Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, amivel az ÚJ merevlemezemet úgy letudnám tesztelni, hogy a hibák előkerüljenek (szektor, fej, stb.). Vagy ilyen nincs, és marad a SMART nézegetése?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel teljes képernyős játék közben tudom monitorozni az órajelet, kihasználtságot és hőfokot egyszerre, mondjuk egy szép kis grafikonon. Bár ha nincs ábra az se baj.

-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami olyan mint a RivaTuner (vagy az) csak működik x64-en is. A videokártya ventilátorának szabályozására használtam csak (ATI 3870)
krypton
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan tűzfalakat tudnátok ajánlani amik jók Windows 7 alá, nem esznek sok memóriát, és nem lassítják nagyon a gép működését sem. De a legfontosabb hogy belehessen őket tanítani hogy mivel mit csináljanak. Windows XP alatt Kerio Personal Firewall-t használtam, de Windows 7 alatt nem működik, kékhalált csinál...
krypton
-
krypton
senior tag
És amúgy nincs valami program amivel megtudom nézni, hogy mikor mit futtattam mennyi ideig (lényegében mettől meddig) a Windows alá? Max 1 hétig kellene visszakeresni.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan tűzfalra lenne szükségem, ami Windows 7 alatt is működik. Eddig Kerio Personal Firewall-t használtam (a magyart), de nem működik az új rendszer alatt. Valami hasonlóra lenne szükségem. Olyanra, ami a lehető legkevesebbet lassít a gépen, és rákérdez mindenre, persze be lehet "tanítani", hogy mire mit cselekedjen (kimenő, bejövő, kapcsolatok stb.). És ami még nagyon fontos, hogy a nyelve magyar legyen. A külső nem számít.
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes programot keresek, amivel megtudom figyelni az egyes hardverelemek hőmérsékletét, mint az Everest programokkal csak ingyenesben.
krypton
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fujifilm X
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest