Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#72035) Lion81 válasza Graphics (#72034) üzenetére


Lion81
tag

Origo:"Viszont a DRAM hiánya miatt a tényleges teljesítménye a terhelés jellegétől függően erősen fluktuálhat: tipikusnak mondható számítógéphasználat esetén, például internetezéskor, irodai jellegű tevékenységek végzésekor észrevehetetlen a DRAM hiánya(idézet:"Normál használat mellett nincs érzékelhető változás"), viszont a jelentős olvasási és írási műveletek esetén erősen visszaeshet a teljesítménye."
Amúgy ha mind a 2en azt mondjátok én arra adok :R :C
,csak nem vágom miért fikázod le a cikket!Úgy látom mind a két fél ua.mondja csak az egyik leírja a "miért"-et meg a "hogyan"-t a másik meg csak a végeredményt.Az a lényeg ,hogy ezek az infók segítenek nekem és sok más "átlagfelhasználónak" egy döntésben,hogy merre is tovább. A te hsz.-aid is segítenek a döntésben vagy a kalkulálásban ezért kérlek ne haragudj a magunkfajtára aki csak kérdez majd továbbáll hisz erről is szól a fórum és aki belekérdez gyorsan a témába az szent igaz,hogy nem fogja megnyitni az előző oldalt ahol már 10x leírták a választ,mert ő csak a saját kérdését nézi meg gyorsan (pl.ebédidő) ,hogy válaszoltak-e rá.Tudom bosszantó,de nem automata a fórum válaszadása hanem inkább interaktív jellegű!!!
Én köszönöm azért mindenki hsz.-át aki vette a fáradságot és írt!!!Sértődés nélkül RESPECT nektek :C

TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.