Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zeli

aktív tag

Sziasztok!

Milyen gigabites routert tudnátok javasolni a következő felhasználáshoz: 2 szintes családi ház, 500Mbit-es internet, kb. 12 eszköz (a kábel:wifi arány az kb 1:3)? Árban mondjuk 30k-ig, viszont ha erre a felhasználásra nincs ebben a kategóriában, vagy van sokkal jobb kicsit drágábban, az is érdekelne.

Jelenleg Asus routerem van, maradnék ennél a márkánál, ha lehet, amiket nézegettem: RT-AC65P, RT-AC66U B1, csak nem tudom, hogy ezek ennyi eszköznek elegendők-e.

Igazából nem tudom mennyire illik ide, de jelenleg egy RT-N18U-m van, az emeleten van a router, és a földszinten többször előfordul az, hogy ledobja a wifit az eszköz és újra kell csatlakozni. Pl.: internetes rádiónál ez elég zavaró, a wifi jel elvileg jó, egy régebbi RT-N12-t beállítottam repeater módba, és odaraktam a földszintre, de nem segített a problémán. Nem tudom, hogy ennek az-e az oka, hogy a jelenlegi router nem bír el ennyi eszközt, vagy esetleg haldoklik, vagy valami más lehet a probléma? Van valami mondjuk a logban, amit érdemes lenne-e megnézni, egy router-csere megoldja-e egyáltalán a problémát?

Új hozzászólás Aktív témák