Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy pár eladó winchesterem de az eladás elött szeretném véglegesen megsemmisíteni a rajtuk tárol adatokat hogy semmiképp se őket lehessen visszaállítani. Hard Disk Low Level Format Tool szerintetek jó választás erre a célra?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Windows 10 feladatütemezőben szeretem volna beállítani egy időzített leállítást de valamiért nem sikerült. A műveleteknél a program/parancsfájl mezőbe beírtam, hogy Shutdown.exe -s -t 00 de valamiért nem működik. Próbáltam úgy is hogy létrehoztam egy kikapcsoló parancsikont az asztalra és azt tallóztam be de úgy se működöt. Mi lehet a baj?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Egy olyan programot keresek, amivel be tudok állítani egy .exe fájlt időzített indításra.
Windows 7 alatt szeretném csinálni. -
DataTraveler
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
sajnos az Invitel-töl kapót router-ek beállításához nem lehet hozzáférni.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudom azt megcsinálni hogy egy WIFI-re csatlakozó gép egy 80 Mb/s netböl csak max. 20 Mb/s-es sávszélességet tudjon csak használni. -
DataTraveler
tag
Sziasztok! Ha tud valaki ajánlani egy olyan programot amivel tudom játék közben mérni a GPU és CPU hőmérsékletét annak nagyon szépen megköszönném.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok, létezik olyan program, ami pl. egy képről vagy egy PDF fajról felismeri a szöveget és áttudom másolni vele a szöveget egy szövegszerkesztő programba?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Windows 8 alatt hogyan tudom megosztani a Wifi-it? Windows 7-alatt a Connectify Hotspot nevű programot használtam de Windows 8-alatt sajnos nálam nem működik.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel tudok 100%-os terhelés tesztet csinálni egy AMD Athlon X2 6400+ processzoron!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Trollok komolyan
- Jófogás tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest