Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz94
csendes újonc
Na sziasztok 😁 másfél hete körülbelül írtam ide egy kérdést, hogy tudtok e segíteni választani két tv között, időközben kifogtam az euronicsban ez nagyon jó ajánlatot.
Philips 55Pus8303 [link] kerek 180 ezer forintért 😄 online rendelés nincs csak személyes átvétellel lehet elhozni, ezért nincs is fent árukeresőn már a termék és hasonló oldalakon. Budapesti és Soproni kollégáknak szívből tudnám ajánlani a terméket akik 55 colos tv után érdeklődnek most. LG SK8000 széria nanocellas panelja lehet benn szerintem, mert egytől egyig azonosak a specifikációk. [link]Natív 120hz es panel
10bit
Hdr10+ és hasonló finomságok 😁
Android tv ezis, mikor haza vittem már otthon jött is a legfrisebb update a rendszerhez.Nagyon megvagyok elégedve a termékkel, és az amblilight nagyon hozzá tud adni az élményhez 😎
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest