- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
válasz
xabolcs #7798 üzenetére
Okosítható alatt mit értesz?
WRT54GL v1.1-em van.
Azt a peacock thread-et én is megtaláltam már, de még nem volt időm/kedvem végigolvasni (most tanulnom kéne). De majd elolvasom, és akkor talán fény derül arra is, hogy mi az az EKO meg NEWD firmware, amit belinkeltél nekem.
A router reset pedig az az ún. 30-30-30 másodperces reset? Ez miben különbözik pl az nvram törlésétől?
-
xabolcs
őstag
szia,
gondolom okosithato routered van.a biztos megoldas:
eloszor mini, aztan az stdha bator vagy, akkor kezdheted az std-vel.
emiatt linkeltem ezeket az fw-ket.
de igen, jol tudod, hogy ha 3rdparty szoftrol tersz at, akkor mehet az std.
a frissites menete annyi, h webfeluleten frissited, ott lehetoseg szerint kapcsold be a factory reset-et.
ha vegez a programozassal, akkor automatikusan ujraindul.
ekkor ha valami nem jo a beallitasokkal a biztonsag kedveert kuldhetsz neki egy fr-t.ja es a router reset nem szimpla aramtalanitast jelent!
-
_ak_
addikt
Üdv.
Váltottunk IPTV-re és így a modem helyére bekerült egy pirelli hgw, ami ugye ellátja a router feladatát is. A kérdésem, h megoldható-e valahogy, h netemet továbbra is a wrt54gl ossza szét?
Bejelentkeztem a hwg-n keresztül, majd az egyik lanportra rádugtam a linksys router és átállítottam azt dhcp-re, de így nem kaptam netet. Ill nem is tudom, h ez így jó lenne-e egyáltalán. A célom sokkal inkább az lenne, h a modem és a linksys router mögé kerüljön a hgw, feltéve ha kell egyáltalán az iptv-hez. Megoldható ez valahogy?
-
CWorm
aktív tag
Srácok, ugye azt jól tudom, hogy ha már nem a gyári firmware van a routeremen (most egy tomato), akkor nem kell a mini firmware-t feltennem és utána rendeset? DD-WRT-re szeretnék váltani és annyi mindent összeolvastam már, hogy elbizonytalanodtam, pedig már kétszer is cseréltem firmware-t a routeren. Ráadásul ennek a DD-WRT annyi letölthető verziója van... (szerintem nekem ez fog kelleni: http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Linksys/WRT54GL_1.1/dd-wrt.v24_std_generic.bin ha jól értelmezem...)
Javítsatok ki ha tévednék, vagy ha DD-WRT-t máshogy kellene felrakni, mint a többi firmware-t. De csak annyi a dolgom, hogy fimware upgrade oldalon kiválasztom ezt a bin fájlt, oké, várok 2-3 percet amíg végez, aztán router reset és kész is, nem? (A router reset meg csak áramtalanítást jelent ugye?)
Jó bénának érzem magam, pedig én nyitottam a topikot... -
neduddki
nagyúr
HI!
kell vkinke egy 2 honapos
Linksys ANT KIT HGA7T 7dBi R-TNC
udv
neduddki
-
vargalex
félisten
válasz
Darth Wader #7756 üzenetére
Hi!
A micro-ban nincs magyar nyelv? A mini-ben, és a standard-ban biztos, hogy van. (Administration/Management->Language selection group box.)
-
And
veterán
válasz
scansat #7791 üzenetére
Ez ebben a formában semmitmondó, mert nincs olyan, hogy egységes Linksys antennacsatlakozó. Tény, hogy a 'megszokott' nagy kék házzal rendelkező Linksys WRT54-sorozatú routereken (-G, -GL, -GS, stb.) RP-TNC aljzat van. Viszont van olyan típus, amelynek egyáltalán nincs csatlakozója (WRT54GC v2), vagy épp RP-SMA ajlzata van, pl. WRT54GC v1.
-
scansat
tag
Bocsi de belezavarodtam. Linksys routerhez azt írják, hogy az rpTNC csatlakozó kell.(http://www.argep.hu/opinion_72829.html) A WLAN.hu-n meg azt mondták mikor venni akartam, hogy RPSMA kell. Most akkor mi az igaz?
-
janibali
csendes tag
Lehet,hogy nem ide tartozik, de lenne egy kérdésem:
UTP kábellal kellene összekötnöm a routert és a számítógépet de kb:125 méter a távolság.
A kábel ez erősáramú (220-as) hállózat mellet menne. Van e valakinek tapasztalata ez ügyben, esetleg ötlete , hogy milyen kábellal kellene próbálkozni? -
CWorm
aktív tag
Üdvözletem!
WRT54GL-em van, most éppen a legfrissebb Tomato van rajta. Az a gondom, hogy valamiért wifi-n keresztül nagyon használhatatlan a net, gondolok itt arra, hogy pl. nem lehet nagyobb fájlokat letölteni, mert néhány mega töltés után mindig abbahagyja a töltést és soha nem folytatja. Sokszor videóknál is ez van. Kipróbáltam most wifivel és anélkül, hogy a legfrissebb ubuntu iso-t hogy szedi. Wifivel néhánytíz kilobájt és néhányszáz kilobájt / másodperc sebességgel jött a képfájl, de megállt egy idő után. Kábellel pedig jött a maximális másfél megával. Valami tehát rosszul lehet beállítva a Tomato-ban a wifi részben? Most minden defaulton van, de valamiért nem jó. Egy online póker kliens is állandóan disconnectál.
Az MTU-t már visszavettem 1450-re, de nem sokat segített, épp csak egy leheletnyit. Valószínűleg más lesz a gond...
Remélem van valami ötletetek. -
-
Tonyk
veterán
Találkozott már valaki olyan hibajelenséggel GL-nél, hogy a status szerint PPPoE Connected, pingelni a routert lehet, de kiféle semmi. PPPoE disconnect -reconnect = semmi, ismét disconnect, ismét reconnect és van net. Pár perc múlva és ismét behal.
Ugyanezen a vonalon másik GL-nek semmi baja.
Mindkettőn tomato, reset-ek, tomato újrapakolás megvolt már nem is 1x. Hiba továbbra is megvan.Vissza a feladónak?
-
And
veterán
válasz
Endruboy007 #7775 üzenetére
Ismét: a megfelelő működéshez és beállításhoz egyáltalán nem kell feltelepíteni semmilyen programot. A routered webfelületét el kell érjed az alapértelmezett címén (talán 192.168.1.1), ill. azon a címen, melyet a LAN-kapcsolatodnál látsz, mint alapértelmezett átjáró (avagy gateway). Beírod a böngésződbe ezt az IP-t, bejelentkezel a szintén alapértelmezett login / jelszó párossal (ismét lásd: manual), majd beállítod a wifi-kódolást. Valahol a wireless / security környékén keresd. Kiválasztasz valamilyen értelmes kódolást: WPA-PSK vagy WPA2-PSK, beírsz egy jó hosszú, értelmetlen kulcsot, és el van intézve. Természetesen ugyanezt a wifi-klienseken is be kell állítanod.
-
Endruboy007
tag
XP-n belül nem lehet valahogy beállítani?
-
And
veterán
válasz
Endruboy007 #7772 üzenetére
Egy önálló routerhez nem kell driver! A telepítő CD felejtős, az olyan beállításokat, mint wifi-kulcs, meg a többi biztonsági paraméter, a router webfelületén lehet megváltoztatni. Legalább a júzer manuált olvasd el, az biztos rajtavan azon a CD-n
.
-
Endruboy007
tag
Sziasztok! A minap vettem egy Linksys WRT54GC wifi routert! Kábelnetem van! Össze dugtam a géppel, modemmel, semmit nem kellett telepítenem, már volt is net, a wifi bejön, minden frankó! Viszont nem tudom, hogy hogyan tudom levédi jelszóval! Gondoltam arra, hogy a telepítő CD-jét kell felraknom, és akkor a driveren belül tudok jelszót adni a wifinek, viszont az baj, hogy berakom a CD-t, Next-Next-Next...ellenőrzi a rotert, aztán ellenőrzi az internetet, majd bontja egy pillanatra a hálózatot, majd azt a hibaüzenetet kapom, hogy "Unable to detect..." Szóval nem tudja beazonosítani az internetkapcsolatot, és megáll a telepítés! Mi lehet a baj?
-
Hulk24
senior tag
sziasztok!
van egy linksys wrt54gl routerem. digis hálózatban vagyok PPPoE és sikerült jópár hónappal ezelőtt beállítani a routert, működött!
most áthoztam anyámhoz, ő is PPPoE digis...nyomtam egy Resit a routeren, beírtam anyám adatait és semmi nincs net!!
mi a gond? mit kell még beállítani? elfelejtettem -
h_143570
addikt
válasz
scansat #7766 üzenetére
Ha van kabeles csatalkozasi lehetoseged, akkor tilitsd le a router administracios feluletet WiFi-n keresztul.
Ha egyaltalan nem kell a wifi akkor szinten erdemes letiltani.
Ha kell, akkor viszont legalabb WEP de inkabb WPA tikositast celszeru beallitani.Visszont ami fontos valtoztasd meg a router alap jelszavat.
-
scansat
tag
Kösz szépeni! Sikerült.
Még egy utolsó kérdésem lenne. Ismerősömmel olyan előfordult már, hogy valszeg a rosszul beállított hálózatába valaki belekotort. A Routeren lekorlátozta neki a sávszélességet, használta a netjét..stb. Szóval szerinted kivédhető az ilyen külső támadás? Elég sok rosszat hallani a wifis biztonságról. Szóval mivel neked is ilyen van te mit tanácsolsz? Mármint biztonsági beállítások terén? -
neduddki
nagyúr
HI!
lila kodom sincs:- ) /egyszae rmar lattam eloben mesziro egy pulton es egy ivegen kersztul:- )/
erre Magadnak kell rakeresni, de ahogy esmerem a hazai piacot aszt veszel ami van /ami ocsobb/, hacsak kikntrol nem hozatos beudv
neduddki
mod: h_143570: hogy me nem vagyok meplepodve:- ) /maint a v2-on/
-
h_143570
addikt
A DD-WRT tablazata szerint (fenteb linkeltek az oldalt):
A tablazat alapjan csak a v1.1 arra is a v24 rc 7 - build 9344 (25.03.08) valtozat. A v2-hoz device needed for port, szoval meg nincsen nekik.OpenWRT szerint szinten nem tamogatott a v2
http://oldwiki.openwrt.org/OpenWrtDocs(2f)Hardware(2f)Linksys(2f)WRT160N.html?highlight=%28OpenWrtDocs/Hardware/Linksys%29Altalanosagban ha nem Broadcom chippes akkor nem tamogatott, par kulonleges esetet leszamitva.
-
Darth Wader
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Tudna valaki segíteni,abban,hogy létezik-e magyar nyelvű firmware Linksys WRT54G V 5.1-hez? Szóval csak sima G-s router,nem GL,vagy GS....
A dd-wrt firmware-ben nincs magyar nyelv. Esetleg más firmware létezik hozzá,ami magyar? Akár egy linknek is örülnék.Köszönöm.
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Rászántam magam, és fw-t frissítettem, Tomato 1.23 került fel a routerre. Minden oké, kicsit sokáig tartott neki, de semmi gond. A sebesség tovább nőtt, eddig 16-17Mbit volt (25Mbit-es chello-m van), most már 21-22Mbit, szóval jelentős a gyorsulás.
Egy dolgot leszámítva nem vagyok elégedett: nem tudok belépni a router "menüjébe". Ami érdekes még, hogy a beállításaimat minden bizonnyal megjegyezte, mert működik a net frankón.
Van tippetek, hogy milyen felhasználónévvel és jelszóval próbálkozzak? admin-nal már próbáltam, nem ment...
A régi f.név + jelszó sem tetszett neki, szóval fogalmam sincs, mit csináljak. Reseteljem le?
-
h_143570
addikt
Akkor Administration / Configuration -ban mentsd el a jelenlegit. Majd ugyanit a Restore Default Configuration listan valaszd ki az Erase all ... opciot.
Ezzel visza allitod alapertelmezett alapotba es van mentesed a jelenlegirol. Allitsd be az internet kapcsolatot aztan teszteld. Ha nem jonne be akkor ugyanit vissza allithatod. -
t-tm
csendes tag
válasz
h_143570 #7744 üzenetére
Kiprobaltam ezt/azt... Ha kikapcsolom a routeren a wlant-t, akkor max savszel, egyebkent csokkent. Viszont amikor elokerult a problema, meg MAC-szures volt a gepen, WPA2 es 64 kar random jelszo mellett, a lopast nem tartom valoszinunek . A heten reseteltem mar egyet, most nincs MAC-filter, neha bevillan egy plusz IP (buta kerdes: csak a gateway-t es a routert kellene latni?).
Most LAN-on Knoppixozom, osszessegebn ugy tunik, a WLAN ki-bekapcsolasaval elojon/megszunik a hiba. Azaz: ha wlan ON, akkor fele-harmada savszel, ha ki van kapcsolva, full. Van meg otletetek...?
Kosyi: Taki
-
h_143570
addikt
Ez esetben valoszinuleg a windowsokon hulyult be valami. Probald meg ujra rakni a halozati kartyakat. Az eszkozkezelobol torold ki oket majd ismerted fel ujra.
Ha nemreg telepitettel biztonsagi programokat megprobalhatod leszedni oket. Esetleg kikapcsolni oket.
Mivel engedelyezve van a WLAN nezd meg, hogy nem-e hasznalja a szomszed veletlenul a netedet, a DD-WRTben sajnos paszolom a WLAN kliensek helyenek megnezeset. Alternativa kent a WLAN is letilthato atmenetileg.
-
t-tm
csendes tag
válasz
neduddki #7735 üzenetére
Volt elfekvőben egy Knoppix-om, sosem használtam, hát most adtam egy sanszot. Kicsit neteztem (sppedtestek, próba-letöltések) az alól, minden OK. Hm.
Visszanyomtam a 2 wint párhuzamosan, most szépen fut mind a kettő - router/modem reboot nem volt. Kb. fél órája okés, meglátjuk, meddig bírjaüdv: Taki
-
t-tm
csendes tag
válasz
neduddki #7733 üzenetére
Hali! Bajos, Linuxot csak képen láttam, sosem babráltam még ilyen live CD-s megoldással... mit kellene ott beállítani, avgy hogy megy ez..?
az a furcsa, hogy egyik napról a másikra ami eddig jó volt, megadta magát, 2 független gép, 2 oprendszer. Ha kihagyom a routert a sorból, minden ok. Hm-Hm... -
t-tm
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napnyi google-túrás után eljutottam odáig, hogy segítséget kérjek.
A felállás az alábbi: WRT54GL Tomato 1.23-al, egy XP-laptop wirelessel, 1 Vista64 asztali gép hálókártyával, kábelnettel.
A laptoppal már kb. fél éve megy minden, az asztali gép új, az elmúlt 2 hétben rendben volt minden azzal is. Most azonban valamiért 30-40 kbyte/s -nél nagyobb letöltést nem enged a router, egyik módban (wireless/LAN) sem. Ha direktben kapja a modemből a LAN-t, minden ok, megy teljes sávon - azaz a szolgáltató/modemhibát kizárnám. Routeren a reboot néha segít, kis ideig megy normálisan, aztán beáll 30-40k-ra. Kapcsolatok száma max 4096, nem száll el, max 100-140-et mér a Tomato. A timeout-ok rendben, mégis használhatatlan a www. Tanácstalan vagyok... valakinek ötlete? (még garis, csere...?)Köszi, üdv: Taki
-
scansat
tag
Szia!
Igen, ezt logikailag értem, csak a helyismerettel vannak gondjaim. Konkrétan hol van ez (kliens híd) a DD-WRT menüben? És az eredeti Linksys Firmware is tudja ezt? A helyzet az hogy most tanuljuk a suliban a cisco routereket, de wifis otthonit nem csak ezeket a böhöm cégeseket. És maradok a WRT54GL-nél. Márkahű vagyok mint a magyar háziasszonyok...
És mégegyszer köszi. -
And
veterán
válasz
scansat #7723 üzenetére
Én nem lebeszélni akarlak a GL-ről, csak azt írtam, hogy nem kötelező
. Nekem is csupa ilyen típus van a hálózatban, de akad más is, amire feltuszkolható pl. a DD-WRT, és olcsóbb, mint a GL.
"Kérdés: hogy tud kommunikálni egymással wifin két WRT54GL? Mit kellene beállítsak?"
Az eredeti megosztó router marad az alapértelmezett AP-módban, a klienst pedig értelemszerűen kliens- (egy alhálózaton belül, azaz tipikus esetben pedig kliens-híd-) módba kell állítani. -
scansat
tag
Szia!
Igen, igazad van, de kliens oldalon is router lenne jobb mert külső antennás kliens is kb abban az árban van mint a wrt54gl. Plusz a router azért is lenne jobb mert erre csak rádugom hálókábellel a klienseket és már mehet is linux alatt a net. Kliens kártyákhoz meg heggesztgethetek linux alá drivert. BRRR.
Packet Tracerrel próbálgatom a beállítgatások, de egyenlőre a két WRT54GL nem akar csatlakozni egymáshoz. Kérdés: hogy tud kommunikálni egymással wifin két WRT54GL? Mit kellene beállítsak? -
veze
őstag
válasz
Darth Wader #7720 üzenetére
szia
itt tudod állitani a nyelvet
[link]d -
delacct
tag
Ma én is tulajdonosa lettem egy v5.1 VxWorks Unixos verziónak.
Eszem ágában sincs rá tenni 3rd party firmware-t.
Eddigi tapasztalatok pozitivak.fix ip cimről kapja NAT-olva az internetet,
az előző soho routerrel azonos sebességel müködik gond nélkül.
cca 40Mbit-et átnyom wan portról lanra.
Jóféle. cuccok ezek.
wifin is kitol 20 Megabit körül simán. -
Darth Wader
csendes tag
Please HELP !!!
-
neduddki
nagyúr
válasz
Darth Wader #7717 üzenetére
HI!
administration>Language Selection
udv
neduddki
-
Darth Wader
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy wrt54g routerem van dd-wrt v24sp1-es fw-vel,amit a DD-WRT.COM oldalról szedtem le. Hogyan lehet beállítani magyar nyelvűre? Vagy másik(magyar) firmware kell hozzá?
-
And
veterán
válasz
scansat #7715 üzenetére
70mW akár kilométerekre elegendő, felesleges feljebb állítani, különösen akkor, ha csak az AP (wifi-router) oldalán tudod ezt megtenni. De a külső antennát a kliensoldalon sem nagyon kerülheted meg ekkora távnál. Nem kell hozzá pont WRT54GL, de egy notebook antennájával csak ablak közelében (vagy inkább kültéren), tiszta rálátás mellett lehet esélyed, és akkor sem stabil jelszinttel. Ezért egy antennacsatlakozós kliens, hozzá kültéri irányított antenna (szintén rálátással!) erősen ajánlott.
-
scansat
tag
Köszi a filmet sikerült a frissítés.
Azt szeretném még kérdezni, hogy családi házak közt 350méterre kellene ellőni a netet. A beállításokban láttam, hogy a 70mW-ot fel lehet nyomni vagy 280mW-ig. Mekkora teljesítménynél kell kényszerhűtés (ventillátor)? És szerintetek a túloldalra milyen WIFI kártya kell a laptopba, hogy menjen? Vagy oda is kell egy ilyen (WRT 54GL) router?
Köszi! -
lenbazso
csendes tag
Üdv!
Van két routerom: Linksys WRT54GC ver2 és TP-Link TL-WR542G ver6.5. Ezekkel és másik leendő routerral szeretném megoldani, hogy a bejövő net wirelessen is szét legyen osztva, és a jel átérjen kb 80m lévő másik házba is, ahol szintén kell a wirelesses elérés a ház területén.
Több hozzászólás szerint Linksys WRT54GL és Tp-Link TL-WR543G közzül valamelyikkel és a meglévőekkel ez megoldható több lehetőséggel is (pl.DS, Cliens mód, antenna csere). Linksys 16e, TP-Link 9e-ért elérhető.
Persze szeretném kevesebb költséggel ezt megvalósítani, de nem akarok befürődni, hogy vásárlás után kiderül, hogy rosszul döntöttem.Az olcsóbb TP ugyanazt tudja, mint a Linksys?
-
Tonyk
veterán
válasz
Darth Wader #7709 üzenetére
goto : [link]
-
veze
őstag
válasz
h_143570 #7708 üzenetére
nem is möködik..
maradt a firefox.
Menotti: a google chrome tényleg jo és gyors..a sajat gépemen használom is, csak ez máshonnan volt épp, probaltam a távinditast, de ez már egy másik topic témája
valszeg épp ezé nem tünt fel eddig hogy nincs diagram,mert othon nem IE-ben nyitottam meg sose és csak ugy alapbol ott volt mindig -
neduddki
nagyúr
HI!
valos 100/100 teljesitmenyu ddwrt tamogato joszagott tud vki?
koszi
udv
neduddki
-
Darth Wader
csendes tag
Üdv. mindenkinek.
Nekem egy wrt54g routerem van dd-wrt v24sp1-es fw-vel. 30/20 megás netem van,ami az asztali gépen ennek megfelelően jön is(letöltés:28000 Kbit/sec). De a wifin keresztül a notin nem jön csak 5000 Kbit/sec körül.
Az lenne a kérdésem,hogy lehet-e ezen valahol növelni,hogy wifin is jobban menjen.
Vagy létezik,hogy ennyi a max?
Előre is köszönöm a segítséget. -
And
veterán
Azokat a képeket nem letölteni kell, hanem megjeleníteni. Az svg egy vektorgrafikus formátum, melyet ezek szerint a böngésződ (IE ?) natívan nem támogat. Tölts le hozzá plugin-t, vagy próbál olyan böngészővel, amely alapban képes az svg-képek megjelenítésére, pl. Firefox.
-
veze
őstag
sziasztok
dd-wrt v24sp1-es fw van fent és a statusznal ha a bandwidth menüre kattolok semmi diagram nem látszik , viszont kér egy fájlt hogy töltsem le. ennek neve: graph_if.svg
gondolom a grafikon megjelenitéséhez lenne szükséges. futtatast nem ajanl fel csak mentést.. lementem aztan nem történik semmi. a windows aszondja jelöljem ki neki mivel akarom megnyitni (vagy keressen a neten ,de nem talal) mit csinaljak ezzel a letöltött fájlal, hova kell tenni hogy ne üres legyen a Bandwidth fül alatt a grafikonok helye? -
_ak_
addikt
Úgy nekem is megy.
Az upnp meg szerintem a legegyszerűbben úgy értelmezhető, h automata port forward. Tehát, ha x program kéri az y portot, akkor a router fw egyszerűen megnyitja azt, majd ha nincs szükség rá bezárja. A legtöbb programban az upnp mellé még be lehet kapcsolni a random portot is, így aztán minden indításkor új portot kér a progi.
Tehát ilyesmi jellegű a problémám is, h ált ritkán kapcsolom ki a gépet így, az msn/skype is folyamatosan fut amiknek nyitva van egy pár port, de az utorrentet viszont viszonylag sűrűn kapcsolom ki, így amikor nem megy ez a húszon valahány port gyorsan összejön (főleg eza teredo adja ki a legtöbbet) és amikor kövre indítom az utorrentet, akkor egyszerűen "nem jut neki hely" a többi nyitott port mellett.
amúgy sajnos nem vagyok egy nagy hálózati mágus, ha vmit rosszul mondtam remélem kijavít majd valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Villanyszerelés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest