Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz Sidorovich #34539 üzenetére
Sebességet felesleges fontos szempontnak venni, mert rendszernek használva a gyakorlatban nincsen érezhető különbség az ajánlott típusok között, abból a boltból inkább ezért az olcsóbb SP 900-at venném, ha elég a 3 év garancia.
Másrészt szerintem saját magad is bele tudod tenni, és akkor 5 év írási limit mentes garanciával hasonló áron ez a Plextor jobb vétel, mint a Transcend.
-
Vigneau
félisten
válasz Sidorovich #34789 üzenetére
Én is egy 240GB-s Fury-t használok jelenleg a G551JW-mben. Igaz, hamarosan egy 500GB-s 850 Evo-ra fogom cserélni. Szóval bármelyik gyártót választod, nem lősz vele mellé.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
poci76
aktív tag
válasz Sidorovich #34789 üzenetére
Szia!
Csak ez a cég jöhet szóba? Mert máshol olcsóbban megkapod bármelyiket, akár jobb feltételekkel is. Ha más nem jöhet szóba, csak amit írtál, akkor közülük én a Fury-t venném. Szerintem nem ér meg a másik kettő ennyivel több pénzt. -
Indy69
aktív tag
válasz Sidorovich #38954 üzenetére
Igen érdemes .Nekem is van az egyik asztali gépemben konkrétan ebbe a deszkában FM2A88X-ITX+ egy 256 os samsung m SATA SSD . Semmi kóc nem volt vele , usb ről telepítettem ,nem kellet semmi bios frissítés csak kiválasztani a biosban hogy erre rakja azt kész. Ha a lapod támogatja akkor jónak kell lennie ,én is csak a specifikációt néztem és muxik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sidorovich #55752 üzenetére
Ez egy alsóbb kategóriás SSD, de ha nincs kitéve extrém terhelésnek, csak általános felhasználásra, pl. (netezés, youtube, facebook, office, képszerkesztés), tökéletesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sidorovich #55752 üzenetére
Innen nézz másik boltot, 6eft alatt is van több helyen. Egy HP Elitebook-ba raktam ilyet egy éve, home user feladatokra tökéletes.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Sidorovich #73336 üzenetére
Szinte bármi jó, WD Blue 3D, vagy SA510
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD többféle, sata 2,5"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest