- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Hieronymus #23 üzenetére
BIOS-frissítéshez kell kisméretű, megbízható... na ilyen pont nincs már.
USB-C-s pendrive? Inkább SSD. -
-
ddekany
veterán
válasz
bytesizelife #20 üzenetére
A kétcsatlakozóssal amúgy mi a gond? Csak C-set nem is akarnák, mert rakás gépbe nem tudnám bedugni.
-
wwhy
veterán
válasz
bytesizelife #20 üzenetére
Ugyan már ... 101 féle typeC-s pendrive van már
-
-
Sinesol
veterán
válasz
Hieronymus #18 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy nagyon alacsony a dpi, ami sokat szamit, mert touchscreen rèvèn ezeket közelröl nèzed. Az 55 szerintem total hasznalhatatlan pixeltenger, a 42 so-so, de a 31 inch optimalisabb 4k felbontashoz.
-
Hieronymus
veterán
Vannak, de nem olcsóak.
Például.
iiyama Prolite T4329AS-B1AG 108cm 42,5" VA LED-Monitor 4K UHD 20 Punkt All-in-One-PCAP-Touchscreen-Display HDMI USB-C RS-232c RJ45 USB2.0 Android-OS WiFi AntiGlare Touch-durch-Glas 8H 24/7
iiyama Prolite TE5512MIS-B3AG 138,8cm 55" IPS LED Large Format Display 4K UHD 40 Touchpunkte PureTouch-IR
iiyama Prolite T5529AS-B1AG 139cm 54,6" VA LED-Monitor 4K UHD 20 Punkt All-in-One-PCAP-Touchscreen-DisplayPS:
Csak annak jelentős a különbség, aki használt már használt érintést támogató monitort. Számomra a toll támogatás még fontosabb. Precízebb megoldás, mint az ujjam.
Aki nem szokta meg, annak sokad rangú tulajdonság, hisz nem fogja használni. Nem fizet felárat érte.#14 Sinesol:
Sokszor a tartalomhoz illik a forma. Legalább is megfogalmazás minősége. -
Viktor81
senior tag
válasz
Hieronymus #16 üzenetére
Ismerem a iiyama kínálatát, tudomásom szerint a mai napig nincsen UHD felbontású monitorjuk ebben a méretben. Jelenleg nagyon hasonló 4K LG monitorjaim vannak, azok mellé, vagy az egyik helyett lenne jó egy szinte azonos kinézetű és műszaki tartalmú darab. (ui.: ha egy tesztelő arra hivatkozik, hogy itt egy hasonló darab és van egy ennyire jelentős különbség, mit az érintés alapú bevitel, akkor az nem hasonló. Illetve úgy hasonló, hogy teljesen más...)
@Sinesol Köszönöm, de nekem csak egy panel kell, még a tartóját sem használnám (ahogyan a jelenlegi LG-k lábai is bontatlanul hevernek valahol) Én egy alap érintőképernyőt szeretnék és nem értem, miért nem lehet kapni, miközben minden ebbe az irányba megy. 2010 körül egy elektronikai bérgyártó R&D laborjában dolgoztam, a Dell-től és talán az LG-től (vagy ACER-től) már akkor volt érintőképernyőnk 24"-ban és ez 15 év alatt nemhogy elterjedt volna, teljesen háttérbe szorult. Komolyan nem értem az okát, miközben minden erről szól. Miért olyan nagy elvárás egy 32-es touch monitor?
-
-
Viktor81
senior tag
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Értelmetlen, valóban és ezért nem értem ezt "A Smart Monitor Swing (hivatalos nevén LG 32U889SA-W) tulajdonképpen két fő komponensből áll: az állványból és magából a képernyőből. Ezek közül a másodikat már láthattuk, hiszen valami nagyon hasonlót kapunk a korábban tesztelt SR85U okos monitornál" Ezzel kezdődött a cikk, de az SR85U nem érintőképernyő. Ez a bemutató, vagy teszt, vagy mi így értéktelen, ne haragudj.
-
Héraklész
aktív tag
Egy magyarnyelvű videó a termékről: Link.
-
Viktor81
senior tag
Sziasztok !
Segítsetek nekem kérlek !
Most, hogy is van ez ?
Ez egy érintőképernyő, de a tesztjében szó sem esik a touch képességekről ?
Leírjátok, hogy lényegében ez egy korábban már tesztelt monitor és egy állvány kombója és belinkeltek egy "sima" monitort ?
Ennek a legfőbb tudása, a lényege az érintés része. "Ezer éve" szeretnék venni egy 32-os UHD képernyőt, de senkinek nincsen, erre amikor megjelenik, olyan tesztet írtok, mintha ez egy teljesen általános dolog lenne. Basszus ! Itt az állvány annyit ér, mint fing a szélben ! Itt az érintésérzékeny felület lenne lényeg, amiről szerettem volna tudni, kapható-e esetleg monitorként felesleges állvány, meg béna "okosfunkciók" nélkül, erre itt ez a semmi. Hát, köszönöm a tesztet ! -
ddekany
veterán
Mint ahogy az átalakító is pénzbe kerül, amit adnak. Csak a gyakorlatban az lényegesen rosszabb mint egy beépített port, mert mikor váratlanul egy nap kellene, esélyes hogy nem fogja tudni senki, hogy hol van, vagy egyáltalán, hogy volt hozzá.
Valóságban elég komoly esélye van, hogy csak fejetlenség/káosz véletlenszerű kimenetéről van szó.
-
Chiller
őstag
Így így.
Persze haladni kell a korral, de elnézést, hogy nem dobok ki 10+ pendriveot összesen, több, mint 5TB adatmérettel.
Elfért volna bőven, van hely és nem kér enni (licencdíjat), mint mondjuk a HDMI, és tényleg filléres tétel. Mondjuk ez tényleg rétegtermék, így itt annyira nem zavarna (ha vennék valaha is ilyet).
-
Hieronymus
veterán
A Microsoftos táblagépóriásokat még kézben hordozhatóra képzelték el.
Most minőségi ugrásként a tologatható kivitelként köszön vissza a koncepció.Én az aljába egy munkaállomást is telepítettem volna. Létrehozva az ottmobil kategóriát.
A többlet súly stabilizálná a monitort, ujjal böködés közben. -
scdlsc
senior tag
"egy viszonylag fontos csatlakozó viszont hiányzik a képernyőről, ez pedig a klasszikus Type-A port"
Szar lehet annak, akinek fontos.
Csak a type-c! Kell egyféle kábel és le van tudva minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 346B1C 34 hajlított WQHD monitor garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest