Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32121) klepto


klepto
addikt

Ismét itt vagyok.
Nemrégiben feltettem a kérdést, hogy ZTE Blade, vagy Motorla Defy.
Sajnos közben szürkült a kép, a Defy egyszerűen beszerezhetetlen a Vodafone-nál, annyira ritkán, és kevés érkezik belőle, hogy hosszú várólista alakult ki a cégnél a telefonra.
Így hát az előző kérdésem ismét aktuális; milyen telefont vegyek? :F
Azárt megadok pár infót, és egy kis ismétlést az elvárásaimról, hogy ne kelljen visszakeresni az előző beírásomat.
Amire használnám; üres óráimban a munkahelyen netezni, leveleket olvasni, játszani (kizárólag az ingyenes játékokkal, nem szeretem a fizetős dolgokat, mert akkor inkább kézi konzolt veszek), ha már van benne, akkor legyen jó GPS navigációként is autóban és gyalogosan, valamint online tv-t (videotárak, és YueTube), illetve online rádiót (pl. MR1 hangtár) is tudjak rajta hallgatni. Ezeken kívül ami még esetleg fontos lehet, bár biztosan nem annyira, mint az előzőek, az egy jól használható határidő napló, valamint jegyzetek, emlékeztetők, esetleg egyszerű World kompatibilis szöveges dokumentumok készítése, amit utána gépre tudnék menteni (már ha nem túl nyögvenyelős gépelni egy virtuális billentyűzeten).
Hogy picit még konkrétabb legyek, meghatároznám a financiális keretet.
Az alsó hang, aminél olcsóbb Androidos telefont nem szeretnék venni, az a ZTE Blade (az olcsóbb a Vodafone 845, ami szóba sem jöhet), a felső, de már nyögve nyelős kategória a Samsung Galaxy Ace. Ennél drágább telefonra nem futja, bármennyivel jobb is :U
Ez a Vodafone árlistájában 28.990.-Ft-ot, és 64.990.-Ft-ot jelent 2 éves hűségidő meghosszabbítással. A kettő között fellelhető telefonok ebben az árlistában találhatók.
A segítségeteket, és a véleményeket előre is köszönöm :R

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.