Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
spect80 #49317 üzenetére
Én így nagy titokban
bevallom, hogy használtam routerben a simet, de mivel semmit nem adott hozzá a dologhoz, nyugtáztam hogy működik és visszatettem a telefonba (így adott esetben - bár igaz hogy másodtelefon - ha kell telefonálni is tudok). Én egy mezei kis mifiben próbáltam, hibátlanul működött, de ugyanúgy telefonban is.
Elnézést, ha volt róla szó és csak én nem emlékszem, de használtad több különböző helyen is, vagy jellemzően egy helyen? Arra gondolok ugyanis, hogy mi van, ha két cella határán vagy, és a közöttük lévő váltogatás okozza az instabilitást? De ez csak egy laikus tipp. -
-
radio100jozs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest