Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulk24
senior tag
csak nem megy annyin a sebesség a torrentben úgy hogy router van. kipróbáltam az 1.9 és a 2.0 utorrent max sebesség 55kb/s volt, de inkább 30kb.
nem kell valamit beállítani a routerben? -
Hulk24
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
1.8.2 utorrentet használok, de van igazság abban amit mondasz, mert öcsém meg az 1.9 alfával domborított nagyot!

aztán most szerintem fény derült a hibára, fix IP-sek lettek a gépek és rosszul töltöttem ki valamit a router setupjában...holnap javítani fogom és remélem megoldódik a sebesség gond!
meg a utorrentet is frissíteni fogom!
THX a helpet
-
Hulk24
senior tag
Pár napja válltottam Digiről UPC (nem volt más választás, költöztem
) elég sokat kinlódtam a routerrel még két gépre szétbombáztam a netet, de végül a 4.30 gyári firmware oldotta meg a problémámat!
a router: Linksys WRT54GL rev.1.1
Lenne egy fura kérdésem...
Tegnap csináltuk meg, hogy mind a két gépen aktívak legyünk torrentezés közben és azt vettem észre, ha a tesóm gépe be sincs kapcsolva akkor is max 20k a feltöltésem... holott router nélkül öcsémnek megvolt a 200-210k is... a net hivatalosan egy 1.5mbps sebességű felfelé!
mi lehet a gond? a router valahol elvesz 180k sebességet a gépemtől... -
Hulk24
senior tag
válasz
macskajancsi
üzenetére
én se tudtam tavaly összelőni gyári firmware-rel a digi netet...nekem is WRT54GL routerem van, de ajánlottak egy DD-WRT 2.41 sp1 firmwaret és azzal hibátlanul ment...
-
Hulk24
senior tag
Sikerült megcsináltam, van net!!!

A DD-WRT firmwaret frissítettem erre:
FW_WRT54GL_4.30.13.016_US_EN_code
és ment simán, semmihez nem kellett hozzányúlnom!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
Hulk24
senior tag
áhh segítsen valaki... nem tudom beállítani a UPC chello-t... 2 gépre szeretnék netet!
-
Hulk24
senior tag
sziasztok van egy WRT54GL routerem meg egy UPC Chello vonalam
két asztali gépet szeretnék rákötni a routerre net megosztás céljából... valahogy sehogyse tudom megcsinálni.. segítsetek!!! digi-t valahogy simán betudtam lőni, de a UPC nem megy!!!
köszönöm!
hulk
-
Hulk24
senior tag
sziasztok!
van egy linksys wrt54gl routerem. digis hálózatban vagyok PPPoE és sikerült jópár hónappal ezelőtt beállítani a routert, működött!
most áthoztam anyámhoz, ő is PPPoE digis...nyomtam egy Resit a routeren, beírtam anyám adatait és semmi nincs net!!
mi a gond? mit kell még beállítani? elfelejtettem
-
Hulk24
senior tag
Keresnék én olyan leírást ami elég frankón elmondja, hogyan kapcsoljam össze a Router (WRT54GL) a géppel! Nekem nagyon kínai, valamit elrontok mert a router nem akar menni nem jön be a net (PPPoE).
-
Hulk24
senior tag
újabb fejlemény
rendesen már boldog vagyok olyan kínai nekem ez a router ügylet!
na tehát, bejött a control panel kér felhasználói nevet és jelszót is! írom az alapértelmezetteket (admin admin), de semmi. 401 hiba és piroslik az oldal, ha OKra kattiintok a jelszónál! sehova nem tudok belépni a Control Panelnél! -
Hulk24
senior tag
-
Hulk24
senior tag
Hali!
Van egy Linksys WRT54GL routerem (fogalmam sincs, hogy hogy kell rákötni a gépre, de majd rájövök). Viszont van egy TallyGenicom 8008 Laser Color hálózati nyomtatóm is és ezt szeretném összekötni a géppel azért akarom a routert is beállítani!
Valaki tud nekem segítséget nyújtani ebben az ügyben?
Thx!
Hulk
-
Hulk24
senior tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Linksys WRT54GL routerem!
Eddig egy T-comos vonal volt megosztva!
Most szeretnék egy DigiNet PPPoE szélessávú vonalat úgy megcsinálni, hogy a szobában ahol a router van tudjak rácsatlakozni laptoppal a nagygépre! Hogy kezdjek hozzá?Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi