Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15348) ambrus14


ambrus14
tag

Sziasztok!

Visszaolvasgattam a ebben a témában és látom NAGYON megoszlanak a vélemények az iphone-ról , de szerintem nagyon kevés olyan hozzászólás volt ami tényszerű lett volna! Én arra lennék kíváncsi vele kapcsolatban, hogy hangminőségben, tényleges hangminőségben melyik kategóriába tartozik? Most egy samsung p2-esem van és teljesen meg vagyok vele elégedve ilyen szempontból minden olyan lehetőség benne van amit csak kérhetek és szerintem a jelenlegi cx400-asommal elég jól muzsikál.
Azért merült fel bennem ez a kérdés mert éppen telefon készülék váltás előtt állok / a mostani teljesen leamortizálódott :B/
Milyen hangminőségre számíthatok a samu p2-es után, ha ugyanezt a fülest rádugnám az iphone-ra? Mit tudtok, mennyire szabható személyre a zenei része hangzásbeli beállításban az iphone /gondolok itt equalizer, bass kiemelés stb.../?
Azért nem tudom kipróbálni magam mert nem tehetem meg, hogy egyszerre birtokoljam a két készüléket, szóval a mostani pénzösszeget érdemes megpótoli iphone-ra a samsung eladásával egy all-in készülékre, hasonló hangminőség szempont vagy inkább maradjak a két külön készülék opciónál? :U
Nem utolsó szempont lenne, ha nem kéne csak 1 valamit hordani magammal a zsebembe, és nagyon tetszik az iphone, de ez csak egy személyes vélemény!
Remélem tudtok érdemben segíteni!
Köszönöm! :R

Xbox 360 user - Gamertag: AMBRUS144

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.