Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
A dd-wrt v24 rc7 -nél találtam egy ilyet:
dd-wrt.v24_mega generic .bin (méret:5.7 Mb).Nekem a standard van fent.(3,6mb)
Ez a mega mivel tud többet?Magyar nyelv van benne?Fel lehet simán tenni?(wrt54gl)[ Szerkesztve ]
-
Menotti
aktív tag
válasz h_143570 #5125 üzenetére
Ez igaz,de nem weblapok nézésénél....Meg nem ennyire:-)
A Speedtest.net nem lehet korlátozva,mert ez egy sebességmérő oldal:-)
Egyébként nekem is volt töbször is,hogy a 10/1 netsebességem a Linksys-en keresztül csak 1/256 volt.Áramtalanítás,reset után mindíg jó lett(kétszer csinálta 2 év alatt a v.23rc...
v24 rc... firmel.)Most a sp1 van fent ezzel semmi baj.Próbáld meg a firmware frissítést...[ Szerkesztve ]
-
Menotti
aktív tag
Találtam egy ilyet:
DD-WRT V24 Sp1 Spezial...20Euro az ára...
Ez miért nem ingyenes?Mi a fizetős benne? -
Menotti
aktív tag
A képen látszik Az:Add/Edit service......Itt tudsz hozzáadni programot a qos-hez.Kell a program neve(bár ez csak azért,hogy tudjad a nevet, a port tartomány (ez a lényeg!!).
Ha van tüzfalad addig kapcsold ki,hátha...
Tölds ki az Uplink és a Dowlink mezőket is(qos settings)
Off.Nem tudom melyik verziód van a dd-wrt-ből a legujabbak magyarul is tudnak....[ Szerkesztve ]
-
Menotti
aktív tag
válasz St3venson #7433 üzenetére
Ehez van csak igazán:-):[link]
Beirod,hogy 54gl és már ki is dobja neked a találatot.A frissités mikéntjéről olvass visszább,nehogy egyből nekiess...Ha felrakod a dd-wrt(és normálisan beállitod a qos részt) akkor szerintem felesleges a cfossspeed
Ja és van benne magyar nyelv is[ Szerkesztve ]
-
Menotti
aktív tag
válasz liziantusz #7453 üzenetére
Szerintem a túl sok kapcsolatot nem birja kezelni,a gyári firm-ben nem tudom ,hogy hol lehet szabályozni ezt az opciót (nekem 54gl-dd-wrt van )
-
Menotti
aktív tag
válasz Jostikacska #7569 üzenetére
A legbiztosabb ha a GL-s változatot veszed....szerintem...
Sebesség ügyben itt nézzetek szét:[link]
Ez alapján birja a 30/20 netet[ Szerkesztve ]
-
Menotti
aktív tag
válasz nyilasmisi #7971 üzenetére
Az uTorrentet(ha azt használod) állitsd be ,hogy egy fix portot használjon...majd a Qos-ben állitsd be az alkalmazás alapján: utorrent-port szám-ömlesztett kategoria...és nyugodtan tudsz webezni torrentezés mellett....
-
Menotti
aktív tag
Attol függ milyen sebességü neted van..illetve lessz..a közeljövőben.Ha pl.fiberpower 60 v 120 esetleg digi 50 v 80...stb. akkor már kevés lehet.(Kb 35-40mb-nél vége van)
Akkor szerintem jobban jársz egy wrt320n-nel(arra is készül alternatív fw.)(nem sokkal drágább,illetve szerintem ha egy 54gl-ért kiadsz 15 ezret akkor sokkal jobban megéri a másik 22ezer körül)A vinyót nem tudod egyből rákötni a routerre.Előbb bele kell tenni egy Nas-ba(Plns-313)
Azzal már tudsz tölteni torrentet 20watt fogyasztás mellett...[ Szerkesztve ]
-
Menotti
aktív tag
válasz davide83 #9033 üzenetére
Nem azt irtam,hogy nem tud 30Mb felett!!
Hanem azt,hogy ott a vége kb...
Ezt nézd meg:
http://www.smallnetbuilder.com/index.php?option=com_chart&Itemid=&chart=121Egyébként volt wrt54gl-m dd-wrt-vel,dhpc-vel KB.37-38 Mbit tudott,digis nettel 30Mbit-nél vége volt(most torrentről írok,ha csak simán töltöttem le akkor természetesen többet tudott pár Mbit-tel)
-
Menotti
aktív tag
szia
Én már azért 2010-ben nem Gl.ben gondolkoznék hanem Wrt-s sorozatban....(gigabit,n-s wifi)
Azt irtad chellod van...még kétszer sebességet emel a Upc és meghaltál a Gl-lel.8Nekem is az volt,35-40 megánál vége volt torentnél,két gép között lassan másolt.8-10mega....ezért is vettem wrt320n-t.Van rá Dd-wrt[ Szerkesztve ]
-
Menotti
aktív tag
válasz St3venson #9698 üzenetére
Linksys wrt320n
Linksys wrt610n
[Asus rt-n16]
(dd-wrt bármelyikre rámegy...)
Ha másolni akarsz két gép között akkor mindenféleképp gigabites legyen...(feltéve,ha nem csak word dokumentumokat akarsz átküldeni:-)....én speciel meguntam a 720p,1080p mkv-kat-8Gb-15Gb- áttologatni a barátnőm gépére 100-as hálón.Elég lassu tud lenni...A digi ppo-s ezért a routered szerintem 25 mb körül meghal....én is ezért cseréltem le a GL-54-t
[ Szerkesztve ]
-
Menotti
aktív tag
válasz oliver7777 #9716 üzenetére
A wrt320n gigabites és n-es más elvileg nincs,én most cseréltem le pont ilyenre a régi routeremet
-
Menotti
aktív tag
válasz PonPon #10362 üzenetére
Meg bizony....!Az első kettő tuti.A 2. kifejezetten jó ha csak egy irányból akarod adni/venni a jelet: "Vízszintes irányszög:75 fok" Ez azt jelenti,hogy mig az eredeti antennád gyakorlatilag körbe(előre,hátra,jobra,balra) szórja szét a jelet,addig ez teljes adóteljesítményedet csak egy 75 fokos "sávban" előre irányba továbítja jóval távolabra illetve erősebben mint az eredeti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nem lesz Stalker 2
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Android szakmai topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs