- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Úgy nekem is megy.
Az upnp meg szerintem a legegyszerűbben úgy értelmezhető, h automata port forward. Tehát, ha x program kéri az y portot, akkor a router fw egyszerűen megnyitja azt, majd ha nincs szükség rá bezárja. A legtöbb programban az upnp mellé még be lehet kapcsolni a random portot is, így aztán minden indításkor új portot kér a progi.
Tehát ilyesmi jellegű a problémám is, h ált ritkán kapcsolom ki a gépet így, az msn/skype is folyamatosan fut amiknek nyitva van egy pár port, de az utorrentet viszont viszonylag sűrűn kapcsolom ki, így amikor nem megy ez a húszon valahány port gyorsan összejön (főleg eza teredo adja ki a legtöbbet) és amikor kövre indítom az utorrentet, akkor egyszerűen "nem jut neki hely" a többi nyitott port mellett.
amúgy sajnos nem vagyok egy nagy hálózati mágus, ha vmit rosszul mondtam remélem kijavít majd valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest