Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
#4989 Hoffer!
Télleg elnéztem az értékelést, megzavart ez a sok silent... , de a tényen nem változtat, hogy nagyobb fordulatszámon prudukálja azokat az eredményeket, mint a Nyinnya alacsonyabbon. A ''legjobb'' kifejezés indította be a kis fogaskerekeket nálam. Nem azt mondom, hogy a Nyinnya a legjobb, de nem is a Silent Knight.
Azért megnézném, hogyan cserélsz ventit az ASUS-ban, amennyiben besz@rna.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
& #35 memorix!
Sejtettem, hogy a Zalman tulajoknak nem fog tetszeni amit írok.
Én is voltam Zalman tulaj, most is egy Zalmi hűti a Gigabyte VGA-mat gyárilag, és az a leghangosabb a gépemben...
''Nekem 9500ledes Zalmanom van, és naon meg vagyok elégedve vele. Igaz hangja lehetne kevesebb is de sztem jó vétel volt.''
Ez a hsz különösen tetszett... Tehát lehetne halkabb, de nagyon meg vagy vele elégedve... De azért nem tökéletes, akkor, ugye?
Az én véleményem az, hogy ezek az új (9x00 széria) Zalmik szépek és hangosak, legalábbis ha tényleg használni akarjuk őket arra, amire tervezték őket, ami ugye a hűtés. Arról nem is beszélve, hogy elcsépelt a dizájn is. Mindegyik ugyanúgy néz ki.Ez szigorúan az én véleményem!
#36 tothbe! A 8000-es előtt le a kalappal, komolyan, ahhoz képest, hogy mekkora, nagyon jó! Ja és pozitívum, hogy ez nem ''egyen'' Zalmi, igazán egyedi! Nézegettem én is, de aztán kasza lett belőle (pl. azért, mert nem sokkal volt olcsóbb, mint a Ninja (2-3k)). Ez alig fér el a házamban, de kurv@ jó!Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
Igazán nem aggódtam.
Van egy AC 8cm-s ventim, egy kanyi hangja sincs és nagyon okosak azok a kis gumi izék, amik az egészet összefogják. 64 Pro-val is szemezgettem még az Opteronos korszakomban, csak aztán úgy döntöttem, hogy univerzális hűtőt veszek, így lett a kaszás nyinnya. Ami alól rövidesen ki is került a ''kis'' Opti.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
Ha csak ezek közül lehet választani, akkor ez szerintem fogas kérdés. Mert:
a V60 nem multi (nem tudom ez nálad mennyire számít), 4 HP de alu témás az egész (2300rpm, 36.5CFM, 630g)
az Arctic Square multi, 4 HP, de dettó alu téma az egész (2300rpm, 36.5CFM, 666g )
a Mine ''csak'' 3 HP-s de egy full rezesbanda jáccik benne. (1,500rpm, 42.69CFM, 560g)
Légszállításra mint az kitűnik a Mine a legjobb (a három közül), köszönhetően a nagyobb ventinek és valszeg halkabb is, mint az ''kérdéses'' Asus-ok, lévén alacsonyabb fordulaton pörög. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyit számít a HP és a talp anyaga, illetve a HP-k száma. Részemről így első ránézésre ennyit tudtam elmondani.
Ja és mindehhez hozzáteszem, hogy nem vagyok hozzáértő, csak osztom az eszet és amit leírtam az szigorúan csak az én véleményem.
[Szerkesztve]Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Armando_19 #160 üzenetére
Csak szólok, hogy itt: [link] 8.2k a Nindzsa.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
Forrás: [link]
Forrás: [link]
Szívesen írnám, hogy: No comment, de kikívánkozik belőlem, hogy a linkelt teszt(ek)ben a TX 1900-en a Ninja 1500-on pörgött, ha jól látom.
Bocsi, hogy direktbe löktem be a képeket, de így asszem jobban látszik a lényeg.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
Zalman? Az mi az? Szvsz csak a nevét fizeted...
#218 Drizzt! Nidzsa valamivel olcsóbb és +1 hítpájpja van.
SCYTHE Infinity Heatpipe CPU Cooler 9,0k
SCYTHE Ninja Plus CPU Cooler 8,2k
Itt: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=87771 51.hsz.
-
-
BioNiCMaN
addikt
Amennyire én tudom, vagy egy fél éve már keresgélsz/filózol. Az Optit azért írtam, mert 110W-os volt... Nem igazán mondanám hűvösnek, főleg 2.8-on. Viszont az érzés, hogy Optid van, megfizethetetlen.
De, szvsz, inkább tedd azt amit én.
-
-
BioNiCMaN
addikt
válasz Moddingfan #305 üzenetére
A linkből nem sok mindent tudtunk meg.
#303 <cafat>! Ninja.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
Sose vót 820-as procim, de ebben a kánikulában folyamatos terhelés alatt tartva a procit (World Community Grid) amely 3GHz-re van tuningolva, a házban egy 80-as ventivel hátul és ugye a Corsair 120-as ventije figyel, a szobában 32° van, a magok everest szerint 60-67 körül ingadoznak. A Ninja ventije 1200-on pörög. Gyakorlatilag nincs hangja.
A végére kicsit belekavarodtam...Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz speedy17 #685 üzenetére
Őszinte leszek, csak azért mert valami olcsóbb, nem fogom ajánlani, csak akkor ajánlom, ha szerintem olcsóbb és jobb. Akkor most ezek után dötsd el.
Ha akarod tudok Ninját drágábban, mint az Asus.
Mindjárt jönnek az Asus tulajok és megköveznek. Nekik isEgyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest