Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Helló!
A duplicate cleaner programmal kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a megtalált azonos fájlok listáját lehet-e méret szerint listázni? Nem jövök rá hogy lehetne megoldani.
Köszönöm szépen!
-
válasz
BitRider
üzenetére
Köszönöm szépen a tippeket!
Közben észrevettem, hogy a proci gpu-ja teker 100%-on, úgy néz ki ez okozza az akadozást. Szoftveresen és hardveresen is kevés hozzá az integrált vga. 
Egy hasonló, SFF formátumnál is kisebb brand gép 8. generációval 50 ezer forint, és sokkal pörgősebb.
Hát lassan váltanom kell majd, annó próbáltam egy i7 8700- as optiplexet, na az sokkal gyorsabb volt. Azért halogatom a dolgot, mert egyébként hibátlanul üzemel a gép. Ilyen esetekben viszont kiütköznek a gyengeségei. Ssd-re ír amúgy, hdd nincs a gépben.Köszi a segítséget!

-
válasz
BitRider
üzenetére
Kipróbáltam a szóban forgó programokat és azt tapasztaltam, hogy a rögzített kép kicsit akadozik. A fealadatkezelőben viszont nem látni, hogy bármelyik összetevő is maxon dolgozna, tehát hogy nem bír el a feladattal. Dell optiplex brand gép, i5 4590 - es proci, 16gb ram dolgozik benne. Nem tudod esetleg, hogy mi okozhatja ez a "dadogós" rögzítést?
Próbálgattam a sharexet, az meg nem veszi fel a hangot, pedig be van neki állítva megfelelően az audió forrás.
-
Szeretnék jó minőségben rögzíteni egy, a számítógép képernyőjén lejátszott videófelvételt. Ehhez melyik program ajánlott? Sharex fent van a gépen, próbálgassam ennek a beállításait a legjobb minőség eléréséhez, vagy van a célra megfelelőbb program?
Köszönöm szépen!
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
#51914Cs1csó, #51915ollie, #51916Top cat, #51917Vesa
Köszönöm szépen mindenkinek a reakciókat, ötleteket!
Apró érdekesség: egy korábbi hozzászólásban találtam a downsub feliratletöltő oldalt, ami nem talált magyar feliratot a kipróbált youtube videóknál. A most linkelt Youtube 4K Downloader pedig tökéletesen megtalálta őket.
-
Helló!
Létezik olyan program, ami az idegen nyelvű videókat feliratozza? Olyasmire gondolok, mint youtube esetén, hogy feliratozza és le is fordítja a szöveget.
Köszönöm szépen!
-
Helló!
Facebook videók letöltésére melyik lehet a legeszerűbb megoldás? Az elérhető legjobb minőségben szeretném, chrome böngészőt használok. Youtube-DLG - t próbáltam, nem az igazi, online letöltők szintén be tudnak zavarodni, lassulni.
Köszönöm szépen!
-
Helló!
Létezik olyan bevált program, amivel komplett youtube csatornákat le lehet tölteni? Tehát hogy ne egyenként töltögesse az ember a videókat.
Köszönöm szépen!
-
Win10 re tudnátok esetleg egy bevált rss olvasó programot ajánlani?
Olvastam az összefoglalót. Van még ezen kívül amit érdemes használni, vagy ne keressek másikat?

Köszönöm szépen!

-
Helló!
Dvd-ből szeretnék avi-t, mkv-t készíteni, teljesen mindegy melyik. Melyik program lenne erre a célra a legcélszerűbb? Olvastam az összefoglalót, az ott ajánlott program ahogy néztem béta állapotú.
Köszönöm szépen!
-
válasz
MurderCsiga
üzenetére
Amiatt voltam megkeveredve, nem tudtam mi a csudát állítsak be, hogy az eredeti fájlnév maradjon. Mikor írtad, hogy hát ne nevezzem át, akkor néztem meg hogy is lehetséges ez és láttam, hogy a konvertálás+átnevezés van bejelölve aktívnak. 
Köszönöm az ötleteket!

-
válasz
MurderCsiga
üzenetére
Köszi, ez valahogy eszembe sem jutott. Már régen állítgattam ezt a részét a proginak.
-
Helló!
Az irfanview topik halott. Szeretnék kérdezni valamit a progival kapcsolatban. Kötegelt átnevezésnél hogy állítsam be a célfájlok elnevezését ahhoz, hogy az eredetivel megegyező nevet kapjanak?
Köszönöm szépen!
-
-
Rtl most-ról lehet még valamelyik progival/kiegészítővel videókat letölteni?

-
Helló!
Melyik progival tudnám azt megoldani, hogy egy pdf-ben érkezett adatlapot kitöltsek és alá is írjak nyomtatás nélkül? Elég ha valahogy egérrel odafirkantok valamit, nem bírósági irat.
Köszönöm szépen!
-
A handbrake proginál az megoldható, hogy több forrást húzzak be egyszerre?
-
válasz
SpaceJam
üzenetére
#49514SpaceJam, #49515honeypot
Köszönöm szépen az ötleteket!
A 3 közül melyiket ajánlanátok leginkább? Vagy próbálgassa ki az ember és meglátja?
Egyik rokonnak nincs még okostelefonja, ő csak gépen használná, viszont ha jól látom mindegyiknél csak úgy lehet aktiválni a windowsos verziót, hogy a qr kódot beolvastatja a telefonnal. Meg lehet ezt kerülni valahogy?A whatsapp-hoz nem szükséges a facebook fiók igaz?
Bocsi a sok kérdésért.
Köszönöm szépen!

-
Helló!
Telegram működik rendesen asztalin és androidon is? Szeretném kukázni a facebookot mesengerestől mindenestől.
Esetleg más bevált progi erre a célra? Tulajdonképpen arra lenne szükség, amit a messenger tud.
Köszönöm szépen!
-
A youtube dlg mostanában minden videóra error-t ír. Létezik esetleg chrome alá kiegészítő, amivel ki tudnám váltani?
-
A handbrake nevű programot aki használgatja, nem tudja esetleg, van-e olyan opció rajta, hogy ha kivágnék részletet egy videóból, azt úgy mentse le, hogy ne nyúljon semmi máshoz? Tehát a hang, videó opciók változatlanok maradjanak.

Köszönöm szépen!
-
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
...
-
-
Helló!
Flac - mp3 irányba tudnátok ajánlani egy olyan konvertálót, ami jó minőségben dolgozik? Az összefoglalót néztem, még mindig ajánlott az EZ CD?

-
A 3d youtube downloaderrel hogy tudok teljes listákat letölteni? A linkre kilistázza a videókat, de nem tudom kijelölni az összeset, csak egyenként. Köszönöm!
-
Youtube videók letöltésére melyik progit használjátok? Ami képes arra, hogy komplett youtube csatornát letöltsön, illetve a csatornán belül adott "mappákat". Youtube dlg-t használom amúgy, de van amin az is elakad.
Köszönöm szépen!
-
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Én a stream recorder 1.1.3 chrome kiegészítővel töltök le onnan, de most ezt a kiegészítőt nem találom az áruházban.
-
Az összefoglalóban említett weboldal letöltő, le tudja úgy szedni az oldalakat, hogy ha van benne kattintásra teljes méretűre ugró kép, az a letöltött cuccban is pontosan úgy lesz?
-
válasz
Dluinet
üzenetére
Dluinet, csicso82
Köszi! Közben készítettem botolható pendriveot és magától el is indult, még sosem használtam ezt a progit. Adott egy gép, aminél hol ilyen, hol olyan hibákkal indult, vagy nem indult a win. Gondoltam dobok rá egy másikat, most nyolcast, fel is ment faszán, erre este mikor indítom, már nem indult el, valamilyen sys hibát írt. Aztán többszöri próbálkozásra elindult. Épp a hetes futott, mikor írtad, hogy azzal kezdjek:
Azóta a nyolcas fut és még nem talált hibát. Ezt így meddig hagyjam futni, hogy a memória hiba biztosan kizárható legyen?
Amúgy gyanakszom a vinyóra is. Egy 160gb-os wd lemezzel lett nyolc éve összerakva és a win7 alól tettem fel hdseninelt, az írt 99%-os kondíciót és azt hiszem egy áthelyezett szektort. Namost érdekes módon a win8 alól feltett hdsentinel már 100/100-nak írja. Viszont van a smartban 26 ezer feletti raw read error rate, ami szerintem nagyon sok. Az én vinyóimnál az egyiknél van három, a többinél nulla. Vinyótesztre a wdc diagnosticját próbáljam meg esetleg? A hdsentinel olvasásos tesztje nem talált semmit.
Köszi szépen!

-
Helló!
Memóriát kellene tesztelnem, erre a célra a memtest86 a legajánlottabb? Ezzel a progival biztosan ki tudom szűrni, hogy a memória jó-e vagy sem?

-
Hello!
Tudnátok ajánlani valami nagyon egyszerű video konvertáló progit? A freemake video convertert használtam eddig mov-avi konverzióra, de most hogy frissítettem, beleteszi a logóját a videókba.

Köszönöm!
-
Audio normalizálásra tudnátok ajánlani egy jó kis progit? Ingyenes, fizetős mindegy. Csak egyszerű legyen, ne telepítsen semmit pluszban a gépemre.
Köszönöm!
Szerk: MP3Gain megoldotta!

-
Hello!
Ezeket a "letolthetetlen"
youtube videokat, le lehetne valahogy tolteni?Pl: Strong R. @ Bremen, Germany (2016.12.25.) [Minimal-Techno]
Koszonom!
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Olyanra lenne szuksegem, amihez nem kell elinditanom pl az outlook-ot. Nezegettem a google calendart, ugye ott az a jo, hogy lekuldi a telora is es ott is latom az esemenyt. Viszont ott nincs riasztas funkcio a pc-n. A gepem mindig online van mikor be van kapcsolva.
Android gyári naptár vagy az Outlook app. Ezek nem tudom micsodak.

-
Tudnatok ajanlani egy jo kis naptarprogramot win7 64bit oprendszerre? Mint pl ami az androidos telon mukodik, tudsz esemenyt letrehozni es hozza riasztast beallitani. Ismerem a google-t es talaltam is egy csomot, olyan erdekelne ami kiprobalt es regota megbizhatoan teszi a dolgat.
Koszonom!
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Szia!
Tudnal nekem segiteni ebben a videoredo programban?
Nem jovok ra hogyan tudok tetszoleges darabokat kivagni a videobol.

-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Koszonom, kiprobalom!

Atomantiii Rendben!

-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az szuper lenne. A videoredo tv suite v5-rol lenne szo?

-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ez olyasmi mint a freemake? Azzal is jo lenne, csak hiaba van beallitva minden ugy, hogy hagyja a frrast, megis valtoztat a kodolason.

-
Szia!
Igen ezt ismerem es probalgattam is vele, azonban nem jottem ra hogyan tudok vele ugy darabolni, mikor tol-g kellene valamit szetszedni. Tehat egy videobol kellene ugy vagni, hogy levagom az elso tiz percet, az utana levo pl 52 perc marad, utana megint 5 perc kivagva, marad 20 perc stb. A freemake konverter ennyibol nagyon jo es konnyen kezelheto.
-
Hello!
MKV splittert keresnek, ami egyszeru. Konvertalni nem kell, sot, nem szabad, hogy barmit is modositson rajta, csak kivagni, darabolni kellene. Probaltam a freemake konvertert, azonban a mediainfo szerint valtoztat az adatfolyamon.
Koszonom szepen!
-
Szia!
Nem ismerem oket, csak rakerestem: Lakberendező program: 14 színtervező program
Esetleg rakerdezni ebben a topikban, talan gyakrabban szoba kerul: Lakásfelújító, szerelő- és szakemberkereső topic
-
Sziasztok!
Tudnatok nekem ajanlani egy egyszeru programot, amivel be tudok rendezni helyisegeket butorokkal? Nem 3d kellene, csak sikban, hogy ne kellejen papirbol kivagdosni a butorokat.
Koszonom!
-
válasz
genndy
üzenetére
En a total commanderben a CatalogMaker 3.1.8 plugint hasznalom erre a celra. Ugyan igy tomoritett file, benne minden ugyan ugy, mint ha a meghajtot bongeszned. A tarolo hdd-k tartalmat igy "mentem le", ezert "radugas" nelkul is tudom bongeszni.
-
Szia!
Koszonom a reszletes ismertetot!
Nem szukseges programonkent, csak kivancsi lennek mennyi forgalmat generalok a neten.
Kozben kiprobaltam ugy, hogy nullarol elinditottam a networx-ot es a net metert, mindketto gyakorlatilag ugyan az merte. Most egyelore hasznalom net metert aztan majd kialakul.
Win 7 64bites rendszerem van. -
Koszi a tippet es a linket, kiprobalom ezt is!

Amugy ha mindketto futna probakeppen az okozhat valami gondot? Csak kivancsisagkeppen, hogy mindketto ugyan azt meri-e? Bar akkor sem tudnam melyik a valos. Ezek amugy hogy mukodnek, mi alapjan meri a forgalmat? A halokartyat figyeli?
Tetszik ez a netmeter is, a log filet atallitottam mashova, igy nem veszik el, ha telepiteskor elfelejtem kimenteni a c-rol.
-
Sziasztok!
Kivancsi lennek az internetes forgalmamra. Talaltam ezt a networx nevu progit, am itt a topikban irtak rola, hogy megevett egy csomo memoriat, pedig a program maga szimpatikusnak tunik a kepekrol. Masik a netmeter. Nem tudom melyik lenne jobb a celra. Bar ahogy nezem a networxot frissitik, a legujabb portable verzio alig 1 honapos, talan kijavitottak ezt a memoriafogyasztas hibat is.
Ezek amugy nem kavarnak be az interneteleresbe? Ja es nem lassitjak a netet?
Koszi!
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Koszi a tippet!
Kozben rajottem, hogy van az irfanview-ben is paint opcio.
Ehhez kellett cigam megjegyzese, hogy a beepitett paint is teszi a dolgat. Na mondom ha ezt irta, annak valami oka kell hogy legyen es lam meg is talaltam. 
-
Sziasztok!
Tudnatok nekem ajanlani egy egyszeru kis programot, amivel kepeken ki tudok takarni dolgokat, rendszamot stb? Alapbol az irfanview-t hasznalom nezegetesre, sajnos ebben nem talaltam ilyen lehetoseget.
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönöm a tippet és a linket!

Köszi, ez valahogy eszembe sem jutott. Már régen állítgattam ezt a részét a proginak.