- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
Akit érint, megjelent egy SDHC-s tomato 1.23...
elméletben max 32gigás kártyát kezel, illetve 40%-al gyorsult a kártya írás, 10%-al az olvasás sebessége..
http://gemini.net.pl/~slodki/tomato-sdhc.html
* All great features of Tomato firmware ver. 1.23
* New optimized SDHC/MMC driver ver. 2.0.1 - this adds up to 32GB build-in storage on flash memory
* Higher transfers then previous mmc driver ver. 1.3.5 - +40% writing, +10% reading
* GPIO pins parametres selectable via GUI
* Detailed card ID data avaiable via GUI
* Support for mounting ext2, ext3 and vfat partitions -
Shodan
őstag
Ez vasárnap délelőtt történt, és mire delutan hazajöttem, újra működött
valszínűleg pont nem volt net, csak nem értettem mivel a modem adsl ledje világított, sőt még azt is ujraindítottam. De a lényeg hogy ujra megy! A sebbeségeknél én se tudom mit jelentenek az egyes jelölések.
És már a VPN-t se kell be állítanom, mert van egy egész jó kis program amivel működik, csak az a baj hogy trial -
törölt tag
Üdv,
adott egy ADSL kapcsolat egy régi Siemens modemmel. D-Link 524-gyel szépen ment a net, most lecseréltem egy WRT54GL-re (v1.1, FW 4.30.11), és azóta össze-vissza szakadozik. Mi lehet ennek az oka?
Üdv
-
aspe
csendes tag
Ezért nem akartam én anno hozzákezdeni a firmeare cserélgetésnek az eredeti nélkül. Nekem is szükség volt rá. Azóta kipróbáltam dd-wrt-t és a tomatot is. Igaz, hogy a dd-wrt magyar. És számomra lehet kicsit összeszedettebb a menüje. Elsőre hamarabb megtaláltam benne a dolgokat. DE most már nem így. A tomatot favorizálom. Főleg mert jobban is működik. Gyorsabb maga az admin oldal nem kell olyan sokat várni a mentésekkel. Nem forog ott a kis sz@r kerek bigyó. Szép szép na de nem ez a lényeg.
Mikor a tomatot állítottam akkor (másodszor) akkor olyan 5 perc kellett mire foward is végeztem. A DD-WRT-nél pedig minden MAC címet meg kell adni egyesével. Nagyon idegesítő. De lényeg hogy WLAN on a torrent kb ugyan ugy jön mint a madzagos gépen. Ezt a gyári nem tudta. ott max kb a teljes sávszélleség felével jött. És ami a legjobb , hogy mikor fenn volt a DD-WRT és jött a torrent ugyan ugy viselkedett mint a régi Belkinem. Nagyon lassan jöttek be a weboldalak. Mondjuk a Belkinen be sem jött. Tomatoba minden olyan amilyennek szeretném.
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy a Branwidth menünél melyik mit jelent.pl.:
WAN ezt konkrétan tudom, WL(eth1), br0, eth0, wlan0, wlan1. Voltak ötleteim de végül mind elvettem. Mert nem azt a sebbeséget mutatja amire én gondoltam.Egyébként pedig próba még egyszer a tomatoval és nem lesz gondod. Valamit biztos elállítottál. Hol nem volt a routeren vagy csak a gépen. admin oldal bejött? Milyen neted van?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Roccoka #7092 üzenetére
Teamviewer-t nem próbáltad már csak azért mert az létezik MAC-re is és nekem még nem volt vele gondom olyan helyen sem ahol más már rég feladta, arról nem is beszélve hogy tökéletes ezzel a routerrel is és titkosított adatátvitelt is tud. Ajánlom figyelmedbe az oldalt [link]
-
Shodan
őstag
Na nekem is ugyanaz történt a routerel,mint itt a kollegának.lehalt reggelre tomato nem kapcsolodik a netre barmit csinalok,reset,reboot is volt.ndm ertem hogw mi baja lett,még jó hogy atkulted a gyari fw-t
-
tigipuf
senior tag
válasz
tigipuf #7053 üzenetére
na köszönöm szépen,hogy nem méltatott senki válaszra.nem először fordul már elő ebben a topikban ,tehát ezentúl nem teszek fel kérdést többé ígérem,sőt nem is zavarom köreiteket
talán akkora baromságot kérdeztem,hogy egy röpke linket sem ért volna meg?(nesze itt van b..meg, vagy valami ilyesmi)persze a mezei felhasználó mint pl. én is előbb utóbb megtalál mindent ,(google a te barátod,meg hasonló baromságok)de akkor MINEK vannak ezek a topikok
nem mindenki akar olyan részletességgel belemászni a routere beállításaiba,mint egyesek, jogos,hogy az ő problémáik a nagyobb kihívások,de azért egy rohadt linket egy magyar nyelvű firmware-ről,és talán egy-két szót,javaslatot megköszöntem volna!.Üdv mindenkinek
-
h_143570
addikt
válasz
Roccoka #7080 üzenetére
Azutan kell futati, hogy elinditottad a kapcsolodast a VPN kliensben.
A masik informacio forras a router bejovo kapcsolatok logja lenne, azt visszont a gyari eseteben paszolom
A harmadik megoldas, alj at router nelkul uzemmodra. Kapcsolodj a VPN-re, add ki a netstat parancsot. Ha van olyan opcioja ami ak pcsolathoz tartalmazo alkalmazas nevet is kiirja akkor konyeden meglesz. Ha nincsen akkor macerasabb. Windows alatt a port szam az ip cim utan lesz irva kozvetlenul egy : elvalsztva. -
aspe
csendes tag
válasz
zsolt501 #7067 üzenetére
Félre értettél, nekem nem probléma. Nekem jó így. Van DHCP. Van net. És ennyi. nem kell semmi extra. A nejemnek nem kell állítani meg természetesen nekem sem kell a viszem magammal a gépet. Ha feljön a sógor rögtön van net nála is nekem így a kényelmesebb. Ha valakinek más a véleménye vagy másképp szeretné a saját hálózatát akkor rajta. Az enyém csak egy vélemény volt. Meg,hogy nekem hogy van. Ennyi.
Nem akartam senkit rávenni, hogy igy vagy úgy csinálja. Válassza neki szimpatikusabbat vagy a neki megfelelőbbet.
Az enyém ilyen ezek voltak a tapasztalataim és ezen okok miatt van így ahogy van.
Bocs ha valaki másként értelmezte amiket írtam. -
Shodan
őstag
na működik!
Hibernálásba ment először, mondom akkor ennek mennie kell.
Mervell Yukon alaplapi kártyám van, és az advenced fülön van egy olyan opció hogy wake up shutdown, ezt már próbáltam korábban is, de folymatosan ujraindult a gép miután kikapcsoltam.
De most már tudom miért, mert a router menüjében a WOL-nál folyamatosan refreshelgette a wake up-ot, így ahogy kikapcsoltam a gépet egyből beindultMost már csak simán alul a wke upra kattintok és kész.
A legjobb az egészben hogy mindez telefonról működik -
aspe
csendes tag
válasz
zsolt501 #7061 üzenetére
Minek dolgozni vele akár egy percet is ha mehet automatán. Mindenhol. Főleg ha nejem akarja beállítani. Először is neki nem egy perc, kettő engem fog felhívni a lehető legrosszabkor, hogy miért nincs NEEEEEET? "Mi a f@szt csináltál már megint a géppemel." Szóval rögtön két oka is van.
-
aspe
csendes tag
Ja amúgy tudja valaki hogyan kell beállítítani tomatoban, hogy WLAN on vegye a netet és tovább küldje LAN on. Bár érdekelne hogyan kell WLAN on is tovább vinni ha lehet egyáltalán. Ez most puszta kiváncsiság.
-
Shodan
őstag
Sikerült mindent beállítanom tomato alatt amit akartam, egyedül a Wol-t nem
Már próbáltam mindent de a gép az istenért sem akar bekapcsolni.
-Biosba Wake on PCI engedélyezve
-XP alatt hálókártya beállításnál az eszköz felélesztheti a számítógépet beállítva
-a gép shutdownal leállítva
és hiába nyomkodom hogy wake up, vagy írom be a gép mac címét, semmi nem történik -
tigipuf
senior tag
hali! valaki tudna linkelni egy magyarnyelvű firmware lelőhelyet?nem kell a sok varia csak wlan-on legyen stabil.ja és nem tudom a tomató vagy a ddwrt tolerálja jobban az eleve instabil netet?(dunaweb wireless,nagyon ingadozó,sokszor megszakadó kapcsolat
)és persze még ráadásul ez van wlanon továbblőve külsős antennával.magyarul szerintetek a gyárinál melyik firmware kezeli jobban az ilyen szar netet?megköszönném,ha valaki segítene,
-
pbalu
aktív tag
Üdv! ismét én
Visszadobtam gyári fw-t, szónélkül azonnal cserélték, tehát 3 év újraindul
Viszont, ez kb 4 nap után produkálta az előző tüneteit, azaz: letöltés visszaesett 1/4-re, feltöltés fullon megy. Semmit nem piszkáltam bele, csak portforwardot állítottam.
Tomaton belül nyomtam egy release/renew-t, és azonnal helyreállt a rend. Alapból ugye 1 naponta frissíti magának, most még 18 óra lett volna a számláló szerint.
Nem lehet hogy itt valami más gebasz van?
Köszi: Balu -
FABRICIUSZ
tag
A kisdobos ahol tud seggit .
Az alapba való visszaállítás nélkül marad benn slang az előző konfigurálásból a műveleti memóriában,
Firware átírásnál ellőszőr a műveleti memóriába tölti be , majd a ruter újra indulásakor a tároló memóriába tölti át , vagy valami ilyesmi.Örülök hogy sikerült !
-
zsolt501
nagyúr
Egyéb okok miatt van kikapcsolva a DHCP hogy csak úgy ne osztogasson még véletlen se IP-ket.
Egyébként a WLAN miatt is érdemes kikapcsolni a DHCP szervert hogy csak úgy oda se osztogassa az IP-ket mert ha véletlen még is feltörnék a és valaki használná a netet akkor elég gyorsan kiderülhet mivel akár ip-cím ütközés lesz a vége, mivel 2 ugyanolyan ip nincs (nem lehet) egy hálózatban. -
aspe
csendes tag
válasz
zsolt501 #7044 üzenetére
Nekem sincs kikapcsolva DHCP. Statikus DHCP be van állítva. Csatlakozom az előttem szólóhoz. MAC cím alapján mindig ugyanazt kapom. Ehhez van rendelve a port átírányitás. És így nincs gond ha más gépet dugok a routerra. A másik gép is kap címet, nem kell állítani semmit.
-
Kommy
veterán
válasz
zsolt501 #7044 üzenetére
Ha static dhcp-t ahsználsz akkor miért, kell kikapcsolni a dhcp szervert , mert én úgy gondolom, hogyha egyszer megadom a mac címet amihez hozzárendelek egy ip címet akkor ő annak a mac című eszköznek mindig ugyan azt az ip címet osztja ki, viszont ha be akarok rakni egy új gépet mondjuk csak próbára akkor nem kell állítgatni a hálózati beállításokat, mert kap egy ip címet autómatikusan. Sőt nekem elég rossz is lenne, ha a gépen is beálíltanám static ip-re mivel akkor ha suliba használom a laptopot akkor állandóan vissza kéne állítani.
Roccoka: Nekem egy wrt54gl routerem van tomato firmwarrel és gond nélkül megy rajta keresztül a vpn. Én nem vettem észre semmit, hogy különleges beállítás kell neki, nem lehet hogy blokkolva a van a port amin keresztül kommunikálna a vpn szerverrel?
-
Roccoka
csendes tag
S.O.S sós … sós mégegyszer ... Tud valaki nekem segíteni?? Fontos lenne... pls...
Új vagyok itt... és kéne egy kis segítség Tőletek...
Van egy LinkSys WRT54G v7.2.00-es routerem, hogy lehet beállítani, hogy VPN kapcsolat működjön rajta (inkább keresztül).
A VPN kapcsolat működik úgy ha a kábelmodembe dugom gépet, de ha a routerba, akkor nem (WiFi-n se megy). A VPN kapcsolat más hálózatba működik ugyanerről a gépről (notebookról), pl. a munkahelyemről. A Security fül alatti VPN engedélyezve van.
A VPN kapcsolat fajtája PPTP-s Az Internetkapcsolat Kábel TV-s (Parisat)
Előre is köszi a segítségetÜdv, Roccoka
-
aspe
csendes tag
Nekem azért kellett a Tomato mer van benne statikus DHCP. Mac címhez tudom rendelni a belső hálós ip címeket. Így mindig ugyan azt osztja ki a router a gépemnek és ugye ehhez a ip hez van rendelve a port átírányítás.
Ha tegnap jó volt akkor szerintem ez lesz a baj. Mert egy napig érvényes, ha lejár és közben ki kapcsolod a gépet ujjat oszt ki a router. HA JÓL TUDOM.
Bár vannak itt akik tőlem sokkal jobban értenek hozzá. -
Shodan
őstag
az UPnP engedélyezve van?
...Feltettem a tomatot idáig nagyon tetszik, a legjobb az hogy chrome alól is működik. A gyári csak explorer alól ment.
A narancssárga ledet hogy lehet visszakapcsolni?már úgy megszoktamKét gyors kérdés: hogy kell pontosan a static dhcp-t beállítani, azt akarom hogy a gépem mindig ugyanazt az ip-t kapja.csak simánbeirok egy nevet és kész?
Másik a Wol beállítás lenne, ott mit kell pontosan? -
csacsu
tag
sziasztok..segítséget szeretnék kérni..
torrentezek de nem tudnak rám kapcsolodni mások mert a routerem korlátozza a bejövö kapcs. mi a teendö wrt54gl-em van -
tibibi
őstag
válasz
zsolt501 #7026 üzenetére
természetessen 8mbit adsl t-online netem van és arra használnám csak mint írtam lassabb mint a régi párositás itt talán látszik nem nagyon tudom mit állitsak
smc nem volt ennyi lehetőség
-
Shodan
őstag
és 54GL-hez innen melyiket kell leszedni ?[link]
-
Shodan
őstag
Van egy kis időm, így ki szeretném próbálni vagy a tomato vagy a dd-wrt-t. De előtte gondoltam leszedem a gyári FW a linksys oldaláról, de már 82mb-nél tarta letöltés és még nincs vége! miért ilyen nagy ez?
4.30.12 firmhez tud valaki más linket?
-
tibibi
őstag
sziasztok nem egészen ide vág,de nem találtam jobb topikot .Vettem egy linksys WAG200G routert kellene egy kis beállitási segitség van egy olyan menüpont,hogy DSL modulation ezt mire állitsam :multimode ,T1.413, adsl2,adsl2+,Gdmt,Glite, a gond az,hogy lassabb a sebességem mint huawei-smc router párossal
lehet ,hogy itt a gond?
-
aspe
csendes tag
Na okszi!!!!!
Működésre bírtam! Igazából nem tudom hogyan. De most okés minden. Monitorozást kicsit nem értem mi micsoda de sikerült mindent beállítani!
Köszi a segítséget! -
aspe
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7020 üzenetére
Na az van, hogy megcsináltam a viedo szerint.
Van net egy esetben. Akkor ha nincs bekapcsolva a wireless, sőt már akkor kikapcsolom mikor megadom net jelszót. vele egyszerre. Ha utána bekapcsolom a wifit akkor gyakorlatilag rögtön elmulik a net. De a wifi kikapcsolásra sem jön vissza. Csak akkor ha WAN kihúz és vissza dug.
Azt hiszem ez így nem jó. Fel dobom még egyszer. Próba de megint nem lesz jó akkor ........
nem tudom mi lesz. -
aspe
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7020 üzenetére
Voltak külömbségek. Pl. mozilla, LAN4, nem volt alapra visszaállítás, nem volt bedugva a net, ellenben volt még egy kábel benne! Megnézem még egyszer aztán ujra próba.
Majd beszámolok!Nagyon köszi!
-
moli1
csendes tag
Sziasztok tudna valaki segiteni van egy WRT54Gl routerem Firmware: DD-WRT v24-sp1 (07/27/08) std és a QoS-t sehogyse birom beállitani hogy működjön rendesen vagy mindenkitől elveszi a sávszélességet vagy el sem veszi totál bizonytalanul működik van valakinek ötlete mitől lehet?
-
h_143570
addikt
válasz
cellpeti #7017 üzenetére
Erdekes ugy emlekeztem, hogy van rajta ilyen opcio, de a feulet szimulatoron nem talaltam.
V7-re sajnos nem lehet felrakni a gyarin kivul masikat.
A kapcsolat lassulas ha torrentezes kozben jelentkezik. akkor kapcsold ki a DHT-t, vedd le az osszes kapcsolat szamott 100ra. Ha utorrent akkor pedig rakd fel a legujabbat.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
xabolcs #7015 üzenetére
No problem!
A routerem: LinkSys WRT54G v7.0
Én anno lesegettem,hogy lehet-e rá tenni DDWRT-t,de nem is tudom,hogy miért akadtam el vele.
Olyan újraindításra gondoltam,ami pl van a D-Link Dir 100-ba,hogy "Reboot",vagy valami ilyesmi,hogyha behülyülne(pl szokott olyat,hogy nem hozz be különböző oldalakat),ne kelljen a hátulján kinyomni
-
Keksz
senior tag
Van vkinek ilyen 54GL a tulajdonába és az Örs vezér tere környékén lakik (vagy Blaha környéke)? Vhogy beszart a mostani routerembe a VPN passthrough és ezt nézegettem, de iszonyat felment az ára és csak akkor vennék ha megy vele a céges VPN. Ezt kellene tesztelni, laptoppal.
Aki tudna ilyenben segíteni írjon.
-
xabolcs
őstag
válasz
cellpeti #7014 üzenetére
bocs, igazad van
szoval, ha megmondod, h milyen verzioju a routered, akkor tudok valaszolni magamnak a dd-wrt-vel kapcsolatban.
illetve azt is mondd el, hogy mire gondolsz belso ujrainditas alatt!
mert pl dd-wrt-vel lehet olyat, hogy ujrainditas watchdog segitsegevel (kimaradt ping, ido, ...), 1 gombnyomas segitsegevel (klikk), ujrainditas hosszantarto nagy terheles eseten.
bocsanat megegyszer az elozoert!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem van egy Linksys WRT54G routerem. Lehet én vagy kurva láma,de ezt nem lehet belülről újraindítani?
-
tundra
tag
Van valakinek WRT54G2 típusú routere?
Kérdeztem már korábban is a típusról, de nem kapta rá választ. Valószínűleg keveseknek van, mert elég későn jelent meg 54 Mb-es létére.
Engem az érdekelne, hogy a rejtett antennája miatt nem gyengébb e a wifije, meg a stabilitás is fontos lenne. -
aspe
csendes tag
Hy
Életet mentett a eredeti firmware! Felraktam a tomatot próbaképp. De nem tudod csatlakozni a netre. Egyszer sikerült, de egy percig sem tartott. Digi netem van PPPoE csatlakozést használtam mint az eredeti firmware-ben. Gőzöm sincs mi volt a baj. Rendesen fel ment a firmware. Hiba nélkül. Utána csináltam resetet is 30mp nyomva tartottam a reset gombot. áram ki. De semmi. Amikor nem volt net ennek ellenére bekapcsoltam a wifit rajta de nem láttam a hálózatot. Kicsit küzdöttem vele. De feladtam.
Gondoltam még jó, hogy megkaptam az eredetei firmware-t (mondjuk adigg nem is akartam próbálkozni, helyesen). Vissza raktam azt csont nélkül ment. Felnyomtam mentést rá és azzonal vissza ált minden. Van net meg minden ok.
Mit rontottam el a tomatonal.
[link] innen szedtem le a 16 MB-os zipet. Mert a 7zvel nem nagyon boldogultam. Volt benne más firmware is de a wrt54gl-est raktam fel.
Szóval azt gondolom minden ok volt. Ötlet? -
aspe
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7008 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
aspe
csendes tag
válasz
FABRICIUSZ #7005 üzenetére
Nagyon köszi, de ezt megtaláltam én is. viszont egy 176MB-os file jön le. Lehet balf.. vaygok de nekem ebből nem jön le hol a firmware. El van bujva?
-
Roccoka
csendes tag
S.O.S sós … sós
Új vagyok itt... és kéne egy kis segítség Tőletek...
Van egy LinkSys WRT54G v7.2.00-es routerem, hogy lehet beállítani, hogy VPN kapcsolat működjön rajta (inkább keresztül).
A VPN kapcsolat működik úgy ha a kábelmodembe dugom gépet, de ha a routerba, akkor nem (WiFi-n se megy). A VPN kapcsolat más hálózatba működik ugyanerről a gépről (notebookról), pl. a munkahelyemről. A Security fül alatti VPN engedélyezve van.
A VPN kapcsolat fajtája PPTP-s Az Internetkapcsolat Kábel TV-s (Parisat)
Előre is köszi a segítséget
-
aspe
csendes tag
válasz
zsolt501 #6993 üzenetére
Köszönöm a választ!
Gondoltam, hogy így van, de biztos ami biztos kérdeztem. Bár a kérdéses gombot még mindig nem igazán értem. Vagy csak azért nem mert nem tudtam műkodésre bírni. Hiába nyomtam meg. Az kapott SSID-re nem tudok csatlakozni. De ez legyen a legkevesebb csak szeretem tudni a gombok működésének mivoltját.
Többektől olvastam, hogy torrentezés közben nem megy a net vagy szakad, problémák vannak vele. Azért választottam ezt a routert mert erről összeségében jókat írtak, dicsérték. Előtte volt két másik routerem. Egy Belkin az a Wifi-t szakította meg, ha padlógázon jött le az adat meg jelentek meg a web lapok. Ellenben a torrent az jött rendesen. Ez volt benne a leg érdekesebb. Ha megállítottam minden vissza állt, bejöttek a weblapok, wifi elérhető volt. Lámpa villogás normális. Ritkán órákig tudott tölteni gond nélkül, gyakrabban meg csak egy-két percig. teljesen random volt.
Az SMC ami a legelső volt, na az annyira nem bírta a digit, hogy néhány perc alatt bele döglött a letöltésekbe. Lámba villágított meg villogott, minden zajlott látszólag mintha rendbe lenne csak net nem volt. Torrent is lement nullára. Sokat "teszteltem". Kapcsolatok száma, stb. De az volt tapasztalat, hogy 500k (remélem jól írtam a tempót) felé ment akkor annyi lett neki. Csak a áramtalanítás oldotta meg. Szóval gyakorlatilag használhatatlan lett. Biztos elfáradt mert öreg volt.
Lényeg összefoglalva mi lehet tenni ha ezen is előjön a probléma? Illetve egy kiegészítő kérdés. Vissza lehet tenni az eredeti firmware-t? Ha igen akkor honnan lehet "beszerezni"? Mert a linksys oldalon nem nagyon találtam. (WRT54GL v1.1) Jelenleg a 4.30.7 van rajta.
Köszi, előre is? Remélem nem voltam túl fárasztó? -
Hubsz
csendes tag
Hello all!
Kb 2 hónapja vettem 1db WAG54GS - router+wifi+modemet , és most szeretném használni a wifit,de semmi jel nincs, akár ,hogy próbálom is, és ráadásul amikor bemegyek az adminba a statushoz nem ír mac adress -t , légszíves segítsen aki tud.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest