Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz Newyorker #21236 üzenetére
A feltett kérdésre (Hol kapni annyiért Samsungot?) szándékosan nem válaszolsz, vagy csak véletlenül?
Nyilván nem kötelező elárulni, csak akkor tudjunk róla, hogy titok, vagy mi... (magamból kiindulva, én legalábbis valamit reagáltam volna).
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
djculture
félisten
válasz Newyorker #21358 üzenetére
Ja nem lehet vele vagánykodni sata2-es porton hogy az enyém többel ír olvas.. Ilyen kis méretű nyavajáknál a szekvenciális tempó max benchmarkokban enyém nagyobb összemérésre jó.
Nekem régi slc-k vannak 210/120 -as tempóval de így is hatszor gyorsabb mint bármelyik hdd.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Newyorker #21653 üzenetére
nem evo hanem pro között. Szünetmentes van? Ha nincs azt tegyél neki mindenképpen. Az szokta kinyirni a vezérlőt ha hirtelen elmegy az áram egy tizedmásodpercre utána visszajön, azt már itthon is teszteltem sajnos. hdd- erre nem volt annyira érzékeny, maximum lett rajta pár logikai hiba amit javitani lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Mobil flották
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- BestBuy topik
- Horgász topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest