Új hozzászólás Aktív témák

• maestro87

őstag

válasz pc360 #37508 üzenetére

Nem teljesen kivitelezhetetlen az, mert amit linkelt az is ilyen program. A cikk említi is, hogy egyszerre is lehet irányítani a három gépet. De egy hozzászóló említ egy másik programot is erre a feladatra (synergy).
    Az egér relatív pozícióját szerintem ki lehet számolni a főgép kurzor pozíciója és a felbontás ismeretében, illetve egyéb egér beállításokból. Sőt ha megnyitok a host gépen egy parancsikont, akkor a parancsikon elérési útvonalát át lehet küldeni a többi gépre, tehát nem kell, hogy ugyanott legyenek az asztalon a parancsikonok. A programon belül meg gondolom ki lehet választani, hogy melyik legyen a host gép. Legalábbis ha nekem kellene ilyen programot írnom, én így csinálnám. :U
    Az már más kérdés, hogy mire jó ez az egész. Én az egyszerre több gépen való program telepítéseken kívül mást nem nagyon tudok elképzelni, hogy mire lehetne használni.
    De tény, hogy ha nem egyforma a gépek mappa struktúrája (pl. hiányzik az egyik gépen a megnyitandó fájl), akkor ott lehet kavarodás. Pl. hibaüzeneteket nem biztos hogy lehet így kezelni, max ha van képernyő tükrözés funkció is...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés