Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pantok

aktív tag

Nemtudom pontosan hol kéne kérdeznem, de tegnap tettem össze az új gépemet a következő alkatrészekböl:

Asrock 870 Extreme3 R2
    PhenomII x4 955 Black
    Asus HD6850
    4gb Kingstone Hyperx
    Thermaltake táp
    nade a lényeg a procihűtő, amiböl egy Cooler Master Hyper 212 Plust tettem be azonnal.

Na most a problémám az hogy nagyon soványan csinálja a dolgát, amennyi beállítást találtam biosban megpróbáltam beállítani a leghalkabbra, merthogy egyszerűen kurv- hangos.
    Ebben a pillanatban remoterol figyelem üresjáratban is 1100-1200 rpmen pörög, CPU-t így 37°C-n tartva, teljes terheléskor (prime vagy éppen BC2) alatt meg simán 2000-el megy ami a maximuma és olyan mint egy repülőgép, igy 50°C-n tartja nagrészt (bár hosszútávon nem néztem mert zavar a hang).

Annak a segítségét kérném aki hasonló gépet használ, hogy ő milyen fokokat, milyen RPM/zaj mellett kap. Megkell hagyni hogy ennél azért többet vártam, az hogy még üresjáratban is hallható zajt az az már rég rossz nekem. 4-szer vettem le, takarítottam le a pasztát és próbáltam ki máshogy, két féle pasztával hátha én szúrtam el.
    Ezzel kapcsolatban még azokat a furcsaságokat vettem észre hogy maga a hűtőborda néhány miliméternyit teljesen lefogatva még mindig mozdítható, illetve aligha néz ki úgy mintha teljes méretében lefedné a procit, 1-2 mm kilóg felül.

Ha van bármi ötletetek mondjátok légyszives.

Új hozzászólás Aktív témák