Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz smallmer #34747 üzenetére
Na én is ezért tartok az Intel 535-től. A tesztek alapján lassú az írási eredménye.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Walter_White
senior tag
Soha ne vegyetek OEM SSD-t, vagy nem tudom azok alapbol szarok-e vagy én fogtam ki 2 silány ssd-t.... Intel 535-ből az egyik 120GB-s a másik 250GB-s.... Gondoltam be tudom tenni a HyperX Fury SSD-t notimba. (szerencse hogy nem formáztam le mert különben tombolnék..) De nem. Olyan 2 SSD-be sikerült belenyúlnom, vagy OEM révén nem érdekli őket a minőség nem tudom. Lasabb mint egy HDD. de még mint egy Pendrive is. Gyors formázás a 120-nál 6 percig tartott, a 250-nél 3 perc körül. Nagyszerü. Nézzük meg SSDOK-al, minden rendben Achi mod aktiv, Sata III, MBR, tökéletes. Nos akkor mérjünk egy Cristal Disket, Hozza az elvártakat, sőőt, gyorsabb is volt mint a HyperX. Na következzen a Windows Telepítés- egyenes Út a Pokolba. Windows mire eljutott a Fájlok másolásáig kb 7 perc telt el, Fájlokat negyed órán át másolta, fél óra mulva eljutott addig hogy ujrainduljon a gép, ahogy kell. Folytatódik a telepítés, még 10 percen át forog a kis óra az Asus logónál. Mire belép a Beállítások testreszabásához. Na mondom ez haladás. Na de kérem szépen, itt hiába jelent meg, mert bár az egér megjelent, de semmire nem lehetett kattintani majd csak egy jó 2 perc múlva... de kivártam. Beirtam szépen a felhasználóinevet. majd befejezés. Remek. Bejön az Alap Asztal. Megfagy az egér... várok várok, majd ismét jó... Najó. idegességemben lehuztam az ssd-t, kékhalállal elszállt. Majd vissza a Fury-t. és mint a veszett ugy fut minden.
Kedden lesz egy Köröm az Aquával, vagy holnap.(bár nincs szerviz) de felhivom őket. Másikat fogok kérni. vagy Samsungot, vagy Fury-t. Remélem nem fogják tesztelésre bevenni. ha még benne vagyok a 3 napba, de még a 14 nap elállásba is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Walter_White #34753 üzenetére
Számos dologról írtál, megpróbálok pár pontban válaszolni(mondjuk nem 2 pont lesz)
1. Amikor a Samsung eladta a komplett HDD szekcióját a Seagate-nek (mindenestül), akkor egyértelművé is tette, hogy a flash alapú adattárolók fejlesztésével kíván a továbbiakban foglalkozni. Ennek egyébként eleget is tett -sőt- a flash alapú adattárolók legkiemelkedőbb fejlesztőjévé vált (fényévekkel van elmaradva tőle a többi gyártó)
2, Az OEM piacot is meghódította a Samsung. Sajnos itt van egy nagyon fontos "félreértés". A webshopok gyakran odaírják, hogy adott SSD OEM, de ez megtévesztő sok esetben, miért is?
# Mert lehet, hogy csak a kiszerelésre értik az OEM-t, azaz csak az SSD-t kapod(max egy magasítót) és semmi mást (mert lehet pl desktop kit-l avagy notebook kit-l is kapni, azaz kiegészítőkkel)
# OEM alatt viszont azt is lehet érteni, hogy nem a kiszerelés OEM, hanem, hogy maga az SSD-t gyártó cégnek az OEM termékéről van szó3. A Samsung és az Intel (meg a Sandisk) talán a 3 legnagyobb OEM gyártó (elnézést, de nem néztem most utána pontosan), és mint olyan, az OEM SSD-khez nem a gyártó adja a támogatást/szoftvereket(pl. a Magician nem ismeri/nem kezeli a Samsung OEM meghajtókat) /firmware-t stb stb. Fontos, hogy a Kingston-t OEM piacon "nem jegyzik", így számos, home user kategóriában kapható SSD-jüknek biztosan nincs OEM változata(lásd. 3. pont, hogy milyen értelemben írom az OEM-t), ergo a Fury nem OEM meghajtó ebben az értelemben.
4. User error: Samsung nem használ tömörítést(semmilyen meghajtója esetén, legalábbis ezidáig), míg a Fury Sandforce vezérlős és mint olyan, tömörít. Csak helyes méréstechnikával lehet elérni a gyártó-specifikus értékeket. Ha nem megfelelő programmal és nem megfelelő módon mértél, akkor igen nagy eltérés mutatkozhat a Samsung (akármelyik meghajtója), meg a Fury között...
5. Kingston esetén igen ritka az OEM meghajtó, Intel-nél már gyakoribb, Samsung-nál meg igen gyakori(mert pl a Dell/Lenovo/HP/Acer stb stb meg persze Samsung gépek alap OEM beszállítója.)
OEM Samsung SSD esetén (mint már írtam), a Samsung nem foglakozik a meghajtóval, a gyártó cég, aki a tzámogatást adja. OEM meghajtóknál különösen fontos, hogy vásárlás előtt tájékozódj a hardveredről, hogy egyáltalán kezeli-e azt az OEM meghajtót stb...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Walter_White
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #34754 üzenetére
azért az nagyon durva hogy mind a 2 meghajtó Pendrive szintü... Windows telepítés is bűn lassu, utána meg azok a mikroakadások, mikrofagyások, egyáltalán nem pörgős, mint mondjuk a FUry... ezek gondolkodnak, lustálkodnak, egyszer pörögnek, utána meg mintha elfogyna belőlük az erő, várni kell hogy betöltse azt amire rákattintok, pedig egy alap müvelet lenne... huh ezek most nagyon rossz vételek.
ezt a két tipust kerülni kell.... SSDSC2BW240H601, SSDSC2BW120H601
[ Szerkesztve ]
-
István89
tag
Ezt a verziót szerintem mindenhol így árulják, nem?
Amúgy, ha benne vagy még 14 napban, akkor inkább már jelezd, hogy elállsz a vásárlástól.
-
félisten
Nem tudom még nálad van-e a meghajtó, de ebbe a topikba azért bedobhatnál 2 képet, hátha találunk valamit, tudunk mondani valami "okosat". (SSDOK-ról, meg CDI mérésről, természetesen az Intel SSD-ről)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
kisbalazs83
aktív tag
Sziasztok!
Nemsokára lesz egy ilyen laptop Acer Aspire E5-573-P0PT és szeretnék egy ~120GB SSD-t tenni bele. Munkához lesz használva, office, számlázás, ilyesmi. A két jelöltem a Kingston HyperX Savage és a Kingston KC400. Az összefoglalóban nem láttam a Kingston KC400-at, gondolom még új hozzá. A kereső se sok mindet dobott ki. Nagyjából egy árban vannak ~18ezer mindkettő és ugyanazzal a Phison PS3110-S10 vezérlővel.
Sequential Read/Write sebességben és TBW-ben a KC400-at írja jobbnak a Kingston oldala.Kingston HyperX Savage
Random 4k Read/Write:
120GB — up to 93,000/ up to 83,000 IOPS
Incompressible Data Transfer (AS-SSD and CrystalDiskMark)
120GB — 520MB/s Read and 350MB/s Write
Total Bytes Written (TBW) 113TBKingston KC400
Random 4k Read/Write:
128GB – up to 88,000/87,000 IOPS
Sequential Read/Write:
128GB – up to: 550/450MB/s
Total Bytes Written (TBW) 150TB[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
kromatika
veterán
Sziasztok.2.5 -ös ssd-t,128gb méretben tervezek venni lenovo L420 ba. SAMSUNG MZYLF128HCHP-000L2 om SSD-ről nem találok infót.MLC vagy TLC tipus e ez? 10 k-ért tervezem venni vadi újonnan.Mi a vélemény eről a meghajtóról?Pl Kingston v300 nál jobb ez?
[ Szerkesztve ]
-
Walter_White
senior tag
felhívtam az Aquát, de ők meg vannak győződve arrol hogy az alaplapom Biosában van ellálítva valami, vagy az Alaplapom a szar.. vagy a kábel. Mert az Intel olyan minőségellenörzésen megy át hogy elképzelhetetlen hogy 1 is hibás legyen, de hogy 2 az szinte kizárt.. (Szerviz csak Kedden lesz... ) Már a képernyő illesztő is hibákat dob hogy nem válaszolt, utána helyreállt... Csináltam CMOS resetet is.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Ismerősnek kellene 250GB-os 850 EVO. Tudtok olyan helyet az iPon-on kívül, ahol megadják rá az 5 év garit?
-
jeni
félisten
válasz Walter_White #34762 üzenetére
Helyedben feltennék ismételten egy op.rendszert ACHI módban BIOS-ban kezdve a beállítást, és semmi frissítést ne csinálj rajta. Amúgy a Flash SSD topikban érdeklődj ha már megvetted az SSD-t. Abban van igazság, hogy az Intel nem egy szutyok SSD főleg nem 2db egyszerre. Azzal meg ne foglalkozz ha rá írsz 50GB helyett 500GB-t 3 napon belül. Ha mégis rossz az SSD akkor úgyis cserélni fogják .
Frenky89
A computer Rufusz megadja az 5 év garit
[ Szerkesztve ]
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Hirdet egy srác az aprón több darab bontatlan 256GB-os Sandisk Ultra Plus ssd-t. Megnéztem a topik nyitó hozzászólását,olvasgattam a topikot is,de nem igazán találok infókat az említett típusról. 19K-ért érdemes elgondolkodni rajta (1 év garival az eladón keresztül), illetve mennyire ajánlott vétel? Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Egy ASUS G551JM laptopot terveztem átalakíttatni úgy, hogy HDD helyére SSD-t rakatok, a HDD-t a DVD író helyére, a DVD írót pedig külső, USB-s eszközként használnám majd. A célra 3 SSD-t néztem ki a Laptopszalon kínálatából (ott tervezem elvégeztetni a munkát, illetve megvenni az ODD keretet):
- Samsung 2,5 SATA3 850 EVO Basic 120GB SSD - 21.900 Ft
- Kingston 2,5 SATA3 HyperX Savage 120GB SSD - 20.190 Ft
- Kingston SATA3 HyperX Fury 120GB SSD - 16.990 Ft
Megkérdeztem őket emailben, a legutolsót ajánlják, mert MLC chipes. Nektek mi a véleményetek? Itt mindhárom az ajánlott típusok között van.
Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Keresztapám vett a minap egy Gigabyte GA-990X-Gaming SLI alaplapot.
Namármost mivel van rajta M2 foglalat szeretne bele venni ilyen ssd-t
Ezt nézte,de én ne tudom,hogy biztos jó e bele.
1 Samsung -
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Vettem egy EVO 850 250 Gb-os SSD-t! Beszereltem, ráklónoztam a korábbi oprendszert, megy minden rajt, ok. A kérdésem, hogy kell vmit telepítenem, állítanom, hogy az SSD a legjobb teljesítményét hozza, vagy bármi állítás? (korábban is SSD-n volt benne az oprendszerrel, win7)
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz kisbalazs83 #34760 üzenetére
Valakinek véleménye, hogy melyiket válasszam?
-
Tomy Yayo
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy asus gamer laptopot (ROG G551JW), csak HDD-vel mert annyit nem ért meg a felár, olcsóbban veszek én magam SSD-t. Viszont ez lenne az első SSD-m, szóval segítséget szeretnék kérni. Melyik márkákat ajánljátok, melyiket kerüljem mint a tüzet, melyik az ár/érték bajnok, ilyesmi. Minimum 256 körüli, de jó áron 512-esre is befizetnék. Köszönöm!
Toshibákat láttam elég jó áron, de nem tudom érdemes-e. Illetve hyperx-eket néztem, megérik talán a felárat?
Üdv,
TamásRégi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz dokee78 #34775 üzenetére
Olvastam, de Toshibákat pl. nem látok benne, se az ajánlottak, se a nem ajánlottak között, a hyperx-ek meg oprendszer alá, általános felhasználásra vannak írva, pedig általánosságban (nekem) drágábbnak tűnnek /GB. Meg megjelenésük alapján játékra szánhatják őket. Nekem kifejezetten oprendszerre meg játékra kellenek, és arra nem tudom, hogy megérik-e a felárat.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
-
Bodor
veterán
válasz Tomy Yayo #34776 üzenetére
megjelenésük alapján játékra szánhatják
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ebben a topikban ez egy kicsit is érvnek tekinthető lenne.
Nincs olyan, hogy játékra szánt SSD, ez egy adattároló, nem más.Azt állítod, olvastad az összefoglalót, de gondolom többek között ez a sor is ( és a benne lévő link) kimaradt.
Az ajánlás szempontjairól bővebben itt!
-
.:Koska:.
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék ssd venni:
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
15k.
2. Mekkora SSD-re van szükség?
120GB
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Laptop: Saumsung NP300E5AI. SATA3, HDD helyére menne ami egy [Samsung HN-M500MBB] volt.
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)[Laptop gyártói oldala] Alaplap infót nem találtam.
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
3 év.
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Átlagos, otthoni "Anya gép" (office, thunderbird, netezés ).Összefoglaló és visszaolvasás után erre jutottam: [Adata 128GB Premier Pro SP920 ASP920SS3-128GM-C SSD Pcx-nél]. 5 évre bővíthető garancia is nagy előny számomra. Jók az elképzeléseim?
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz Emperor_ #34777 üzenetére
Koszonom az elso ertelmes valaszt! Pl. ezt a toshibat neztem: Hdts748ezsta (linkelni most nem tudok telom valamiert nem engedi...)
Tobbieknek:
1. A topik neve "milyen SSDt vegyek". Teljesen normalisan megfogalmazram egy kerdest ebben a temaban. Ugyanannyi erovel amivel elhajtotok a francba, akar tanacsot is adhattatok volna, ha pengek vagytok ssd teren. Vagy akkor ne ez legyen a neve a topicnak.
2. Erto olvasas. Egy szoval se mndtam, hogy relevans erv egy SSD kinezete, csak altalaban jatekos hardverek neznek ki igy, amik szvsz mindig tularazott lehuzasok, csak mert rasutik, hogy gamer. Ha csak emiatt kerulnek ennyibe a hyperx-ek, akkor nem veszem meg. Ha tenyleg jobbak valamiben, ami szamomra megeri a plusz penzt, akkor meg igen. Ezert kerdeztem, hogy megerik-e az altalam velt vagy valos felarat azonos parameterekkel rendelkezo mas ssdkhez kepest. Egyebkent pedig van jelentosege jateknal az ssd-nek, nem mindegy, hogy mennyit nezem a loadingot...
-
Bodor
veterán
válasz Tomy Yayo #34780 üzenetére
Az értő olvasást szerintem inkább neked kellene alkalmazni, mert ha ( állítólag ) elolvastad és értetted volna azt, ami az összefoglalóban le van írva, akkor nem jönnél ilyen kérdésekkel, hogy játékos SSD, mert nincs ilyen.
Ha lenne, akkor külön feltüntettük volna az ajánlás részben.Még arra sem voltál hajlandó, hogy az alábbiak kérdezz, vagy eldöntsd, hogy egyáltalán mekkora SSD-re van szükséged, tehát szerintem ne csodálkozz, ha vissza vagy irányítva az összefoglalóhoz.
Kérés:
Ha ezt a hozzászólást és a benne lévő hivatkozásokon lévő cikkeket végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?Sokan szabadidejüket erre áldozva segítik az érdeklődőket a fórumon, ezért jogos kérés, hogy ha ezt a segítséget bárki igénybe szeretné venni, akkor tegye azt egy kicsit felkészülten. Köszönjük!
-
airwawes
tag
Sziasztok!
Akinek Dell 3542 típusú laptopja van annak egykét tanács, amivel pár órát megspórolhat:
-Én a DVD meghalytó helyére tettem be az SSD-t elsőnek, azonban nem volt hajlandó Windows telepíteni az SSD-re. Ubuntut sikerült de bootoláskor szintén nem érzékelte az SSD-t, de a BIOS és egy betöltött OS igen.
Próbálkoztam mindennel, cleaneltem az SSD-t átkonvertáltam MBR-re de semmi.
-Megoldás: Az SSD-t a HDD helyére KELL tenni, majd telepíteni az választott OS-t.
-A HDD pedig a DVD meghajtó helyére kerüljön.Mostmár csak úgy hasít a kicsi.
--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
fasyrt
őstag
Sziasztok!
Elöre is köszönöm az idötöket es segitsegeteket.
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?1. 30k, ha valami bombasztikus van felette 33k-ig szoba jöhet.
2. 240-256 GB
3. Dell Optiplex 390, es ez bizony SATA 2-es
4. X, azt tudni, hogy Intel H61-es chipset vezerli a SATA portokat.
5. legalabb 5, de inkabb 10. Ez nem lesz eldobva sose, hanem csorog tovabb a csaladon belül.
6. Atlagos win ala. böngeszes, kicsi jatek, kicsi torrent, kicsi office.Kellemes husvetot sracok, hadd büzölögjenek a lyanyok!
Sz.: hejesiras...
[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
40-45 ezer HUF
min. 256 max. 512
Laptop (asus G551jw), sata3
asus g551jw laptop-alaplap
3 év minimum, 5 preferált
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
átlagos+1: nevezzétek át a topicot
+2: Nem várok választ, csak leírtam, hogy megnyugodjon a lelked. 1-2 adat (árfekvés pl.) kivételével benne voltak a korábbi hsz-emben is, csak nem pontokba szedve. Főleg, hogy megadtam a laptop típusát. Érdekes, valaki tudott válaszolni magas ló nélkül is.
+3: én is szoktam segíteni ha tudom a választ, olyan termékek topicjában, amiket használok, teljesen ingyen és bérmentve, szabadidőmben. Viszont csak mert valami nekem egyértelmű és/vagy le van írva még nem hajtom el érdemi válasz nélkül, sőt, még az orruk alá sem dörgölöm, hogy engem most isteníteni kell, mert rászántam 5 percet (se) a szabadidőmből egy válaszra, ami neki órák olvasgatása lett volna. Aki elmegy ételt osztani, az mindenkinek odaszól, hogy "becsülj meg ám, mert én ingyen vagyok itt"? Nem, mert önszántából csinálja a segítségnyújtás érzéséért, aki meg kapja az pontosan tudja. Ha meg nem tetszik, nem kell csinálni. Mert nem mindenkinek van ideje elolvasni litániákat, és gyorsan kell döntenie, és csak egy konkrét kérdése van, ami hozzáértőnek 2 perc. Vagy nem is ért minden mozaikszót, megnevezést, akármit a litániában, és inkább kérdez, mit tudom én. És most nem konkrétan erre az esetre gondolok.
Na mindegy, én kérek elnézést, és köszönöm annak aki érdemben ajánlott valamit. További Kellemes Húsvétot mindenkinek
-
törölt tag
sziasztok
egy ilyen laphoz vennék ssd-t
hyperX fury 120gb ajánlottak
internetezésre és max kártyajátékokra lesz használva
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Laptopba (ASUS G551JM), átlagos használatra az alábbi 3 SSD közül ti melyiket vennétek? Mindegyik típus szerepel az ajánlottak között, mindegyikre ugyanúgy 3 év garancia van. Akkor szimplán válasszam csak a legolcsóbbat?
- Samsung 2,5 SATA3 850 EVO Basic 120GB SSD - 21.900 Ft
- Kingston 2,5 SATA3 HyperX Savage 120GB SSD - 20.190 Ft
- Kingston SATA3 HyperX Fury 120GB SSD - 16.990 Ft -
Emperor_
addikt
válasz #70516736 #34788 üzenetére
Kérdést ugyan nem láttam a hozzászólásodban . De ha venni szeretnél egyet átlagos felhasználásra, SATA3-as csatlakozóval, év garival. Akkor a HyperX Fury jó választás, most jó áron van a PCX-nél.
Lapod SATA2-es, AHCI-t tudja, ez alapján telepíts!(#34789) bencze94
Nyugodtan vedd meg a Fury-t, ha a HDD helyére megy!
Tudj róla, hogy un half size mSATA SSD is tehető a notidba. Szétszedett állapotban lévő képeken látszik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Emperor_
addikt
válasz fasyrt #34785 üzenetére
A BIOS-ban meg kéne nézned, hogy tud e AHCI módot a SATA vezérlő! A doksiban sajna pont ez nincsen benne .
10 évvel nincsen ennyiért SSD.
5 év garival.
26,4 e Ft
26,5 e Ft Ezt az Adata-nál be kell regelni és akkor megvan az 5 év gari.
28,4 e FtXiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz dokee78 #34772 üzenetére
A téma összefoglaló szerint, soha nem vennénk új típusú SSD-t... Szóval esetemben ez nem segítség Arra voltam kíváncsi, valakinek van-e tapasztalata a KC400-al. Szerintem KC400 lesz. A számok mellette szólnak a Savage-al szemben. Azért köszi!
-
Vigneau
félisten
válasz Sidorovich #34789 üzenetére
Én is egy 240GB-s Fury-t használok jelenleg a G551JW-mben. Igaz, hamarosan egy 500GB-s 850 Evo-ra fogom cserélni. Szóval bármelyik gyártót választod, nem lősz vele mellé.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
törölt tag
Ha veszek egy ssd-t akkor kell hozzá vennem egy beépítő keretet is?
Asztali gépbe megy hdd helyre
Az kb 10cm széles amit kinéztem ssd-t 7 irják[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz #70516736 #34796 üzenetére
Ha 3.5"-os vinyó helyére teszed, akkor igen, mivel az SSD-k 2.5"-os méretűek.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
poci76
aktív tag
válasz Sidorovich #34789 üzenetére
Szia!
Csak ez a cég jöhet szóba? Mert máshol olcsóbban megkapod bármelyiket, akár jobb feltételekkel is. Ha más nem jöhet szóba, csak amit írtál, akkor közülük én a Fury-t venném. Szerintem nem ér meg a másik kettő ennyivel több pénzt. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- Facebook és Messenger
- Rendőrségi feljelentés
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 1TB - 7,300/6,000MB/s
- 3,5" winchester, 80 GB-tól 500 GB-ig, több darab, utolsó szektorig tesztelve
- 2,5" (laptop) winchester, 80 GB-tól 1 TB-ig, több darab, külső wincester, utolsó szektorig tesztelve
- 1TB és 500GB HDD 100/100% + ajándék 5db 1TB-os hibás hdd-k
- Crucial MX500 1TB M.2 SATA3 SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest