Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• logineres

tag

Sziasztok!

Van nekem egy TP-Link Archer C1200 AC1200 routerem amit kb 8 hónapja használok, de rendszeresen kikapcsol, vagy eldobja az internetet. Próbáltam már factory resetelni , de az sem segített. Valószínűleg a sok áramkimaradás a ludas, illetve olvastam több helyen is, hogy SoC problémája is van ennek a modelnek.

Azt szeretném kérdezni, hogy mit ajánlanátok helyette?

Jelenleg egy 250 Mbit-es internetünk van és ezt kéne neki kiszolgálnia.(később lehet lesz fejlesztve)

Láttam, hogy fórumon, ASUS RT-AC1200GU, ASUS RT-AC65P, ASUS RT-AC57U v2 amit általánosságban ajánlotok. Illetve nézegettem, a xiaomi ax3600-t, de nem hiszem, hogy egy átlagfelhasználó, mint én kihasználná a funkcióit.

Ha ezeknél az ajánlottaknál maradunk, egy átlag user-nek melyik érné meg leginkább? Vannak a drágábban (AC65P-ben) olyan feature-k, amiket tudnék használni, vagy esetleg stabilabb az adatátvitel, illetve lenne értelme custom firmware-t tenni rá, vagy azt csak akkor, ha a gyári firmware-ben hiányozna egy olyan dolog ami a custom-ben megvan?

Internetet főképpen gaming-re,torrentezésre,böngészére, film streamingre használjuk(netflix, hbo go, stb.)(nem tudom, hogy ennek van-e bármi jelentősége)

Maximum 30e-ig.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák