Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#36484) Bodor válasza jeni (#36481) üzenetére


Bodor
veterán

Nem is azt linkeltem, hanem ezt, csak még nem lehet kapni.

(#36478) pc-csiga1: Ha tényleg ennyire fontos a szekvenciális sebesség ( felhasználásodat olvasva én nem látom, hogy hol használnád ki) vagy annak a tesztekben való látványa inkább, akkor a melegedést bevállalva - megfelelő hűtésről gondoskodva - a Samsung 950 PRO NVMe M.2 SSD jó választás lehet, 5 év garanciával és 400 TB írási limittel. TESZT

Idézet belőle: " A szédítően magas olvasási- és írási sebességek önmagukért beszélnek, 4K-s véletlenszerű olvasási feladatok alkalmával pedig még az Intel szupergyors SSD meghajtóit is maga mögé utasítja a termék. Ehhez az összképhez nem igazán illik a viszonylag alacsony 4K-s véletlenszerű írási teljesítmény, ami a maga 85 000 IOPS-os értékével a SATA 6 Gbps-os meghajtók teljesítményét idézi – emiatt van az, hogy a 950 Pro 4K-s véletlenszerű írási feladatok alkalmával nem igazán remekel."

Rendszermeghajtónál viszont ez nagyon is számít.

Írási limit mentesen hűtőbordával egy kissé drágábban pedig ezt lehetne megvenni.
TESZT

A végleges és utolsó ajánlatom pedig nekem is a Plextor M6Pro lenne. 5 év íráslimit mentes gari, jó ár, és ha akarsz nagy számokat látni, akkor bekapcsolod a turbo üzemmódot. LINK

(#36482) troszt: Nem fontos.

(#36483) lajtika: Ha elég a 3 éves garanciába foglalt 200 TB írási terhelhetőség, mert nem fogsz ennél többet írni rá, akkor az ár miatt jó vétel lehet az UV400.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.