Hirdetés
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz DrJános #34834 üzenetére
az új szörny csak szörnyecske, de hatékonyabb lesz. reményeim szerint. csőhiány miatt áll. pedig a blokk készen van.
(#34836) Tothgera30
k2-re sajnos rá vannak forrasztva a lamellák. a guta megüt. egyet azért már levések, (mert elkezdtem és így nincs visszaút), megpróbálom a csöveket megtisztítani.....a topic címe: milyen cpu hűtőt vegyek?
háááát. én egy darabig semmilyet.....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
hermanyi
addikt
válasz Speed® #34853 üzenetére
Nem vadállat hanem Perverz
És most csak ennyi fért a lencse elé mert a nagylátószögűt nem volt kedve feltenniszab.tam
De az új hűtődre rá lesz kötve a VGA is ,vagy csak CPU ?
Vagy az új kihívás ?
Vagy ez most a VGA All in One Hűtöd lesz?[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
szab.tam
nagyúr
(#34853) Speed(R)
eredeti forrást nem tudom. szerintem gyári tesztpédányok.
a k2-kel mint írtam, akadt némi problémám..(#34854) Smani
naja.(#34855) hermanyi
nem saját gépre lesz. mindhármat befejeztem, és saját részre való fejlesztésre totális stoppot rendeltem el. azok most jól elvannak...
ezek át lesznek alakítva passzív üzemre. új bordázat lesz rajtuk, kicsit szellősebb, kicsit nehezebb. lesznek összegygyítások is. valószínű csak 12+6. a 2*12 túl sok. nem fér el, és túl nehéz.
kompakt méreten belül akarok maradni. (azaz kompatibilis méreten belül...)
kapnak multi kompatibilis lefogatót, némi teszt, és piacra lesznek dobva...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
omikron23
senior tag
válasz szab.tam #34856 üzenetére
Ezt a hirdetést már láttad??? Esetleg lenne itt még pár páldány.
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
waterdragon1
tag
válasz LackoMester #34821 üzenetére
van a arctic freezer i30-as
-
waterdragon1
tag
Na próbára megkaptam egy scythec MUGENT elsőt, a prim95 fut és alig melegszik de sajnos nem lesz jó rá mert nem fér alá a magas ramom 1 magas van 2 nem magas
-
hermanyi
addikt
válasz Tothgera30 #34868 üzenetére
Anno én is annyiért szereztem be hátlapi merevítéssel ,és egy Q9650 et tartott kordában minimális tuning mellet
Ha tudsz szerezni gyári hűtőt akkor abból kibányászhatod a műanyag pöcköket és hátlapi merevítés nélkül mehet 775 re.
De én úgy nem rögzíteném mert azért annyira nem kicsi az a hűtő és én a műanyagban nem bízom .És a másik kérdés ventit hol szerzel rá ,mert ha jól rémlik akkor műanyag keret pattant az oldalára amiben a venti volt. Jó fel lehet kokányolni rá bármit[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
waterdragon1
tag
válasz waterdragon1 #34869 üzenetére
prime 95 hogy kell beállítani a teszthez vagyis mit kell tesztelni? self test ez fut.
-
Smani
senior tag
válasz waterdragon1 #34871 üzenetére
small ffts fusson.
De linx jobb. -
Smani
senior tag
válasz waterdragon1 #34873 üzenetére
Tedd át a ventit a másik oldalra
-
akela91
addikt
válasz waterdragon1 #34875 üzenetére
Nekem is Mugen 2 van, és beférnek azok a ramok bárhova, csak előtte kell berakni Ramokat, nem utána mikor már beszerelted hűtőt.
-
szab.tam
nagyúr
válasz waterdragon1 #34880 üzenetére
ha nem egy fagyasztóban vagy, és nem everest/aida-val néezd, hanem pl realtempe. vgy core temp-pel, akkor igen. és inkább ibt vagy linx-et futtass...és a magok hőmérsékletét nézd, ne a cpu-ét.
(mindezt arra az esetre, ha szeretnél 65-öt látni...)szerk
ja, a ramok hőfoka 41?
akkor is a linx-et futtatsd. több lesz az...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
waterdragon1
tag
1 óra 10 perc lekapcsol a lekapcsoláskor 40-41c lekapcs gyorsan hűlt rá 10 perc és 22c érdekes
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #34852 üzenetére
apa kezdődik...
(nem offolok tovább, mert ez vásárlós topic, húzok is az on topicokba, csak ez még lezárásnak ide kívánkozik...)el fog férni minden...
és nem olyan bozontos, mint elsőre látszik
téma a barács topicban folytatódik
[ Szerkesztve ]
-
waterdragon1
tag
válasz waterdragon1 #34884 üzenetére
a reál temp nem mutat semmit kiírja: amd modell unknow Mivel amd phenom ll x4 960t BE @ x6 1605t tehát ??
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz hermanyi #34885 üzenetére
a talp ajjától mérve a legmagasabb pontja 15.5 cm.
az árával lesz a baj. (szerintem 25k biztos lesz.)
de ez csak sacc. kb. 5k lehet +, -...
viszont ekkora, tehát kompatibilis méretben nem lesz hozzá hasonló. és szerintem hűtési teljesítményben, kinézetben sem. de meg kell várni az elkészültét, mert jöhet még meglepi....
valószínű 7 db. fog készülni, sorszámozva...
szívem szerint a hűtőfelületet színesre eloxltatnám, de annak ilyen kis tételnél relatív irdatlan költésége van. mégha 1 színűre is csináltatnám.
világoskék 50.000,-?
lehet velem alkudni...de ezek csak fikciók, lövöldözések. előbb az 1. darabnak el kell készülnie. tucat buktató van még...
de tényleg ne is kérdezzetek itt, mert p*-n leszek rúgva. (nemis reagálok itt tovább, bocs...)
barkács topicban minden posztolva lesz.szerk:
1x már gondoltam, megkérdezem.
de minél később, annál cinkesebb.pontos eredet, és definíció, és a hajszál pontos alkkalamzási területe:
omg
wtf?tudom. a lol-nak az unokatesói, de mégis? (nem a fészbúkon nevelkedett, korcs nemzedékből vagyó vagyok...)
[ Szerkesztve ]
-
Smani
senior tag
válasz waterdragon1 #34886 üzenetére
6magosítva nem fogod látni a maghőt csak a cőu kupakot. AMD allergiás rá ha 65c fölé megy és ezt egy kékhalállal tudatja veled.
-
Smani
senior tag
válasz Tothgera30 #34892 üzenetére
Nézd csak meg. Bár már nincs amd-m. Amíg volt addig egy X4 955 és X3 720 volt talán de mind a kettő 65c felett bemondta az unalmast
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Adott egy Cooler Master Elite 431 Plus ház, egy Gigabyte GA-970A-DS3 alaplap, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R) ram és egy AMD FX-4100-as processzor.
A gyári hűtőjét szeretném lecserélni és szeretném ha a hűtő nem a VGA-ra fújná a levegőt hanem a ház hátulja felé, tehát a ventillátor a ramok mellett legyen.
A hűtőre 15 ezernél többet nem igazán szeretnék költeni.
Eddig kettőt néztem ki, amik elvileg elférnek.
Alpenföhn Triglav, és Thermalright HR-02 Macho.
Van egy harmadik amiben nem vagyok biztos: Xigmatek Aegir.
Tudnátok mondani jobbat, vagy a 3 közül melyik lenne a jobb?
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
Ok, köszi mindkettőtöknek!
Ezt a Mugen 3-mat még megnéztem de ez nem férne el, 1-2 memória slotot elfoglalna.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
waterdragon1
tag
válasz Tothgera30 #34899 üzenetére
Rólam van szó a alaplapom : msi 785 gm-e51 ,a proci: phenom ll x4 960t @ x6 1605t nem mutatja a hőfokot csak a speedfan 4.45 az is csak 1 -et. Ha leírom neked a procin lévő számokat le tudsz szűrni agyártás dátumán kívül valamit ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LEGO klub
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok