Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
PonPon
senior tag
válasz
Menotti
üzenetére
Köszi a választ!

Ilyet rendeltem egy kollégától, hogy kicsit hozzájáruljak a GDP-hez

WiFi antenna eladó, 14 dBi 2,4 GHz!jövő héten kiderül mit tud

-
veze
őstag
válasz
Menotti
üzenetére
probaltam az "add/edit service-t " csak épp ha el akarom menteni fehér képernyö és kész.. majd megprobálom más böngészöböl, csak fel kéne tennem
(IE-böl próbáltam)
v23 generic sp2 van dd-wrt-böl fent..melyik tud magyarul?? (GL-esre)
más:a hálózat bármelyik gépéröl megnyithatom a kezelöfelületét és módosithatom a beállitásokat, vagy csak arrol amelyikröl elsöként beállitottam(és klonozotam)
más: vezetékes bekötésnél lehetséges az hogy egy távolabbi ponthoz csak egy (kb 10 méteres kábellel) csatlakozok az egyik LAN porthoz és a másik végére egy HUB-ot teszek (nem gépet)és abba megy három gép.. ebböl kettö kb megy egyszerre. mindegyik gép fix IP-t kapna. ilyenkor mit kell még a routeren a sima üzemmódhoz képest beállitani?
egy géppel HUB mögül már próba, az jo de.. a hálózatot nem látja, megse tudom pingelni a másik gépet nyilván a router rejti jajj.. de mit áliccsak hogy lássam?.(( -
h_143570
addikt
válasz
Menotti
üzenetére
Barinslayer a dd-wrt alkotoja, a v24tol felfel behozott az ingyenes melle egy fizetos valtozatot is. A kulonbsegek
Az ingyenes valtozat boven eleg szinte mindenkinek, ami tovabbra is ingyenes. -
Tonyk
veterán
válasz
Menotti
üzenetére
Alap esetben semmit. Az aktuális forgalmat csak addig mutatja grafikusan, amíg az ablakot be nem zárod. A 24 órás forgalmat azt mutatja szépen bármikor.
(Azt vedd figyelembe, ha azt akarod hogy a router hónapokra visszamenőleg tárolja a forgalmi adatokat, akkor ezek szoftverfrissítéskor elvesznek. De lementhető és visszatölthető az adatbázis: Administration - Bandwith Monitoring - Backup és Restore pontok alatt.)
-
h_143570
addikt
válasz
Menotti
üzenetére
A gond az hogy 50:1hez a fel le sebeseg aranya az oldal szerint. Visszont TCP eseteben 24:1 a maximum lehetseges ertek (az ACK csomagok miat, 1500/64), mivel ez le iranyban megvan igy a feltoltesi ertek szinte biztosan meresi hiba.
Az aramtalanitas viszont jo otlet lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest