Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39437) n0rbert0 válasza Vasinger! (#39436) üzenetére


n0rbert0
senior tag

1, Telefonálás közben eléggé hangos? A mostnai C5 legnagyobb hibája a kijelzője mellett, hogy nagyon halk a hangszórója és egy kisebb tömegben alig hallani a másik felet.
Van ismerősöm akinek n8-a van és néha szoktam vele telefonon beszélni, de még nem panaszkodott, hogy nem hall és az én oldalamon se volt semmi probléma.

2, Elég gyors? Szóval nem egy Tegra 3-as sebességre gondolok, hanem arra, hogy ne szaggasson a menübe való közlekedés közben a telefon, a programok szinte azonnal töltődjenek be. Természetesen a legújabb szoftverrel.
Ennek szemléltetésére itt egy videó.

3, A GPS offline módban elég pontos, elég jó? Sportoláshoz is használnám a mobilt, ez eléggé fontos lenne, hogy ne dobja el a jelet a teló.
Mobilarénás tesztből idézve: "olyan gyorsan pozícionál, hogy csak pislogtam. Mire a netről letöltődött a környék műholdas nézete már méterre pontosan ott volt a pötty, ahol én is."

4, Mennyit bír az aksija mondjuk átlagos felhasználás mellett? Pár perc beszélgetés naponta, 1 óra zenehallgatás kb és megint 1 óra játék.
Sajnos ezt nem tudom megmondani pontosan csak tippelni tudok.. Mivel nem egy energiazabáló androidról beszélünk, ezért szvsz 2 esetleg 3 nap.

5, Van e rá elég játék? És ha van, egyáltalán mennyire jók? Gondolom nem ér fel a 2 konkurens repertoárjával, nem is ez a kérdés, hanem az, hogy van e rá normális mennyiségű, minőségi játék?
Természetesen vannak rá korrekt minőségű és mennyiségű játékok, köztük megtalálhatóak az androidos klasszikusok is, mint pl. Angry Birds, Ninja Fruit, stb... [link]

6, Zenehallgatásra is használnám a telót. Mennyire jó arra? Zenelejátszóval minden rendben van?
Ezt is egy videóval szemléltetném és döntsd el magad, hogy megfelel e az elvárásaidnak.
És itt külön kiemelném, hogy FM transmitterel is rendelkezik a telefon.

Ezek után javaslom olvasd el a mobilarénás tesztet és érdemes benézni a készülék fórumába is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.