- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tequila86
tag
Üdv mindenkinek!
Tanácskéréssel fordulok hozzátok. Pár hónapja panelből családi házba költöztünk, az új szolgáltatónk a Telekom lett. A saját modemjüket használjuk jelenleg, de a wifi nem túl combos, mondhatni 5-7 méteren belül használható.
Szeretnék megoldást arra, hogy az egész házban erős wifi jel legyen.
Amit tudni kell, hogy a ház vegyes falazatú, fele vájog, fele tégla. A hasznos alapterület 100 m², ezt kellene kiszolgálni minimum, de úgy, hogy a modem (ruter) nem a középpontban, hanem valahol a szélén helyezkedik el. Jelenleg 5 eszközt szolgál ki folyamatosan, plusz ha vendégek érkeznek, az övéiket is.
Bár olvasgattam a fórumot is és a böngészőt sem voltam rest használni, nem tudom eldönteni, hogy mivel próbálkozzak. Első körben egy wifi jelerősítőre gondoltam, de lehet abból kellene több is. Ha pedig nem elég, beszereznék egy jobb routert is. Az erőforrás nem végtelen, de mindenképp maradnék az ésszerű keretek között, ìgy első körben max 30-40e ft.
Ti mivel próbálkoznátok?
Bocsánat, nem tudom mennyire hülye a kérdés, mert soha nem kellett még ilyesmivel foglalkoznom.
Bármilyen tanácsot és tippet szívesen meghallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi Smart 2 Pro okosprojektor tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest