Új hozzászólás Aktív témák

• TeeJay

félisten

válasz ratam23 #42099 üzenetére

azt gondolod veszel egy AC-s routert és máris 200megabitet nyom a laptopra?
    abba is kell bizony egy AC-s vevő legalább 2x2:2 MIMO-s de inkább 3x3:3 aztán akkor lehet próbálkozni
    megjegyzem az egész izé ára annyi lesz amiből az egész házat behúzod gigabit LAN-al és utóbbi mindig stabil lesz... pláne ha ekkora sebességet akarsz akkor tuti nem facebook-ra kell
    márpedig töltögetni pláne torrentezni nem wifin szokás hanem LAN-on

szóval én továbbra is a gigabit LAN-t preferálom és wifiből meg 2,4GHz 20MHz N-es bőven elég mert csak okostelefonnal nyomom

Kali :

azt azért írd be mindig a WDR3600 és WDR4300 ajánlásod mellé hogy kapnak ugyan 5GHz-et de 2 in 1 antennával és így 2,4GHz-en (nyakamat rá hogy minden eszköze ilyen) kemény 2dBi nyereségű antenna lesz, míg 5GHz-en (jó ha van 1-2 eszköze ami tudja) 3dBi nyereséget kap ami amúgy is kisebb körben tud sugározni... tehát felvetődik a kérdés, megéri-e picit drágábban egy 5GHz képes router jóval gyengébb antennával ha főleg úgyis 2,4GHz-en fogja használni és ott meg van olcsóbban jobb router 5dBi antennával --> WR1043ND

csak mielőtt majd pislognak és szidják a TP-Link-et hogy sz@r gyártó gyenge a wifi soha többet nem veszek majd lesz nekem belkin mert az milyen jó és a havernak is azvan ezeréve :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés