- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #83672 üzenetére
Egy kb. 50 négyzetméteres lakásban, annak is szinte a közepén lenne, az előszobában. Társasház, amennyire tudom, tégla falakkal, viszonylag kevés szomszéd (kb. 3 Wifit látok a sajátomat leszámítva). Nem tűztem ki konkrét összeget a dologra, de úgy ítéltem meg, hogy nincsenek annyira extra igényeim, hogy ennél drágábbat vegyek. Viszont rögtön lehet, hogy cáfolom is magamat, mert egyéb igények kapcsán még két dolog jutott eszembe. Egyrészt elképzelhető, hogy középtávon szeretném úgy beállítani a szerveremet (ami jelenlegi főleg médiaszerverként üzemel), hogy automatikusan lekapcsoljon, ha X ideig nem szolgál ki semmit, és vissza, ha van request. Nem ismerem egyelőre a pontos technikai követelményeit ennek, de gondolom valamilyen wake on LAN dolgot kellene a routernek is tudnia. Ez a kevésbé fontos szempont.
Ezen kívül amint lesz időm utánanézni és megcsinálni, mindenképpen szeretném, hogy a szerver ne csak a belső hálón, hanem neten keresztül is elérhető legyen néhány fix kliens számára. Nem tudom, hogy ez jelent-e valamilyen speciális szempontot a routerválasztásra való tekintettel (de feltételezem, hogy így mások lesznek a biztonsági követelmények).Nagyon köszönöm a segítséget és a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest