Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#58576) #30610944


#30610944
törölt tag

Sziasztok,
SanDisk Extreme Portable SSD 500Gb vagy
Samsung Portable SSD T5 500Gb

Gyakorlatilag arra használnám, hogy Androidos telefonról mentsek le fotókat, videókat, néha vissza vagy esetleg fotókat szerkesszek a telefonon úgy hogy az SSD-ről töltse be az app. Vagy filmeket nézzek a telefonon SSD-ről. Sokat hordanám magammal ezért is választottam őket mert kompakt méretűek.

Elvileg a Samsung kompatibilis telefonokkal is, de a SanDisk nem a gyártó szerint bár tele a YouTube videókkal ahol gond nélkül használják.

Melyiket tudnátok ajánlani?

(#58577) ubyegon2 válasza Frawly (#58574) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Semmi furcsa nincs, ha homeserverről van szó, nekem a NAS mást jelentett, de Multibit szaki megvilágította setét elmémet! :R

(#58578) Tibro5 válasza ubyegon2 (#58577) üzenetére


Tibro5
senior tag

neked mit jelent a NAS? :)

(#58579) Frawly válasza #30610944 (#58576) üzenetére


Frawly
veterán

Ezek közül bármelyiket veheted. Egy telefonhoz mindkettő overkill, de mellé nem tudsz nyúlni ezekkel. Azt viszont senki nem tudja garantálni, hogy androidos telóval bármelyik is menni fog. Mennie kéne, de nem vehető biztosra, telótól, Android verziótól is függhet. Ezt sokkal inkább egy androidos topikban kérdezném meg a helyedben.

(#58577) ubyegon2: minden NAS lényegében fájlszerver. Az otthonit csak feltételeztem, de beletrafáltam. Egyébként lehet az ilyeneken az OS-t pendrive-ról is futtatni, de a WD Green tényleg szinte pendrive árában van, úgyhogy nem nagy luxus, meg pazarlás beletenni. Legalább gyorsan feláll rajta a rendszer is, ha frissítés után újraindítják.

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.