
kisapa #110549 üzenetére
Vagy csak vacak a rálátásod az aau-ra, vagy natúr nálatok már az is terhelt, mert nem csak 1-2 tucat felhasználó használja éppen, vagy a böngésződ, amiben a tesztet futtatod, nem engedi a teljes sebességet kimérni. Bármi lehet, a lényeg, hogy általában azért ettől többet mérünk N78-on, kivéve, ha épp nem.
-
kisapa
senior tag
válasz
Akkor ezek szerint engem is becsapott az otthoni router, mert azt mutatta, hogy az n78-at használja a sebesség mégsem érte el a 300-at.
-
nemerei
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen számra tudom átirányítani a telefont hogy ne csörögjön ki és egyből hangpostára menjen. Illetve jó lenne ha sms-t kapnék aki keresett.
A 209400424 számot ha beállítom, akkor nem kapok sms-t
-
Axtroner
csendes tag
Sziasztok! Találok esetleg valahol infót a Yettel oldalán, vagy van valakinek információja arról, ha OtthonNet 5G csomagot igényelek akkor publikus vagy NAT-olt ip címet kapok a szolgáltatás mellé? Illetve Cisco-s IPSec VPN-el mennyire együttműködő? Munkám miatt ezek fontosak lennének, köszi!
-
bociusz
aktív tag
Két oka is van:
- egyrészt az N1 kevesebb alapsáv mellé tud felépülni (nálam csak B3 és B20 mellé szokott, míg az N78 a B28 kivételével mindegyikkel felépül), ezért ha éppen nem az a primary band 4G-n, akkor nem lesz ENDC 5G kapcsolat.
- másrészt az N78 úgy lett felkonfigurálva, hogy akkor is felépül a kapcsolat, ha másik (de már modernizált) 4G bázison vagy, amin nincs 5G, de a távolról "odahallatszik" egy messzebbi bázis N78 jele. N1-en ez a crossbase kapcsolat nem megy a Yettelnél. Hogy ezt a ZTE nem implementálta vagy csak nem lett felkonfigurálva a hálózat, nem tudom, de a Telekomnál pl. működik. -
Ret2
csendes újonc
válasz
bociusz #110537 üzenetére
Köszi az infót!
Ha már az N1 es 5g nél tartunk, mitől lehet az, hogy nekem az nem megy vagy csak nagyon ritkán, míg az N78 mindig.
Nézem a lefedettségi térképet meg a cellmappert és ez a tapasztalatom, amit írsz észak budán ott nekem nem nagyon van pl mert alig van N78.
iPhone 12 pro, flottás korlátlan -
Ret2
csendes újonc
válasz
Amit küldtél azon a feltöltési sebesség majdnem 2x es, az azért nem mindegy
-
Robi_73
őstag
válasz
tusik #110505 üzenetére
Nálam volt már olyan, hogy a Yettel fiókban PC-ről intéztem kártyával a fizetést és az ősök számláját fizettem volna, de már rendezettnek mutatta a rendszer, pedig nem lett kifizetve. (összevont fiók, 6 telefonszám, 2 előfizető). Én is úgy voltam vele, hogy hívom a 1220-at, de előtte ránéztem az app-ban a számlákra és ott már nem rendezett ként mutatta a számlájukat és kitudtam fizetni egyből.
-
bociusz
aktív tag
Biztos, hogy fog, mert milliárdos nagyságrendű sávdíjkedvezményt kap az NMHH-tól, ha az árverési dokumentációban rögzített feltételeket teljesíti. A különböző csoportok teljesítési határideje 2025. július 31., október 30. és december 31.
A modernizált hardvereken amúgy ez bármikor távolról felkonfigurálható (ahogy pl. anno volt egy nagy 5G felkapcsolás itt Észak-Budán, amikor egyik reggel ~30 új állomáson indult N1 DSS). -
donjohnson
addikt
nem lesz gyorsabb. akinek az otthonnet-nél nsa volt és átváltották sa-ra, azok nem írtak hú de nagy javulást, sőt. [link]
ha nálad most lassú az 5g (kevesebb mint 350 mbit/s), akkor valószínűleg nem n78-on vagy, hanem csak kiírja a telefonod, de túl messze vagy és nem használja. -
Ret2
csendes újonc
válasz
Viktor0610 #110534 üzenetére
Nekem három dolog miatt lenne fontos
- alacsonyabb válaszidő
-jobb le és főleg jobb feltöltés
- és végre a valós 5g lefedettséget írná a telefon nem pedig a 4g - 5g t, ami azert zavaro mert most maxos “5g” -rol atvalt maxos 4g re pl es nem egy pottyos 5g rol maxos 4g re. -
-
Ret2
csendes újonc
És arról tud valami valamit, hogy mikor lesz elérhető telefonokon az 5g stand-alone? Nekem az utolsó infóm az, hogy 2024 év végéig valamikor, de azon belül…
-
The Stig
kezdő
Tehát a Holdtelken való használathoz még várni kell.Bakker.
-
Ret2
csendes újonc
Szerintem mivel a b20 at nem jelölték meg 5g re, ezért nem is lehet használni arra.
-
Ret2
csendes újonc
válasz
aprokaroka87 #110519 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
Egy elvi kérdés.
800 mhz-en lehetne Magyarországon 5G-t használni külön?
Vagy ahhoz a b20 4g-t kellene beáldozni? -
Ret2
csendes újonc
válasz
aprokaroka87 #110516 üzenetére
Köszi az infót!
-
Ret2
csendes újonc
Sziasztok, arról van valakinek infója, hogy a yettel tervez e használni low band 5G-t, hogy növelje a lefedettségét?
-
válasz
aprokaroka87 #110511 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #110508 üzenetére
tudom 😁
Ilyen esetben egyébként aki tévesen fizeti ki a számlát az vissza kaphatja a pénzt? -
tusik
tag
válasz
aprokaroka87 #110506 üzenetére
Az a baj hogy a jótevő nem rendezte mind a 4 számlát.
-
válasz
aprokaroka87 #110506 üzenetére
Mert ha rájön a másik fél, hogy nem a saját számláját rendezte, átmozgattatja az összeget, ezzel újra "kinyitja" a számlát.
-
-
tusik
tag
válasz
Viktor0610 #110501 üzenetére
Más hogyan tudná kifizetni a számlám? Eddig sem tette senki helyettem
Az lesz, hivom 1220-at csak nem értem hogy fordult ez elő. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- AMD Radeon 9000 széria
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!