- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
nem. linksys-ben a géped ip-jét kell megadni, amire mindent irányitani szeretnél.
egy apro tipp aktiv/passziv dologhoz: ha dmz vagy port forward be van kapcsolva, az upnp-t tiltsd le, mert volt egyszer valahol probléma abbol, hogy bekavartak egymásnak.
amiket szerintem probálj végig:
1. dmz HGW-ben linksys ip-re, linksysben semmi, csak upnp engedélyez. ha kiépiti az upnp portot a utorrent, elvileg bejövö kapcsolatot követően aktiv.
ha nem megy:
2. HGW marad, utorrentben upnp tilt, fix port belő. linksys-ben upnp tilt, a fix portot forwardolni a gép ip-jére.
3. ha az előző nem megy, esetleg meg lehet probálni a linksys-t is dmz-be rakni, a gép ip-jével.
ha igy nem megy, akkor a HGW-ben is megprobálnám a sima port forwardot, vagyis HGW dmz kikapcs, fix portot forwardolni a linksys ip-jére, linksys-ben meg a gép ip-jére.
arra is figyelj, hogy hálozatokat szeparáld el. ne legyen a HGW és a linksys belső hálója is 192.168.1.xxx, az egyik legyen 192.168.2.xxx, vagy bármi más, mert ebből is adódhat bonyodalom.üdv
szerk: elírás
-
TeeJay
félisten
válasz
outsiheder #7382 üzenetére
hát én feladtam
akárhogy próbálom sehogy sem tudok átjutni a linksys-en
Pirelli DMZ megy okés nagyon, portot nyitni is jól lehet rajta
az is működik, de ha a linsys-t teszem rá és a linksys-re meg a gépem akkor már passzív vagyok hiába van jól beállítva a linksysezt egyszerűen már nem értem hogyha a HGW-ben a DMZ-t a linsys-re állítom akkor utána a linksys-en keresztül miért vagyok passzív mikor ugye a linksys demilitarizálva van...
szóval nem értem de hát mindegy
egyelőre marad a Pirelli HGW mindenesnek és végül is jól viszi
csak így nem tudom használni a Linksys-t illetve tudom rendesen de akkor passzív vagyok
se UPnP se mással nem akarja az igazságot...tomato FW-nél gondoltam hogy lehet mást is kell állítani hogy átmenjen a tűzfalon
de bármit próbáltam nem akarjaszóval aki ezt meg tudta oldani hogy routerre routert kötni és a másodikon aktívnak lenni
az kap egy csokit ha elmondjaamúgy ez a Pirelli egy SMC Barricade routerre hasonlít csak ez fehér meg 1antennás
-
zsolt501
nagyúr
válasz
outsiheder #7394 üzenetére
Amiket te beírtál százalékban 10, 14 és 9 %
-
Atapi
senior tag
válasz
outsiheder #7394 üzenetére
szerintem az nem % amit beirtál, szorzod 100-zal, az lesz %. szerintem.
-
outsiheder
tag
persze, én értem, ezért másoltam be a proci terhelés értéket, láthatod, 1% alatt van a közel teljes drótos forgalom mellett.
Ha ráengednék néhány wifi gépet, mindenféle szűréssel, védelemmel, titkosított móddal, minden bigyó és izé beállításával, ki lehetne akasztani a procit. -
neduddki
nagyúr
válasz
outsiheder #7392 üzenetére
HI!
mittomen, majd kiderul ha odajutubnk, de meglepodnek ha nem /de majd lebeszelem a tutajt jogi izekre hivatkozva:- )/
aze en megprobalom az a qos-t erzesre madj ha nemmegy akkor keresem az t anoszemejt:- )))udv
neduddki
-
Atapi
senior tag
válasz
outsiheder #7388 üzenetére
persze, a különbözö szolgáltatásokból és a hálózatkezelésből tevődik össze a cpu terhelése. de ha eléri a terheltség a 100%-ot, akkor ott megáll, mert az azt jelenti, hogy a cpu minden idejében feladatokat végez el. ilyenkor a különböző feladatok/kérések várakozni kényszerülnek, nem valós időben lesz minden feldolgozva, ami egyes feladatok lassulását fogja eredményezni. de 100% fölé akkor sem emelkedhet a terheltség.
-
neduddki
nagyúr
válasz
outsiheder #7389 üzenetére
HI!
:- )))
en ddwrt-s vagyok, keress csak visszja, de mivl nem tok semmit a torrentes iszonyrol ezert tettem erre paradicsomotudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
munkaszallo tomatoja kesz, de meg qos nelkul, dyn is muxik, dehogyen allandoan belebonyolodok ebbe a franya tomatoba:- )
udv
neduddki
p.s. tomato lett a dologbol, mert ddwrt vs. torrent-rol nem tudok semmit es akkr inakbb padaricsom:- )
-
Atapi
senior tag
válasz
zsolt501 #7384 üzenetére
amikor elvileg 100% felett volt a proc terheltség, akkor lelassult drasztikusan a ketyere? mert ugye alaptézis, hogy processzoridőt nem hoz létre egy fw sem, az fizikailag adva van, szoval 100% feletti proc terheltség elvileg nem léphet fel. ergo az én meglátásom szerint bugos a fw, de a legnagyobb bug-ja ugylátszik az, hogy nem megfelelően jelzi ki valamiért a proc terheltséget. ha nem lassul be a ketyere működés közben, stabilan fut, és teszi a dolgát, akkor szerintem ezzel ne foglalkozz. még ha 100%-on hajtja is a cpu-t, az sem baj, birnia kell, ha meg van oldva a hőelvezetés.
üdv
-
zsolt501
nagyúr
válasz
outsiheder #7383 üzenetére
Hidd el volt kikapcsolva is de nem oldotta meg a problémát, szóval a gond nem itt van.
-
outsiheder
tag
Elméletileg (azt hiszem) nem kell semmi mást állítani, és a fordított sorrend/beállítás, azaz a WRT54 van a pirelli klónozására beállítva, és annak a DMZ-jáben van beállítva a pirelli átengedése?
Az egyik torrent oldalon kérdezte az egyik tag, hogy miért passzív, próbáltam neki segíteni, akkor kerestem meg a pirelli leírását, személyes véleményem: csúnyán logikátlan a menük kiosztása, a műveletek megnevezése, elérése, értelmezhetősége, de még egyszer, ez csak az én személyes véleményem. -
zsolt501
nagyúr
válasz
outsiheder #7380 üzenetére
Én is a 8025-öst teszteltem de most nem foglalkozok vele.
A sávszélesség naplózást meg dehogy kapcsolom ki az a lényeg az egészben nekem fontos, a 24 órás naplózás édeskevés, nekem a többi is kellett.
A kűlső helyre naplózás meg azért jó mert nem a routerben tárolja a naplót hanem kűlső gépen és ezzel sem terheli a routert, és vissza is állítható. -
outsiheder
tag
válasz
zsolt501 #7379 üzenetére
Én a Victek féle modot használom, Tomato RAF 1.23.8010 van ezen a routeren, a 8025-ös az utolsó mod, abban minden korábbi kiegészítés (QOS is) benne van, csak nekem nem kellett, ezért még nem frissítettem, ebben meg van növelve/kétszerezve a kapcsolatok száma. Nem a naplózás kell, (pontosabban próbáld meg kikapcsolni a külső helyre menő naplózást), hanem a sávszélesség adatok grafikonos ábrázolása, mondjuk a last 24 hour, azon azonnal látszik "minden"
-
zsolt501
nagyúr
válasz
outsiheder #7377 üzenetére
1.23-as tomato ami tökéletes és nincs vele gond, de amikor a 1.23-as sávszélesség korlátozó tomatot ráteszem egyből felszökik a proci terhelés ugyanolyan beállítás mellett.
Szóval nem a beállítással van gond mert a sima verzióval rendesen működik.
Ezt a 8192 kapcsolatot honnan vetted mert a defult nem annyi hanem csak 4096.
A naplózás is csak a Bandwidth ra van de az is a számítógépre ment CIFS Client segítségével.
Szóval nem az alap tomato a problémám mert az tökéletes hanem a kibővített verzió kavar egy kicsit, de majd kipróbálom egyszer Kommy módszerét is később -
TeeJay
félisten
válasz
outsiheder #7376 üzenetére
á ezeket már jól tudom
a Pirelli is jól beállítható(végülis egy SMC router a menü alapján), és már sikerült rákötni a Linksys-t is DHCP-ben
még a DMZ-t is benyomtam Pirelliben csak a Linksys-en keresztül nem tudok aktív lenni uTorrenttel sajnos :S
ha a gépemet dugom a Pirellire kapásból aktív vagyok, de mihent a Linksys-en keresztül próbálom a gépemmel mindig passzív...
szóval a Pirellibe működik a DMZ csak nem tudom a Linksys ezt miért nem engedi át pedig ott is szépen be van állítva hogy melyik portot szeretném nyitni.nem lehet hogy ilyen esetben a Linksys-en is kell valamit állítani pluszba?
-
outsiheder
tag
válasz
zsolt501 #7372 üzenetére
Melyik tomato verzió van fent nálad? Mennyi a kapcsolatok száma (8192 a default), illetve nincs túl sok naplózás, logolás beállítva.
Nézd ét a sávszélesség grafikonokat, hátha történik valami olyan folyamat a háttérben, amiről te nem tudsz, ott meg látszik, melyik hordozó közegen mennyi a forgalom.nálam most 33 napja megy folyamatos torrentezés mellett.
Azt is megpróbálhatod, ha tudod a beállításokat (fejből), hogy csinálsz egy normális NVRAM törlést, 3x30 sec, és újra beállítod, majd felveszed a konfigot.
(az elég tipikus hiba, hogy az NVRAM törlés kimarad a firmware upgrade előtt/után) -
outsiheder
tag
A port forwarding, ha a pirelli egyedül van, az alábbi linken.
szvsz ezzel a kütyüvel sokan fognak szívni, főleg ha a T-kupac az eddigi hozzáállásával, ás az alvállalkozók trehányságával segíti, supportálja a cuccost.
Nem lesz könnyü beállítani, érdekes kütyü, bonyolultabb annál, hogy távvezérléssel menne.Pirelli DRG A225G itt leírják angolul, hogy mit és hol kell csinálni
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pirelli/DRG-A225G/Utorrent.htmde ha láncban van, akkor a WRT54G-N is be kell a szokott módon a port-forwardot.
-
Kommy
veterán
válasz
zsolt501 #7372 üzenetére
Nekem is volt ez a nagy terhelés , de miután a z administration/configurationban csináltam egy restore default configuration-ban az Erase all data in nvram memory azóta szépen visszatért a kijelzés a rendes tomatoéhoz. (rendses rezetet nem is próbáltam ) kb 1 hete emgy így és eddig nem láttam hogy felugrana magasra a terheltség
-
zsolt501
nagyúr
Újra teszteltem a tuningolt Tomatot (a sávszélesség korlátozóst), de a hiba újra összejött kis idő elteltével a proci terhelés 200% körül mozgott de a legkisebb is 180% körül alakult, hiába csináltam a routert hátulján resetet a hiba továbbra is fenn ált.
Hiába néztem mindent át az összes beállítás ugyan az mint az alap Tomato esetén, de ott ilyet nem csinált.
Más nem találkozott ilyen hibával, vagy csak nekem van ilyen szerencsém? -
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Fél éve van meg a Linksys WRT54G típusú routerem. Kisebb gondok voltak már vele, de megbízhatónak mondható. Nos a mai nap egyik percről a másikra elszállt a net. Na mondom, lehet h a szokásos, net szakadás, megnézem a routert, kihúzom tápból, bedugom:
Power gomb nem világít rajta, pedig a tápja rendesen működik. A 4 lan port ég, meg az internet is. A többi nem. Most akkor mi van ilyenkor? Van olyan érzésem h elszállt.
Volt vkinek ilyen problémája? -
h_143570
addikt
Ha a Network Connections megvan az mar jo jell. Ott kellene felsorolva lennie a kulonbozo halokatyaknak talan "Helyi Halozat". Na arra dupla kattintas, az egyik fulon lesz egy lista, ott TCP/IP es beallitasok, lehet hogy elott kell egy Tulajdonsagok gombra kattintani. Ott tudod dianmikusra attalitani, csak ne feljetsd el elobb felirni az adatokat, mert a routerben azokat kell megadnod. Felteve ha jol emlekszem meg az XP halozatok beallitasa reszre.
-
TeeJay
félisten
segítséget kérnék egy hozzáértőtől
tegnap kaptam egy Pirelli HGW-t T-home jóvoltából (DSL teló meg a net erről megy)
és van egy fél éves Linksys WRT54GL routerem (tomato 1.23)
aztán sehogy se tudom rákötni a Linksys-t a HGW-reazt szeretném hogy a HGW csak modem meg DSL telefont kezeljen
minden egyéb mint pl router vagy wifi azt a Linksys adjaDHCP-re próbáltam tenni a Linksys-t de sehogy se megy a HGW-vel
egyedül úgy működik ha static IP-re állítom és beírkálom az adatokat
de így meg uTorrent-be passzív vagyok hiába van minden beállítva a Linksys-en
mert a HGW-ben a DMZ nem oké valami miatt
illetve hiába nyitottam ki az összes portot nem akarja átengedi a Linksys-revan valami megoldás amivel a routert rá tudom kötni normálisan a HGW-re?
kvázi úgy mint a régi időkben a D-link DSL modemre a Linksys routert...most így vagyok
-
h_143570
addikt
Mivel gondolom a gepedet a router lan portjaba kototted es a router aram alatt van igy. Ha a router hibat is kizarjuk akkor valoszinuleg a halokari statikus ipcimre van beallitva.
Start / futatas majd cmd es enter
a feljovo parancssorba ird be, a kovetkezot majd enter:
ipconfig /allHa a gep ra van kotve a routerra akkor kifog irni jopar adatot.
Itt az IP cim, bar lehet hogy magzarul Internet cimenk hivjak ha nem 192.168.1 -el kezdodik illetve a Gateway, magzarul az atjaro nem 192.168.1.1 akkor a szolgaltatodtol statikus ip cimet kaptal.Ez esetben jegyezd fel a kovetkezoket:
Atjaro
Alhalozati cim (rendszerint 255.255 el szokott kezdodni)
DNS szerverek cimeiEzutan a halokartza beallitasoknal at kellene allitani dianmikus ip-re. Ez oprendszer fuggo szoval ha Vistad van akkor el tudom mondani. Ha XP akkor valaki legyen kedves elmondani, hogy ez mere fele van.
Ha minden jol megy ezutan a routertol mar kapni fogsz ip cimet es be fogsz tudni lepni ra. Az elobb felirt adatokat kell majd megadni a routernek hogy kapcsolodni tudj.
-
Müge
tag
Sziasztok,
Most vettem egy Linksys WRT54GC routert, de már az installnál elakadok, értelmes megoldást nem találtam rá a neten. Amikor a hálózatomat kellene detektálni, a következő hibaüzenetet kapom:
Error 312: No Wired Adapter Detected.
Állandó szélessávú kapcsolatom van, modemem nincs.
Valaki esetleg belefutott már hasonlóba?
Előre is köszi, üdv, Müge
-
h_143570
addikt
válasz
Core2duo6600 #7355 üzenetére
Nem nagyon 1MB memoriaba az alternativok nem nagyon fernek bele, sajnos. Bar lehet, hogy csak atmeneti elme baja volt.
-
h_143570
addikt
válasz
Core2duo6600 #7353 üzenetére
Ha nagy terheles nehezedik egy otthoni routerre vagy betelik az egyideju kapcsolat kezelo tablaja akkor vagy megfagy vagy nem tud uj kapcsolatott nyitani. A GC lehet, hogy ez esetben a fagyast valasztja. A GL/G/GS rendszerint meg az utobbit.
-
Core2duo6600
veterán
Ha rendben müködik, akkor igen
Elsősorban akkor ha használod a wifitWRT54GC -em van
Mitől lehet, hogy ma előadta, hogy a power lámpa sárgán égett néha, net nem volt.Teljes áramtalanítás után helyre jött, ilyet sosem csinált még, és soha nem fagyott le még.
Lehet ez a tüzfalnak valami védelmi funkciója ?
-
ovecs
senior tag
Sziasztok!
Nincs kedvem végigolvasni a topikot, de ha valakinek van ideje válaszolhatna a kérdéseimre.
szóval hozzá tudok jutni 8 ezer forintért egy ilyen új routerhez [link]
Megéri?
Elég ez arra, hogy otthon az emeleten ha ezt elhelyezem a földszinten a nappaliban tudjak róla netezni?
Normál vastagságú a fal.
Előre is köszi a választ -
Kommy
veterán
válasz
lakatosturbo #7349 üzenetére
Igen rá lehet, egy oldallal ezelött pont ezt ajánlotta valaki.
-
outsiheder
tag
A kábeles netnél (nekem is ez van) hibátlanúl megy a minden külön állítás nélküli automatikus ip cim frissítés, a névleges bérleti idő 24 óra, de az igen gyakori, főleg mióta router is van, hogy ugyanazt a címet kapom vissza, akár többször is.
Mostanában azt vettem észre, hogy más-más címtartományból kapok címet, vagy a 62.20x. vagy a 84.3 tartományból, de mind a két esetre igaz, amit írtam az elöbb.
Azt, hogy meddig kaptad a címet, az az dos ablakon kiadott ipconfig -all paracssal meg tudod nézni, a kiírás utolsó sorában. -
TIV
tag
t-kábeles net, de most már t-homenak hívják. amúgy ha renewt nyomok kap új ip címet és akkor már megy. ha utána nyomok renewt akkor általában ugyanazt a címet kapom megint. ebből azt szűröm le hogy alacsony a bérleti jog ideje, de nem értem ha lejár miért nem kér új címet a router...
ui: ez az ütemezett újracsatlakozás csak azért nem tetszik, mert
1. elvileg nem így kellene lennie
2. mi van ha közben játszom online? nem szakadhat meg egy másodpercre sem! -
Atapi
senior tag
-
zsolt501
nagyúr
válasz
lakatosturbo #7339 üzenetére
Kimondottan megbízható (a megfelelő szoftverrel), én is csak javasolni tudom a WRT54 GL-t
-
zsolt501
nagyúr
Ez a sokba kerüléses dolog meg relatív, mert az kerül igazán sokba ami nem megfelelően működik és csak a bosszúságot okozza.
-
TIV
tag
válasz
lakatosturbo #7335 üzenetére
qrva sokban
én is csak nemrég lettem tomato tulajdonos, de 10x annyi dolog van benne, mint a gyáriban, most nem kezdem sorolni, nézegess meg screenshotokat. az mondjuk egy dolog, hogy nem fogom kihasználni a legtöbb featuret, de legalább van, utána tudok nézni, hogy mi micsoda...ha jól láttam a wifi titkosítási módokból is sokkal többet tud mint a gyári, ez pl nekem tetszik nagyon. csak annyi a gondom, amit pár hozzászólással előbb írtam, de csakmegoldódik hamarosan.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
lakatosturbo #7335 üzenetére
Neked is ajánlom figyelmedbe a www.wrt54.info oldal olvasgatását, ott elég sok kérdésedre fogsz választ kapni.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
cellpeti #7332 üzenetére
Mér mondod azt hogy kötekedem?? Én sem sz@rom a pénzt hidd el, és bizony nekem is meg kell gondolnom mire költök mert a jelenlegi rokkant nyugdíj nem sok mindenre elég. A másik én is kipróbáltam már elég sok routert és ez idáig ez vált be, és nem csak azért vettem ezt mert nekem olyan sok pénzem van hanem azért is mert többen is ezt javasolták itt a fórumon azok után hogy több router is kihasalt nálam és vihettem vissza mert nem ment rendesen.
Egyébként a számítógép konfigurációd pont az ellenkezőjét mutatja a pénz sz@rásodrol...A személyeskedést meg bizony felejtsd el mert itt azt senki nem szereti.
-
lakatosturbo
aktív tag
A Linksys WRT54GL routerbe a tomato 1.23-as mennyi újdonsángot nyújt vagy mivel jobb a linksys eredeti szoftverétől?
-
TIV
tag
Sziasztok!
Frissítettem a gyári firmwaret tomatora (legújabb) azóta viszont az a gondom, hogy bekapcsolom a gépet és nincs net.
Bekapcsolom a másik gépet azon se. Nézem a status oldalt, connected. Hmm. RENEW! Kapok egy új ip címet a netszolgáltatótól és már megy is a net szépen ügyesen... hogy tudom beállítani, hogy hamarabb kapadozzon új ipcímért? A cisco firmware-rel nem volt ilyen gond...
Előre is köszönöm!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
zsolt501 #7329 üzenetére
Olyat már nem lehet kapni újba,amire felmegy akár a Tomato vagy akár a DD-WRT.
Mindenhol már csak a 7,8 széria van. Tudom,mert direkt olyat kerestem,amire fel lehetne tenni ezeket,de csak ilyen volt!
Jóval utánna találtam használtba,de az újjat nem cserélem le egy használtra! -
cellpeti
nagyúr
válasz
zsolt501 #7320 üzenetére
nem szervert,csak annyit akarok,hogy akár máshonnan is el tudjam érni magát a routert,ha nem vagyok itthon és valami gebasz van.
múltkor kérdezgettem,hogy hogyan lehet belülről újraindítani a WRT54G-t,de nem tom kaptam e rá választ.
Kerestem,hozzá friss FW-t,de nem találtam. Hol tudnám még meglesni? -
zsolt501
nagyúr
válasz
cellpeti #7319 üzenetére
Az biztos hogy be kell kapcsolni.
User Name: ez az a név amivel a dyndns-en regisztráltál, ellenőrizd hogy pontosan adtad e meg ezt a web oldalukon is megteheted.
Password: ez az a jelszó amivel a dyndns-en regisztráltál, ellenőrizd hogy pontosan adtad e meg ezt a web oldalukon is megteheted.
Host name:ez az a web cím vagy ftp cím amit létrehoztál a dyndns-en.
pl.zsolt510.dlinkddns.com de ne feledd nem szabad beírni elé a www,vagy ftp satöbbi jelöléseket.
Miután ez megvan el kell menteni és kész.Mellesleg ha szervert üzemeltetnél akkor a portforwald-ot is be kell állítani.
-
cellpeti
nagyúr
a routerbe be kell kapcsolnom a DDNS-t,ugye?
Majd ha ezt bekapcsoltam,akkor ki kell töltenem a mezőket értelem szerint,igaz?
User Name: ide az kell amivel a dyndns-re reggeltem?!
Password: ide az a jelszó amivel reggeltem?!
Host name: a nevet amit kiválaszottam és megadtam a dyndns-en,igaz?Másnál is úgy van,hogy amíg nem változtatja meg az alap jelszót,nem lehet a távoli elérést bekapcsolni?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
bereggeltem a dyndns.org-ra a routeremet,de ez a válasz jött,ahogy én fordítom,nem igazán jó amit kaptam.
No change - nincs változás
-
cellpeti
nagyúr
válasz
zsolt501 #7313 üzenetére
Hát,ha csak simán FTP-n megyek fel,akkor is kérnie kell valami fhnevet/jelszót,vagy nem?
Jó lenne találni valami nevetséges áron egy ilyen racket. De ha viszont úgy vesszük,nem is tudom mit raknék rá,max a dokumentumaimat,meg képeket,mert progikat tök felesleges,mivel ahol net van,ott a netet fogom erre a célra használni.
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Lenne olyan kérdésem,hogyha veszek egy ilyet,és rákötöm a routeremre(LinkSys WRT54G),akkor ugye a hálóba kötött gépek látni fogják a winyót,mint hálózati eszközt. Eddig tiszta nekem is. Na de! Ilyenkor kap ip címet a winyó is? Ezt DynDns-re be lehet reggelni,mint a routert,hogy távolról el lehessen érni(bárhonnan IP alapján)?
Mivel gondolom ez külső tápról megy,ezért gondolom mindig aktív lenne,vagy tévedek? -
Keksz
senior tag
Meg mindig nincs senki Budapesten aki egy teszt erejeig meginvitalna?
Linksys WRT54GL -t szeretnek tesztelni ceges tuzfalas gepen, amivel csak vpn-en tudok kimenni. A mostani routeremmel sajnos nem akar mukodni. -
TIV
tag
válasz
zsolt501 #7301 üzenetére
20mpig tartottam a SES gombot, igazából nem tudom, hogy ez-e a reset gond... aztán telnettel bementem a 233as porton és átírtam a felhasználónév jelszót admin admin-ra, mert a linksys konfigomból kiszedte a régi jelszavam. ami nem is lenne gond, csak nem fogadta el belépéskor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Projektor topic
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest