Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39501) n0rbert0 válasza gyulank (#39499) üzenetére


n0rbert0
senior tag

[link] Nem egy mostani írás, de itt fel vannak sorolva az amoledes telefonok.
Itt is meglehet nézni és még szűrni is lehet...
Természetesen nem mind androidos.

(#39502) magedla


magedla
tag

Sziasztok Urak!

Új telefont kell vennem páromnak (később magamnak is), és kellene egy kis segítség. Én majdnem 10 éve csak Nokiákat használok, azokból is az egyszerűbb, de strapabíró fajtákat (pl: 6300), most viszont elég tanácstalanul állok az okostelefonok hadát látva. A napokban elég sokat visszaolvastam ebben a topikban és a magam számára már kezd körvonalazódni a választás, de az én vásárlásom nem sürgős, mondhatni ráér. Mióta megadta magát a 6300 (~8 hónapja), egy ilyen póttelefon csodát nyúzok.

Páromnak is egyszerűbb telefonjai voltak eddig, általában nem választott túl rosszul és szerette a mobiljait a hibáik ellenére is. De két éve darázsfészekbe nyúltunk a Samsung S5230-cal. Na ettől a telefontól kiráz a hideg. Akkor még egy év garanciával adták, természetesen másfél évre rá meghalt a kijelző, amit panelcserével orvosoltunk. Nem telt el fél év, másodszor is bekövetkezett a baj. Kb olyan érzékeny az érintőképernyője, mint egy rinocérosz segge, emellett lassú és hát se nem okos, se nem túl szép.
Megelégeltem a dolgot, veszek neki másik telefont. A gond csak ott van, hogy egyrészt ez volt az első érintőképernyős telefon élménye (és rajta keresztül az enyém is) és kicsit tart tőle. Másrészt pedig nem szeretné, ha sokat költenék a dologra.

Telenor-nál flottás előfizetéssel, 2 év hűséggel venném a telefont, így ebből az árlistából kellene választanom. (Eredetileg kártyafüggetlent szerettem volna, de elég tetemes különbségeket láttam az árak tekintetében és ennyit nem biztos, hogy megér a dolog.)
- A keret: ~40 ezer forint. (De ha van best buy 30 vagy éppen 50 ezer forintért, akkor azt is mondjátok légyszi.)
- Szívem szerint megpróbálnám újra elnyerni az okostelefonokba vetett bizalmát, de nyugodtan jöhet szétcsúsztathatós (nem querty) és klasszikus gombos ajánlat is.
- Én ugyan szívesen bütykölném az övét is, de inkább a gyári ROM-mal legyen jól használható. A folyamatosság érzése a lényeg, hogy például ne tizedikre tudja azt a szerencsétlen kurzort az sms közepén vétett hibához odatenni, legyen pontos az érintőképernyő.
- Felhasználás teljesen általános, ad hoc fényképezés, esetleg zenehallgatás szóba jöhet, de semmi eget rengető igény.
- Csajos, színes (fehér, ezüst, bordó, arany), mintás kinézet előny lehet, de korántsem elvárás.

A formavilág tekintetében megpróbáltam összeszedni, hogy az elmúlt években külsőre milyen telefonok tetszettek neki...hát szó se róla, tipikus csajos ízlése van. Ez amúgy mellékes, akár egy feketére is rábeszélem, ha jó a telefon, csak gondoltam hátha.
Érintőképernyősből: C7 Galaxy Ace La'Fleur fehér Wave Y La'Fleur bordó
Szétcsúsztathatósból: C2-02 fehér-arany C2-06 arany
Klasszikus nyomógombosból: C3322 La'Fleur bordó

Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!

[ Szerkesztve ]

True victory is victory over oneself

(#39503) punky10 válasza magedla (#39502) üzenetére


punky10
addikt

SE Xperia LWW,ha szerencséd van,akkor a Telenor forgalmazza fehérben is...

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39504) n0rbert0 válasza magedla (#39502) üzenetére


n0rbert0
senior tag

Szia!
A listát átnézve én az Sony Ericsson Xperia mini pro-t vagy a Sony Ericsson Live with walkman ajánlanám (fehérbe).
A két telefon lényegében annyiban különbözik egymástól, hogy az LWW-nek nagyobb a kijelzője, a mini pro-nak meg van kicsúsztatható qwerty billentyűzete.

(#39505) magedla válasza punky10 (#39503) üzenetére


magedla
tag

Köszönöm a gyors választ és az ajánlást.
Magam is az LWW-t és a Neo V-t nézegettem. A márkáról mi a véleményed?
Az LWW nagy ugrás lenne használhatóságban az S5230-hoz képest? (És itt nem az ablakon kiugrásra gondolok, az már megvolt a Samsungnál. :P Nagyon bosszantó hiba volt például, hogy ha felvette a hívást, a túloldalon 3 másodpercig a hívó nem hallott semmit. Így a beszélgetések eleje élénk halózással telt mindkét oldalon, ami elég frusztráló érzés volt. A szerviz megnézte, kicserélt ezt-azt, de nem oldották meg. Cserélni nem akarták.)
Felhívtam amúgy a Telenort és fehérről / más színről sajnos egyik Sony Ericsson készülék esetében sem tudtak beszámolni, ezeket kérdeztem: Mini Pro (már csak vállalati flottában kapható náluk), LWW, Neo V, Ray. Utóbbi kettőről azért érdeklődtem, mert ezekkel magam is szemezgetek, bár én biztosan maradnék a fekete színnél.
A tuti megoldás páromnál a fizikai méret, a kijelzőnagyság és a külső alapján valószínűleg a Ray lehetne, mert ódzkodik az óriási, tepsi formájú telefonoktól. (A Neo V meg gondolom már pont ilyen.) A 23 vs 55 ezer forint közötti differenciát mondjuk nem tudom, hogy megérné-e a Ray.
A Neo V-ről amúgy mit gondoltok? Nem egy nőies darab gondolom...

(#39504) n0rbert0
Neked is köszönöm. Ezek szerint 30 ezres összeghatárig Te is a SE készülékeket javaslod.
A qwerty billentyűzetet majd felvetem neki még egyszer, de első körben a klasszikus kiosztást mondta. Kétségkívül jó átmenet lehetne mondjuk a Mini Pro a nyomógombos és a csak érintőképernyős telefonok között. Bár elég szögletes és duci. :)

True victory is victory over oneself

(#39506) Csababá


Csababá
tag

Sziasztok!
Jelenleg egy samsung sgh l700 tulajdonosa vagyok, de felmerült az igény, hogy telefonról internetezhessek. Abszolút nem ismerem a mai mobilokat. Leggyakrabban guglizásra (google) és a találatok (szöveg, kép) böngészésére kellene masina. Jó lenne a nagy kijelző (olvasás, kép) és a könnyű kezelhetőség (érintőképernyő nagyon nem lényeg) megbízhatósággal karöltve. Kötve vagyok a magentásokhoz (T-mobile) előfizetéssel. Ha lehet újat vennék, használtat csak biztos forrásból. Az árakat sem ismerem, de inkább egy megbízható bestbuy érdekelne. Hosszabb távra tervezek, egyéb megkötésem nincs.
Köszönöm.

(#39507) punky10 válasza Csababá (#39506) üzenetére


punky10
addikt

Pedig legalább egy árat irhatnál,mert igy simán ajánlom mind az Iphone-t,mind a Sony Xperia S-t.Hiába nem fontos az érintöképernyö,nagyméretü kilelzöt csak igy kapsz...

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39508) Csababá válasza punky10 (#39507) üzenetére


Csababá
tag

Köszönöm. A nagy kijelzőt úgy értettem, hogy alkalomadtán képet is lehessen rajta nézni netről, de most jut eszembe, hogy az meg lassan töltődik le, legalábbis a haver telefonján (talán blackberry) elég unalmas volt kivárni, mire lejött egy 1024*768-as kép. Ha ez nagyon megdrágítja, akkor hajlandó vagyok lemondani a nagy kijelzőről. Amennyiben az említett 2 modell a 2 véglet árban, akkor azt kell mondjam, hogy még az olcsó (40e) is drága.
Valójában azt sem tudom, milyen böngészési élményre számíthatok. Tudnátok vázolni? Még a wap-korszakban freemail-eztem, amibe bele is őszültem.

(#39509) muhaha01


muhaha01
tag

Hali!

Olyan mobiltelefont szeretnék venni, ami lapos, kicsi, minimáldesign-szerűség, strapabíró, és hosszú akku üzemidővel rendelkezik. elsősorban telefonálni kell, netre, gps-re, zenére és a többi dologra galaxy tab 10.1-et használok.
nem muszáj érintőképernyősnek se lennie, néztem ilyet, hogy [link], valami hasonlófélében gondolkodom, nem kell a 4-5 collos kijelző se, a másik választottam a wildfire s.

ha van más alternatíva, ajánljatok pls. előre is köszi a segítséget. :)

[ Szerkesztve ]

(#39510) transmission válasza muhaha01 (#39509) üzenetére


transmission
tag

Milyen árkategóriában? Új vagy használt?

http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!

(#39512) punky10 válasza punky10 (#39507) üzenetére


punky10
addikt

Valoszinü én is egyike vagyok a "Mini-klubnak",szerintem kompromisszumokkal ugyan,de a 3" már használhato mobilnetre.Minél nagyobb,annál jobb,kivéve ha már tul nagy...
Viszont ha az internetezés fontosabb,mint a hordozhatoság(mobilitás)és esetleg hajlando vagy egyébb kompromisszumpkra,akkor szoba jöhet más is.Bár az LWW már 3,2",vannak,akiknek ez is kevés.Ha eddig még nem sikerült közvetlen kapcsolatba kerülni ilyen teloval,akkor itt az ideje valahogy összehozni.Saját tapasztalat hiján ugyanis nehéz eldönteni,hogy pl egy 3" elég-e,vagy a 4" is kevés...Ez userenként változik.Ha azt nézed,hogy a wap után az Opera Mini is überkirály,lehet,hogy nem is kell a nagyobb kijelzö.De az is lehet,hogy a 4"-t is keveselni fogod...De ezt nem itt nekünk kellene eldönteni(nem is értenénk egyett... :D )hanem neked kellene megnézni,hogy kb mekkora kijelzöbe gondolkodsz...

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39513) muhaha01 válasza transmission (#39510) üzenetére


muhaha01
tag

inkább új, de ha használt, akkor annak újszerűnek kell lennie, abszolút hibamentesnek. :)

(#39514) transmission válasza muhaha01 (#39513) üzenetére


transmission
tag

És milyen árban? :) Vagy mennyi a maximum amit rászánsz?

http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!

(#39515) csana válasza magedla (#39505) üzenetére


csana
senior tag

Én már egy ideje próbálok levadászni egy Neo V-t. Szintén flottás vagyok, és a vállalati listából megtetszett a kütyü.

A lényeg, hogy Budapesten gyakorlatilag sehol nem lehet kapni vállalati bónuszprogramhoz. Corvin pláza, Köki terminál, Euro Center látogatás után körbe csörögtem (mivel a helyszínen állítólag nem látják a partnerek készleteit) pár üzletet az ügyfélszolgálat tanácsára, de még ott sem volt készleten (és nem is lesz), ahol a központ szerint minimális mennyiségnek kellett volna lennie.. Alternatívának Ace-t meg a LWW-t, illetve Samsung G minit akánlották, de egyelőre nem adtam fel a kutatást :).

szerk. Amúgy szerintem egyáltalán nem "tepsi" nagyságú a teló. Szép karcsúnak mondanám. Attól függetlenül hogy nem lehet már kapni, mindenhol ki van állítva, és jól meg lehet tapizni.. Persze az 5 MP-s kamerát naná hogy mindig eltakarja a lopásgátló csipesz :).

[ Szerkesztve ]

(#39516) muhaha01 válasza transmission (#39514) üzenetére


muhaha01
tag

hát nem akarok százezreket rákölteni, de sztem a leírt paraméterek miatt nem is kerül sokba egy ilyen telefon.

50ezer környékén van a max, ha konkrét számról van szó.

ja még fontos - lehet nem említettem korábban - hogy vékony és szép is legyen úgy nagyjából. ezért gondolkodom a motorolában vagy a wildfire s-ben. tényleg a markomban elférjen, rámjött a minimál láz, nem tetszenek ezek a 4 meg 5 collos féltéglák. galaxy tab mindet bealázza, ha olyanra kell.

[ Szerkesztve ]

(#39517) p2pp válasza magedla (#39502) üzenetére


p2pp
őstag

Galaxy Ace egyértelműen.

Iphone 14 Pro 17.4.1 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme

(#39518) Csababá válasza #40993792 (#39511) üzenetére


Csababá
tag

Köszönöm (punky10-nek is). A sony mini egy tipp, a se xperia lww egy másik. Mik jöhetnek még szóba az alsóházból? Bocs a kérdésért, de a céljaimnak csak érintőképernyős okostelefon felel meg?
Közben lassan elindulok másik vonalon is és megnézem, miből választhatok, aztán kikérem a véleményeiteket.

[ Szerkesztve ]

(#39520) punky10 válasza Csababá (#39518) üzenetére


punky10
addikt

" Bocs a kérdésért, de a céljaimnak csak érintőképernyős okostelefon felel meg?"

Nem fontos,hogy okostelefon legyen.Az érintöképernyösöket pedig azért ajánljuk,mert irtad,hogy jo lenne nagy kijelzö az olvasás és képnézegetés miatt.Jelenleg nagy kijelzöje a tapizosteloknak van...És ha már érintös,akkor miért ne legyen okos is?Föleg,hogy internetezésre és képnézegetésre használnád leginkább.Egy okostelo pedig azért okos,mert külsö progikat is tud futtatni.Rengeteg alkalmazás közzül választhatsz izlésednek megfelelöen.Nem tetszik a gyári böngészö?Van helyette Opera,Skyfire,Boat,Dolphin,Maxthon...stbNem tetszik a képnézö?Használhatod a Justpicture-t,a Quickpicket,Imageviewert...stb
Tehát nem szükséges az okostelefon,de szerintem jobban megéri,mint egy zárt rendszerü telo.

[ Szerkesztve ]

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39521) Csababá válasza punky10 (#39520) üzenetére


Csababá
tag

Köszönöm.

(#39522) sail


sail
csendes tag

Sziasztok,

még sehol sem láttam ilyen témát, ezért nyitok ide egyet. Azt szeretném, hogyha
a.) a mobilomon elérném a VPS-emet, mondjuk Teamviewerrel, és tudnám ellenőrizni, azt, hogy mikor lehet belépni, vagy managelném a pozíciókat, vagy látnám az emailemet, hátha jön valami jó tipp a szolgáltatótól
b.) a mobilon csak egy metatrader futna, és kötnék, zárnék (Alpari)

Na most nekem, Symbianos telefonom van (Nokia) és arra még nem találtam ilyen programokat, amivel ezt megtehetném. Van valaki aki ezt már megoldotta? ha igen, milyen eredménnyel?

Ha Nokián nem mennek ezek a dolgok, akkor milyen op. rendszerű telefont lenne érdemes választani iOS, Android, Windows Phone?
Milyen specifikációs mobil kéne ehhez? Nagy kijelzős, nagy felbontású? Közepesen gyors proci, vagy gyors proci?

köszi a válaszokat
remélem van ilyen akinek van tapasztalata

Sail

(#39523) Viper26


Viper26
nagyúr

Két teló között nem tudok dönteni:

Defy+ vagy Optimus black? :F

Mindkettő mellett, és ellen is szól több dolog, így eléggé tanácstalan vagyok.

Pixel 7 | FR955

(#39524) n0rbert0 válasza Viper26 (#39523) üzenetére


n0rbert0
senior tag

Én az LG-t venném, már az ICS miatt is.

(#39525) Viper26 válasza n0rbert0 (#39524) üzenetére


Viper26
nagyúr

Akkor jól emlékszem, hogy idén lesz rá hivatalosan, igaz? :B

Pixel 7 | FR955

(#39526) punky10 válasza Viper26 (#39523) üzenetére


punky10
addikt

Amennyiben kihasználnád az IP 67-et,akkor a Defy,de ha nem fontos a por- és cseppálloság,akkor inkább az LG.

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39527) meroly válasza Viper26 (#39523) üzenetére


meroly
veterán

Hamár e kettő közül kellene döntenem, akkor a strapa miatt Defy ;)

Impossible is nothing

(#39528) Viper26 válasza meroly (#39527) üzenetére


Viper26
nagyúr

Mondjuk irodában ülök, ott nem sok érheti.Persze ettől még jól jöhet, ha véletlen leesik vagy ilyesmi.

Pixel 7 | FR955

(#39529) meroly válasza Viper26 (#39528) üzenetére


meroly
veterán

Én is, mégis strapa függő vagyok ;]
Hasonlítsd össze a kettőt és mérlegeld mi fontos.

Csak paraméterek alapján is Defy, mert:
- kisebb
- nagyobb a kijelző felbontása
- lehelettel nagyobb az akku
- strapa
(- márka)

De:
- nincs másodlagos kamera
- gyengébb proci

Ha már nem lesz a földön más telefon csak érintős, akkor is az első szempont lesz nekem hogy strapabíró legyen, mert ki tudja ;)

[ Szerkesztve ]

Impossible is nothing

(#39530) Viper26 válasza meroly (#39529) üzenetére


Viper26
nagyúr

Mondjuk a prociban sem lenne eltérés, mert Defy+ lenne. :D

Pixel 7 | FR955

(#39531) meroly válasza Viper26 (#39530) üzenetére


meroly
veterán

Akkor mindenképp Defy+, abban még az akku is erősebb, meg az Android is újabb, a sima Defy-nél irogatták hogy régi a rendszer stb... Hát még érintős telefonról se olvastam ennyit soha mint erről a Defyről és kezd nekem is tetszeni, 1700mAh, strapa, hm... azt vedd! :K

Impossible is nothing

(#39532) punky10 válasza meroly (#39529) üzenetére


punky10
addikt

Az biztos,hogy ad az embernek egy plussz biztonságérzetet.Nem kell aggodni,ha eladó egy zápor,söt telefonálhatsz esöben,nem kell aggodni,ha koszos a kezed,és csörög a telefon.Legfeljebb telefonálás után megmosod a kerticsapnál... :D
Én is a Defy-t választanám,de nekem kell is a vizálloság,kültéren,sárban,hóban,esőben melozom...
Ettől függetlenül Black szerintem az LG legjobb teloja.

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39533) meroly válasza punky10 (#39532) üzenetére


meroly
veterán

Hát igen, bár azért kerticsapnál nem mosnám le, de valóban én is bátrabb vagy a 3720c-vel, mint egy sima telefonnal.
"Eladó egy zápor"? :DDD

Impossible is nothing

(#39534) punky10 válasza meroly (#39533) üzenetére


punky10
addikt

Az a hülye szotár... :DD
Helyesen:ha elkap egy zápor...

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39535) nederlanden


nederlanden
senior tag

Helo.
Ha mar nyomogombos,mert ugye azzal sokkal jobban erzem magam,szoval egy ujszeru e51-nel sokkal jobb a 6700c(akku,kep,hang,menu,jegyzet,gyorsasag,anyagninoseg es hasznalhatossag).Tudom nem nagy kaland arban,hogy kiprobaljam,de nyug a teljes atkoltozes.Igazabol a kepminoseget talalom gyengenek az e51-be.
Velemeny?koszonom.

"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""

(#39536) Gergosz2 válasza nederlanden (#39535) üzenetére


Gergosz2
veterán

Inkább e 52 , harveraprón 25 k-ért újat is láttam.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#39537) nederlanden válasza Gergosz2 (#39536) üzenetére


nederlanden
senior tag

Jujj,az nagyon gagyi,arra csereltem az e51-et mikor bejott.1hetig birtam,es azita felek "koltozkodni".

"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""

(#39538) Gergosz2 válasza nederlanden (#39537) üzenetére


Gergosz2
veterán

miért lenne gagyi?

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#39539) nederlanden válasza Gergosz2 (#39538) üzenetére


nederlanden
senior tag

Anyagminoseg,esztetika,fogas,hasznalhatossag.

"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""

(#39540) punky10 válasza nederlanden (#39539) üzenetére


punky10
addikt

Anyagra valoban jobb az 51,de azért használhazo az 52 is.Az meg,hogy gagyi lenne,tulzás.Legfeljebb nem ad ránézésre olyan minöségérzetet,mint az elödje...

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39541) molnarpeter válasza punky10 (#39540) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Mondjuk így inkább, igen :) Némely gomb nem elég kényelmesen nagy/fura a nyomáspontja pl, meg nem 100% fém... de korrekt azért :)

mp

[ Szerkesztve ]

(#39542) Gergosz2 válasza punky10 (#39540) üzenetére


Gergosz2
veterán

kb az E52-nek van a legjobb anyaghasználata a telefonok között.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#39543) magedla válasza csana (#39515) üzenetére


magedla
tag

Szia, Neked is köszönöm az infókat.
Első körben a Neo V volt az én választottam is, párom is ki tudott békülni a megjelenésével és a listán szereplő 35 ezer körüli árcédula barátinak tűnt a specifikációkhoz meg a méretes kijelzőhöz képest. Aztán sajnos jött a hideg zuhany, ugyanis a észrevettem, hogy a listában szereplő árak nettó árak. Ezzel gondolom a topik lakói már tisztában voltak és ezért sem a Neo V-t, hanem az LWW-t és a Mini Pro-t ajánlották 40k alatt.
A tepsi igazából arra vonatkozott, hogy a most használt 3"-os kijelzőhöz képest a 3,7" elég nagy ugrás, ráadásul minden kiterjedésében nagyobb (116 x 57 x 13 vs 104 x 53 x 11,9). A 126g vs 93,5g is jelentős súlygyarapodást jelent. Ez egy hölgynél zsebben hordva már jelenthet gondokat, bár táskában cipelve mindegy.
A tapizást azt hiszem, megejtjük mi is hamarosan, tuti könnyebb lesz dönteni, mint így látatlanban. A kamera minőségére itt találtam jól összehasonlítható tesztképeket, azonos témával és fényviszonyokkal.
Az S5230 után mondjuk a legnagyobb előrelépés valószínűleg a rezisztívről a kapacitív érintőképernyőre váltás lenne, illetve a fix fókuszos helyett az autofókuszos kamera. És akkor még a jobb hardverről meg az Androidról nem is beszéltem. Valószínűleg bármit vennék a mai ajánlott kínálatból páromnak, jelentős, pozitív irányú változást tapasztalna. De cáfoljatok meg, ha tévedek.

(#39517) p2pp
Galaxy Ace? Na, egy újabb versenyző az LWW árfekvésében. Miért javasolnád inkább az Ace-t?

[ Szerkesztve ]

True victory is victory over oneself

(#39544) n0rbert0 válasza meroly (#39529) üzenetére


n0rbert0
senior tag

Meg is lehet fordítani a dolgot az lg javára:

- vékonyabb
- nagyobb kijelző
- előlapi kamera
- kijelző minősége is jobb: Nova IPS vs Mezei TFT
- jön az ICS míg a motorolánál igazi support-ról sem beszélhetünk (pl. teljesen angol menü)
- videók 720p@30fps-be készülnek (defy-nél vga@24fps, ha belegondolunk a manapság használt FHD felbontásnál a képernyő közepén egy kis piszoknak fog tűnni a videó...)

A defy+ viszont tényleg jobb akkuidőben és talán jobb képeket is készít.

Konklúzió: én az LG-t venném, szvsz jól sikerült az optimus black. Viszont, defy+-al sem jársz rosszul.

[ Szerkesztve ]

(#39545) punky10 válasza magedla (#39543) üzenetére


punky10
addikt

Ace mellett szol a 0,3"-lal nagyobb kijelzö méret(ez képátloba kb 7-8 mm)és az elegánsabb megjelenés.És szerintem ezzel ki is merült ez az oldal.Az Xperia-k mellett az erösebb vas(+200MHz proci és ujabb GPU),van hozzá füles(a LWW pl egy nagyon jo headsetet kap A Trénél)jobb support.Szerintem jobbak a SE telok,bár az is igaz,hogy mivel hölgynek lessz,inkább az érzések fognak dominálni a választásban... :)

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39546) molnarpeter válasza punky10 (#39545) üzenetére


molnarpeter
nagyúr

Már nem LiveSound jár hozzá ;) De ettől függetlenül egyértelműen LwW.

mp

(#39547) Gergosz2 válasza magedla (#39543) üzenetére


Gergosz2
veterán

mini pro és az Lww közül és az Lww-t vinném ,mert ugyan az a hardvere mint a mininek , csak a kijelzője nagyobb egy kicsit , de nincs rajta fizikai billenytűzet, de job árban vam T-nél mit a mini pro.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#39548) punky10 válasza Gergosz2 (#39547) üzenetére


punky10
addikt

Úgy emlékszem,hogy a Telenornál lenne flottás elöfizezéssel.A Trét csak én emlitettem az LWW headsete kapcsán...

/Honor 20 Pro/Huawei Matepad 11,Samsung Xcover6 Pr0

(#39549) nederlanden válasza Gergosz2 (#39542) üzenetére


nederlanden
senior tag

Na,Te aztan vagod a temat!(izles/stilus a kobon-:)))

"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""

(#39550) Járókeret


Járókeret
senior tag

na úgy tűnik,hogy lassan sikerül dűlőre jutni telefonvásárlás terén :D

jelenleg a SE live with walkman-t néztem ki. ebben az árfekvésben ez a bust buy szerintetek is?

amire kellene, az teljesen hétköznapi használat. szoktam néha fotózgatni,nem tudom, hogy milyen minőséget képvisel e terén a telefon.

köszöm

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.