Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Slowman

aktív tag

Hello,

Tervezem lecserélni a routerem, mert a jelenlegi bekerülne a hálóba tv-hez kéne valami eszköz mert nem WiFi-s, amit ajánlanak hozzá WiFi Sticket meg 14k. Ezért inkább azon gondolkoztam, hogy kb ua, vagy kicsit többől inkább vesz egy új routert a nappaliba amivel némi pluszt is kapok (nyomtató server, külsö HDD csatlakoztatás stb.) a régi TP-Linketbeköltöztetem a hálóba WISP client módba aztán ebből kábellel a TV-be. Mivel baromi hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz :B kérnék egy megerősítést először, hogy ez így járható út egyáltalán vagy nem jó az elgondolás.
    Főként a TP-Linkeket néztem, mert most is az van, de egy ismerős javasolta az ASUS-t. Tapasztalatom nincs velük.
    Új router esélyesek (sorrendben), és nem nagyon tudom melyik a jobb, mint mondtam amatőr vagyok a témában :) .
    1. TP-Link TL-WDR4300
    2. TP-Link TL-AC750 Archer C2
    3. ASUS RT-N18U 600MBPS

Ha van valami más ötlet vagy best buy ebben a 15k max20k körüli kategóriában azt is szívesen fogadom. A cél az az lenne, hogy lehetőség szerint 2 USB legyen rajta de min. 1. Külső HDD-nek és nyomtatónak (nyomtató nem fontos annyira de ha már van nem lenne hátrány). Ezek az eszközök lenének kábelesen csatlakoztatva: PC, TV, Mediaplayer (később egy NAS lehet) WiFi-n: telefon/tablet/notebook plusz a korábban említett valamilyen módon megoldott hálószobai TV.

Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák