- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Hello,
Tervezem lecserélni a routerem, mert a jelenlegi bekerülne a hálóba tv-hez kéne valami eszköz mert nem WiFi-s, amit ajánlanak hozzá WiFi Sticket meg 14k. Ezért inkább azon gondolkoztam, hogy kb ua, vagy kicsit többől inkább vesz egy új routert a nappaliba amivel némi pluszt is kapok (nyomtató server, külsö HDD csatlakoztatás stb.) a régi TP-Linketbeköltöztetem a hálóba WISP client módba aztán ebből kábellel a TV-be. Mivel baromi hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz
kérnék egy megerősítést először, hogy ez így járható út egyáltalán vagy nem jó az elgondolás.
Főként a TP-Linkeket néztem, mert most is az van, de egy ismerős javasolta az ASUS-t. Tapasztalatom nincs velük.
Új router esélyesek (sorrendben), és nem nagyon tudom melyik a jobb, mint mondtam amatőr vagyok a témában.
1. TP-Link TL-WDR4300
2. TP-Link TL-AC750 Archer C2
3. ASUS RT-N18U 600MBPSHa van valami más ötlet vagy best buy ebben a 15k max20k körüli kategóriában azt is szívesen fogadom. A cél az az lenne, hogy lehetőség szerint 2 USB legyen rajta de min. 1. Külső HDD-nek és nyomtatónak (nyomtató nem fontos annyira de ha már van nem lenne hátrány). Ezek az eszközök lenének kábelesen csatlakoztatva: PC, TV, Mediaplayer (később egy NAS lehet) WiFi-n: telefon/tablet/notebook plusz a korábban említett valamilyen módon megoldott hálószobai TV.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest