Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-20 17:39:44

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a Gyakran feltett kérdések szekciót!
A topic célja, hogy segítsen eligazodni a NAS-megoldások folyamatosan bővülő, színesedő piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18382) CactuS válasza Patice (#18381) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Építeni nem szeretnék, és a HTPCt se bontanám meg, nekem az kényelmes, vezeték nélküli cuccal, ha kell valami asszony tud rajta netezni is. Nálam a nettel nincsen gond, 100/50-es, mesék esetén több, mint elég szerintem, viszont mondjuk szüleimnél a csodás T-home ADSL vonal már lehet, hogy köhögne.

Ha jól értem, akkor Syno esetén az átkódolás is a saját Videostation alatt működik, esetleg Emby alatt? Plex esetében már kéne a nyers CPU erő, ami mondjuk az ilyen vasaknak nem nagyon van. (pl: 216 play)?

Nekem igazából nincs bajom a gyári szoftverrel, ha jól működik, nagy csoda nem kell, még feliratot sem kell kezelnie szerintem, csak működjön távolról is, androidon, illetve esetleg másik asztali gépen, helyi hálózaton kívül. Azt hiszem azt már kérdeztem, hogy Kodinál pl: lehet-e interneten keresztül felcsatolni mappát.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.