- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
válasz
-szabi- #82783 üzenetére
Közben történt egy kis változás, amit a "Router gondok" topicban éppen most írtam le.
"
Tegnap kis változás történt....a routeren belül feldobta, hogy van új frissítés (Tp-Link magyar régiós oldalán nem találtam, 1.0.9), ezért tettem egy próbát. Elsőre semmi változás. Ugyanúgy nem működött Auto Negotation és 1000Mbps Full Duplex módban. Természetesen volt újraindítás.Semmi máshoz nem nyúltam, csak kiszedtem az "Enable NAT" opció elől a pipát (ugyanazon a fülön vannak, mint a sebesség kiválasztása), és így próbáltam kapcsolódni. Fura mód megtette, megvolt a kapcsolat (látta a WAN porton a kábelt) csak weboldalak nem jöttek be. Ezután visszaraktam a pipát, és ismét töltötte a weboldalakat. Gondoltam hátha valami csillagállás, hogy látja a WAN porton a kábelt, ezért újraindítottan a routert, de most is működik úgy, hogy a "Internet Port Negotiation Speed Setting" beállítás Auto Negotiation-on van (eddig sem ezzel, sem 1000Mbps-vel nem működött).
"
Az 1000Mpbs opció továbbra sem megy.Ahogy látom az új tulajdonosoknak 1000Mbps-es előfizetésük van, valakinek modem is van a router előtt, nekem 100Mbps-es előfizetésem. Nem tudom, hogy ez okozhatja-e a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest