Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41209) PuMa_


PuMa_
tag

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget, mert igencsak megszenvedtem az utóbbi időben a mobilok adás-vételével :) 1 éve nyüstölök egy SE X10 Mini Pro-t, de kezdem kinőni, egyedül a fizikai QWERTY miatt tartottam meg idáig, ám a nagyobb kijelző végett most váltottam Samsung galaxy minire, aminek a sebessége bőven elegendő nekem, a virtuális QWERTY-t tökéletesen tudom használni, minden téren megfelelt volna, de a kijelző... A fránya kijelző nagyon gyenge, és elég rossz a szemem... Attól a kijelzőtől pedig szó szerint égett!
Samsung S8500 Wave-en gondolkozok most. Kiváló kijelzője van, és én leginkább 3 dologra használom a telefonom, SMS , fotó, videó. Ezekben nagyon jónak tűnik a Wave, csak épp nem egy friss modell... Vélemények? Használtan, de garanciával megérné venni egyet? A használt ára már nem vészes, de az árából kijönne egy galaxy mini szintű droid is, csak épp pont a számomra fontos dolgok lennének gyengék benne.

A kérdésem; megmerjem-é venni a Wave-et, vagy már nagyon régi a cucc? Tudtommal van rá BADA 2.0 is, szóval...

Előre is köszönöm a válaszokat :R

Szerk.: ja igen, ha esetleg halva született ötletnek tartjátok a Wave-et, így 2012-ben, akkor tudnátok ajánlani helyette néhány alternatívát a fentebb említett kritériumoknak eleget téve? :R

[ Szerkesztve ]

Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.