- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tequila86
tag
Üdv mindenkinek!
Tanácskéréssel fordulok hozzátok. Pár hónapja panelből családi házba költöztünk, az új szolgáltatónk a Telekom lett. A saját modemjüket használjuk jelenleg, de a wifi nem túl combos, mondhatni 5-7 méteren belül használható.
Szeretnék megoldást arra, hogy az egész házban erős wifi jel legyen.
Amit tudni kell, hogy a ház vegyes falazatú, fele vájog, fele tégla. A hasznos alapterület 100 m², ezt kellene kiszolgálni minimum, de úgy, hogy a modem (ruter) nem a középpontban, hanem valahol a szélén helyezkedik el. Jelenleg 5 eszközt szolgál ki folyamatosan, plusz ha vendégek érkeznek, az övéiket is.
Bár olvasgattam a fórumot is és a böngészőt sem voltam rest használni, nem tudom eldönteni, hogy mivel próbálkozzak. Első körben egy wifi jelerősítőre gondoltam, de lehet abból kellene több is. Ha pedig nem elég, beszereznék egy jobb routert is. Az erőforrás nem végtelen, de mindenképp maradnék az ésszerű keretek között, ìgy első körben max 30-40e ft.
Ti mivel próbálkoznátok?
Bocsánat, nem tudom mennyire hülye a kérdés, mert soha nem kellett még ilyesmivel foglalkoznom.
Bármilyen tanácsot és tippet szívesen meghallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest