Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy pár eladó winchesterem de az eladás elött szeretném véglegesen megsemmisíteni a rajtuk tárol adatokat hogy semmiképp se őket lehessen visszaállítani. Hard Disk Low Level Format Tool szerintetek jó választás erre a célra?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Windows 10 feladatütemezőben szeretem volna beállítani egy időzített leállítást de valamiért nem sikerült. A műveleteknél a program/parancsfájl mezőbe beírtam, hogy Shutdown.exe -s -t 00 de valamiért nem működik. Próbáltam úgy is hogy létrehoztam egy kikapcsoló parancsikont az asztalra és azt tallóztam be de úgy se működöt. Mi lehet a baj?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Egy olyan programot keresek, amivel be tudok állítani egy .exe fájlt időzített indításra.
Windows 7 alatt szeretném csinálni. -
DataTraveler
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
sajnos az Invitel-töl kapót router-ek beállításához nem lehet hozzáférni.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudom azt megcsinálni hogy egy WIFI-re csatlakozó gép egy 80 Mb/s netböl csak max. 20 Mb/s-es sávszélességet tudjon csak használni. -
DataTraveler
tag
Sziasztok! Ha tud valaki ajánlani egy olyan programot amivel tudom játék közben mérni a GPU és CPU hőmérsékletét annak nagyon szépen megköszönném.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok, létezik olyan program, ami pl. egy képről vagy egy PDF fajról felismeri a szöveget és áttudom másolni vele a szöveget egy szövegszerkesztő programba?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Windows 8 alatt hogyan tudom megosztani a Wifi-it? Windows 7-alatt a Connectify Hotspot nevű programot használtam de Windows 8-alatt sajnos nálam nem működik.
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel tudok 100%-os terhelés tesztet csinálni egy AMD Athlon X2 6400+ processzoron!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest