- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
rumos14 #1344 üzenetére
HDD-nek két hatalmas hátránya van: az egyik hogy pl futás közben vagy intezivebb mozgás közben nem tud lejátszani semmit,illetve ha leejted akkro cseszheted mert kampec.Illetve van több kissebb hátrénya: nagy méret,nagy súly,seek zaj de ugyanakkor meg viszont hatalmas a tárhely amit nem hiszem el hogy egy nap alatt 20-30 gigát lejátszol.Nekem 2 giga is bőven elég pedig én is inteziven hallgatok zenét.Bejelenteni valóm van: megváltam hőn szeretett Meizu M6 lejátszómtól mert elestem vele a kijelzője betört és zebben nem is lehetett jól használni tapigombok miatt.Pedig imádtam
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest