Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7031) Ariadne


Ariadne
őstag

Hahó mindenki!

Az utóbbi pár évben egyáltalán nem figyeltem a mobil trendeket, így most Tőletek kérnék tanácsot, milyen mobilt szeressek.

Kártyafüggetlen, természetesen minél olcsóbb készüléket akarok venni, olyan márkát, aminek a garanciális háttere is jó. Lány vagyok, ennek ellenére :D a külseje csak annyiban számít, hogy igényes anyagokból legyen, sokkal fontosabb a praktikus használhatóság.

Például sok telefonszám- és smshely (munkatelefon lesz, és "üzletasszonyos" reprezentációs-networkingelős a munkám), logikus menü (eddig Nokiám volt mindig), no és persze tudjon egyszerre csörögni és rezegni is, úgy olvastam egy tesztben, hogy ez sajna nem törvényszerűen van így. Ébresztésre is használom, szóval tudjon kikapcsolva is ébreszteni. Ja, és még a minél hosszabb idő két aksitöltés között, ez is fontos. Volt már Nokia 5110, 5340, most egy öreg 6100-t nyúzok, és alapvetően meg vagyok vele elégedve.

Ami viszont nem érdekel, azok a különböző high tech kütyük telefonba építve. Nem kell szuper kamera, mp3 meg a millió más azóta feltalált csoda, nekem a telefonálás és az sms a lényeg, a többire nem a telefont használom. :)

Tud valaki ötletet mondani, melyik típusoknak nézzek utána? :R Hatalmas a választék, és kicsit elveszettnek érzem magam...

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.