Új hozzászólás Aktív témák

• Buckey

őstag

válasz Genius007 #72902 üzenetére

Nekem meg 2006-2007-ben volt kemény 512/128 kbps-os netem. Csak ennyit tudtak adni megyeszékhelyen. Mondjuk ez a város egyik szélén volt. A másikon már akkor is 5Mbps/512kbps volt a net, ami akkoriban nagyon gyorsnak számított a környéken!
    Egyik ismerős hölgynek már akkor 50/25 Mbps net-et akartak megduplázni a DIGI-nél, igaz, Pápa környékén. És olcsóbban, mint amennyiért itt az akkori legnagyobb netcsomagot adták!

Úgyhogy ez a környék, ez a megye (a megyeszékhely legtöbb része, de azért van egy-két helyen mutatóban 500 Mbps net) le van maradva sebességben. De az árak természetesen megelőzik a fejlettebb vidék árait. Konkurencia sajnos nem várható, a T-Home és a Tarr Kft. nem enged senkit a területére, illetve ez a kettő úgy építette ki a hálózatát, hogy még véletlenül sem legyenek egymásnak konkurenciái (még az árak is szinte megegyeznek a sebességek függvényében.)

Több, mint egy éve csak mobilnetet használok (Telenor MyTV-vel), sok ismerős hülyének néz, de mikor meglátják, hogy gyorsabb a net és kb. ugyan annyiba kerül, mint a lassabb vezetékesük, akkor meg el vannak ájulva! Ráadásul a mobilnetem is korlátlan ebben az árban!

Ha még bejön az 5G, és nem lesz sokkal drágább, mint a mostani 4G, akkor beruházok arra. Az lesz ám a net-kánaán! :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés