- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz Kornel #35495 üzenetére
Pedig simán lehet hogy semmi baja.
Nekem is sokat zabbant télen, a rövidtáv miatt.Legutóbbi három teletankos fogyasztásom:
9,72
9,65
10,46 (mondjuk iitt volt egy kis "rally" hóban )Ez mind 100% város és 4-5 km -nél nem hosszabb utak.
Nekem 11,2 volt a rekord egyszer télen.
1.4 - ~90LE - 16V - 1100kg
-
engine88
aktív tag
Fűtés megy mindig mint az atom maxon, de ennyi. Klíma kikapcsolva természetesen, 2500 fölé se engedem nagyon. Akkor elvinni orvoshoz?
-
Kornel
veterán
válasz engine88 #35491 üzenetére
vidd el azonnal diag-ra.
mondjuk egy hibakód kiolvasást meglehet csinálni egy bluetooth-os obd2 kiolvasással is, ilyen fogyasztással tuti van tárolt hibakód is.
amúgy nem számoltad el? nekem fele ennyit eszik a splash(#35494) MunezXBK: 1,4 benzin 11 liter akkor se stimmel, ha tél, ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
engine88
aktív tag
3 teletank benzin elment, kicsit furcsáltam hogy sokat eszik, na most számlák és km-ek után utánaszámoltam
11 l/100km-re jött ki.
Peugeot 206 1.4 benzin, kicsit sportosan vezetek, de nem ennyire.. mi szophatja a benzint?
-
latyak17
tag
JAAA, muter autójára fel is kellet dobnom a hóláncot mert elég kopottas a téli, Walterrel meg no para volt, de úgy képzeljétek el reggel 8ko sopron plázánál 1 kocsinyom nem volt amihez lehetett volna tartani..., Walter egyenesen élvezi a telet, és bíztatok mindenkit hogy engedje le a kocsit hisz én régen mindig hótolózni akartam, mára össze is jött..
kíváncsi leszek hogy a hét vége felé milyen lesz a hóhelyzet.. , bár Walterrel állunk elébe
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
Balupapa
senior tag
Bocsánat tudom nagyon off, de hétha tud valaki segíteni.
Iphone-ra van olyan offline gps amivel 2nél több címet is betudok írni és sorba köti?
elég fontos lenne_-=*WheelWhores*=-_
-
!Overdose!
őstag
Ha nem haragszol, akkor én is reagálnék rá, mert én is nézegettem Primera-kat, illetve van is a családban, sőt
autóvásárlás előtt a top2-ben szerepelt a facelift előtti Primera P11, a facelift angol Civic ellenében.Bár kívülről a Primera is nagyon tetszett, de belül kifejezetten puritánnak éreztem és egyszerűen egy szép kárpit sem volt rendelhető hozzá. Annyira nem éreztem jól magam benne, hogy nagyjából el is dőlt a dolog. A Civic mind anyaghasználatban, mind színekben és mintákban is kellemesebb belülről.
A Nissan 1,6-osát lomhábbnak éreztem a Honda 1,5-ösénél és a VTEC-E Civic fogyasztását messze nem tudta hozni. Papíron a fék és a futómű is komolyabb a Hondában, de ezt rövid távon nem éreztem.
Próbáltam utánajárni pár dolognak, de rá kellett döbbennem, hogy a Nissan fórum gyakorlatilag halott a Honda fórumhoz képest. Néhány GT alkatrészen kívül semmit nem árultak Primera-hoz, ehhez képest angol Civic-et jelenleg is vagy 4-en bontanak a fórumozók. Így, ha szükséged van valamire, akkor jóval a bontós árak alatt hozzájuthatsz.
Egyébként a fentiek ellenére kategóriájában kifejezetten jó autónak tartom a Primera-t, de nálam egyértelműen a Civic győzőtt.
Ami még a Primera felé húzott az a 4 csillagos törésteszt (oldallégzsák) és a fed.comp. volt.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
neduddki
nagyúr
HI
ha a fel eigaz mar megeri megvenni:- )
belul kisebb mint a mondeo de leglabb liftbek, jo latom, hgy a pluss belsos /az nagyon fincsi volt:- ) a kozepen kulon szabajozhato bevego is/ ezekbol akepekbol nem latok kb semmit, foleg a belseje lenen erdekes, nem tom eldontei, hogy zajos v, kopott a kormany, ill. azok az ulesek nagyon beszedesek lehetnek, kaszni egybelevonek tunik, de hat a kepek... szoval meg kell nezni
ha feltesszuk hogy minden igaz akkor nincs az a mondeo amit bevaalsztnek hejjete:- )
ja majd effejtettem: a motor nem egy agyonhuzott db cserebe kellems a teljesimenyleadsa, de versenypajjas tempot es ulesberagadast ne varj tole, de ha normalisan akarsz kozlekedni es tegyuk fel tenyreg rendbe van sokaig oto maradudv
neduddki
p.s.: aszittem megtantam az otot, e nem...
mod: 2 rendszamtabla elveszeskor is csere, serulet meg kell nezni abs-ra pedig nagyon kemnyen szerzodest kotni ill. cserejjek ki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Laraxior
titán
válasz zolikaDB #35467 üzenetére
Tescos ponyva nem olyan gagyi Nekem is olyan van az autómon és igeni nagyon jó a hó ellen. Reggel nem kell kapirgálni, csak lehúzod az egészet és kész is. Nem fog ráfagyni ne aggódj. Vedd meg nyugodtan.
Szél leviszi, de oda kell kötni szépen*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
harry
veterán
válasz Kornel #35472 üzenetére
Ja hát azt egy pillanatig sem hittem el Noha még igaz is lehet, de majd persze pont a neppertől kapok ilyet, ilyen áron.
Mikor kap új rendszámtáblát egy kocsi? Mi 2003-ban vettünk kocsit, azon volt I-s rendszám.
Mondjuk az sem bizalomgerjesztő, hogy "korábban is csak minimálisan volt sérülve", és, hogy állítólag az ABS visszajelző hibás, és ezért jelez hibát.[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz neduddki #35430 üzenetére
Megkérnélek, hogy ezt véleményezd nekem, mint egy lehetséges kiszemeltet: Primera Köszi
Gondoltam, ha már ott vagyunk a Mondeot megnézni, ez is ígéretesnek tűnik elsőre (vagy legalábbis a két olcsóbb Mondeonál jobbnak gondolnám - tudom, Te a a drágábbnál is ).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
zolikaDB
veterán
Utcán áll a kocsim. Érdemes venni rá ilyen gagyi ponyvát, amit a teszkóban árulnak? Nagy havazás alkalmával van értelme? Azért mondom, h teszkós, mert ha ellopják, vigyék azt a 3e ft-os csodát...
-
Analóg vén majom egy digitális világban
-
vjpeti
tag
válasz zolikaDB #35457 üzenetére
Nem rossz, csak az ilyen régi, ritka autókhoz necces beszerezni alkatrészeket már, meg hiába költesz rá, ugyanennyit fog érni utána is. Nem beszélve a motor besorolásáról, stb. Ha már sok adót fizetsz, meg kötelezőt a kW-ok miatt, ne egy olyan autó miatt tedd, aminél a váltófelújítás ára vetekszik az autó árával, stb
-
zolikaDB
veterán
van hiba pofára, necces pontok, dolgok is vannak a verdán, de pl a bele gyönyörű, ennyiért lehet nekiállnék kipofozni: Audi V8
-
válasz .:Kristian:. #35454 üzenetére
Barátom, én nem erről beszélek! Nézz rá az autóra, és tedd fel a kérdéseket:
-Mennyi lesz ha vmi barom meghúzza?
-Mennyi lesz ha véletlenül leér a kötény?
-Mennyi lesz ha megsérül a króm a felnin?
-Mennyi lesz ha az ajtó pántja megereszkedik kicsit?
-Mennyi lesz ha vki bebassza az üveget hi-fi-t remélve?Most hangsúlyosan nem az ízlésemről beszélek (!), de a vak is látja hogy ez egy demo autó, és ott a pont. Nem utcai közlekedési eszköz.
Szvsz.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
vjpeti
tag
válasz .:Kristian:. #35454 üzenetére
Inkább nézz egy sima 2.0 ghiát, xenonnal, mindennel, jobban jársz : )
Nem kell mindenféle műbizonylatokat hordani magaddal, nem kötözközik a rendőr, nem kötözködnek műszaki vizsgán, stb...[ Szerkesztve ]
-
válasz .:Kristian:. #35441 üzenetére
Nem ellened szól, de ez neked sokba fog fájni. Többe mint nekem az allroad.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
m3tr0
őstag
Azaz autó bakker...
Ízlésrő nem vitatkozunk tudom...de ez ez ...pff..... -
golya32
senior tag
Megint elővettem a témát, jól le lettem baszva, ilyet normális ember nem vesz eladhatatlan. Valahol igaza van mert a camrym se tudom eladni pedig az csak 2,2-es.
Na mind1, majd ha egyszer sok pénzem lesz veszek ilyet.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
-v-
addikt
Focus klubban érdeklődj, ott van rajta a matrica, biztos ismerik az autót meg a tulajt.
-
Laraxior
titán
Ezzel a kerékkel, nemigen fogsz városban 1000km-nél többet menni az is biztos Hazavágja az aszfalt felnistől, abroncsostól, mindenestől.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
zolikaDB
veterán
Lesz vele dolgod rendesen...
Citroenes pofa, meg a 12000K xenon... -
válasz golya32 #35443 üzenetére
asszonyt tudsz másikat keríteni, de ilyen lehetőség nem biztos h lesz!
Nekem a scorpióm motorja át lett alakítva a következő tulaj által, és semmi baja. Viszont azzal számolj h városban könnyen benyalja a 18 liter gázt!
-
golya32
senior tag
Megtetszett nagyin ez a ford, sajnos a család kiakadt, asszony azt mondta megveszem elválik...
Mennyit ehet gázzal?
Motor kikészülhet a gáztól? Előző camrym 3000cm3-ös motorja kifeküdt a gáztól..Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
MunezXBK
nagyúr
Ez nem fehérvári volt?
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Duratec DOHC 2.3 16v motorról tudtok mondani valamit? Jót, rosszat, hideget, meleget, bármit.
Problémás-e, fogyasztás stb.Kocsivásárlás előtt állok és találtam az igényeimnek igen csak megfelelő autót, de nem a széria 1.4-es motor van benne hanem ez a Duratec 2.3
Ő lenne.
-
TaaT
nagyúr
válasz dJ Peer #35434 üzenetére
Azt én is várom már, mennének fel a 18-asok, plusz mehetnék bringázni is
Typhoon47: Igen, 2perc és olyan lesz mint az új, takarítottam már elég szövetszőnyeget életemben, tudom mekkora szívás azt rendben tartani
Amúgy gondolkoztam hogy veszek egy garnitúrát ebből [link], autóstalin fogom kiveszem a csomagtartóból, gumit be a csomagtartóba, ha vége újra megy vissza hátra.
Give them hell Ukraine!
-
-
Nah vettem olajat a kocsiba. Volt emelés mostanság? 60 liter 27,8k volt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz neduddki #35428 üzenetére
Köszi szépen a segítséget mindenkinek . Havernak van hármas kombi BMW disel abba már beültettem a gyereket hátra és én is beültem persze. Neki még megfelelő ,de felnőtnek valahogy nem kényelmes. Sajna az enyém sedan ez a gondom vele . Volt úgy vettünk mosógépet és anyós suzukiját kértem el , hogy el tudjam hozni mert ugye a sedanba semmi nem fér be . Van képem küldök ha érdekel . Szép állapotban van mindent megkapott tőlem
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
neduddki
nagyúr
válasz zolikaDB #35429 üzenetére
HI!
szerintem nem, mert akkor valszeg mentem volna en is soforkodni, masreszt a csalad utan nekemnem lett volna bemutatva elosszor:- )
udv
neduddki
mod: koszi, de 11 ev kiftbek caria es 3 ev stufenhek civic utan nem vagyom tobbet 4 ajtosaba...
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz jozefgucci1 #35422 üzenetére
HI!
igen anok tejjesn oda vannak az (x)10ert ha ez volt a bimmer celja nagyon elkata
a japo draga alkatresz az szarkazmus volt az erre jartosabbak ertik is mije /14 eve japozuk.../
akkor az 04-05os zz-s motor Te imaradtal a bugjabol az jo:- )
mindig az gyun eszembe: trabantal eg 4fos csalad siman elszaldt gorogbe meg anno, de e nem indulnek el semmi pizi
szoval beprobalnam en a gyerekt a hatso ulesre 3as es 5os iszonylataban asztan dontnek
ha az ave-d litbek/kombi akkor megneznem ha lejet:- )udv
neduddki
mod: latod van aki erti:- ) ja ez eg kimaratt: oda nem adnam az ave-t csaladi otonak egy 1er, de meg 3er ert sem igazan...
footy: ja kerlek feleket lajtan tul, de itten kerem okosba megodunk mindnet ....
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Az avensis utan rettenetesen kicsi lesz az 1-es,de a 3-as is elegge. Az ismerosikorben van par bmw fanatik,de olyan szamokat mondtak 100ezres szervizre,hogynem akartam elhinni. Hivj fel egy szalont es kerdezz ra az meg semmibe nem kerul. Evi 15E-re dieselt venni felesleges szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
3-as benyás a jó választás évi max 15k-ra, ha elférsz benne + gyerekek is. dízel 1-esért 4 milla az luxus.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
-v-
addikt
válasz jozefgucci1 #35417 üzenetére
Én inkább ilyet vennék 1-esből
-
jozefgucci1
addikt
válasz neduddki #35421 üzenetére
Igazából az asszony van beleszerelemesedve a gépbe én inkább egy hármasat vennék. Igaz ő megy vele inkább ,de akkor is ha együtt megyünk gyerekkel mégis kényelmesebb lenne a nagyobb. Toyotához lehet , hogy drága az alkatrész ,de eddig a kötelező dolgokon kívül mást nem cseréltem még rajta . Most Avensis van 1.6 bensin még 0 kilóméteresen vettem 7 éve és van benne 100K km. Viszont most lenne rá lehetőségem cserélni fiatalabbra stb és régi álmom egy Bmw . Mindenesetre köszi az észrevételeket , körülnézek még és ha van konkrét kiszemelt akkor linkelem.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
neduddki
nagyúr
HI!
hatha a gyereket cipokanalon kivul is be akaod tuszkolni abba aocsiba akkor +4 es boldog nyugodt eletd esz
udv
neduddki
mod: footy: fujj me mondaa jenekt japokhzo drag az aalktrezz min tughyek:- )))
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
Azert nezz utanna az alkatresz es szervizkoltsegeknek mielott benzines toyotarol diesel bmw-re valtassz. Az 1-es amugy sem csaladi autonak valo.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
Gyerkőccel hátulra már kevés lenne ez az 1-es, más kérdés, hogy a 3-as sem sokkal nagyobb.
A kiszemelt példány külföldi lesz, s tuti nem ennyi km szvsz.
Bajor mércével ez minden, csak nem szörny....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok én ezt néztem ki .:BMW120d
Eddig Toyotáim voltak csak ,de régóta szeretnék egy bajor szörnyet ,már amennyire ez annak nevezhető .Szóval a nagy kérdés , hogy dizel vagy benzin ? Mert néztem 1.6 benzint is és hát az jóval olcsóbb lenne .Sokat nem megyünk a géppel úgy éves szinten 15K Km szokott lenni . Néztem még a hármas sorozatot is ,mert az mégis csak nagyobb. Főleg hátul a gyerek miatt .Köszönöm előre is.
-
harry
veterán
Átgondoltam kicsit, és tekintve, hogy eddig a székesfehérvári tűnik a legjobbnak, lehet ennél kéne maradni. Másik nepperes budapestit elvitték, igazából Budapesten van még egy necces 500ért, amit nem vennék [link] meg két típus 300ért, ami szintén azért kérdéses ([link], [link]). Meg ugye az említett piros...
Szóval inkább Szfehérvár, hisz ott van legalább egy, ami ránézésre remek, és felmerült, hogy ha már oda megyünk, megnézzünk ott többet is, ezek vannak:
- [link] gyanús ár, sokat futott (bár a többiben is simán lehet ennyi). De, ezektől még lehet jó állapotban, kívülről szépnek tűnik, most a hónapban készült a műszaki.
- [link], kissé gyanús ár, ennél szinte biztos sokkal többet futott (főleg, hogy "napi használatból eladó"). Merem remélni, hogy ez a foltosság a motorháztető melletti két elemen meg a bal első ajtón csak a vizes idő miatt van. Üveg is ilyesmi, ezért is gondolnám, meg ködös az idő. Viszont, nem írja, hogy lenne klíma. Gyanítom van, mint minden Mondeoban, csak nem működik. Ha a kompresszorral nincs gond, érdemes lehet bevállalni? Akkor csak fel kell tölteni, vagy lehet ezzel nagyobb baj?
- [link], jobb állapot esetén ez normális ár, kívül-bwlül szép, meg kell nézetni, rákérdezni a hátsó lámpa melletti gányolásra. Illetve, ha jól tudom, hogy gyárilag ilyen takarólap van, az a fehér: [link] Lehet az innen egyszerűen hiányzik: [link]Így legalább lenne összehasonlítási alap, meg nem csak egy kocsi miatt kocsikáznánk. Van valami, ami miatt az első kettőt mégsem érdemes megnézni, vagy vigyázzak velük?
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Megnéztem a karácsonykor letöltött nagyfelbontású képeket a piros mondeorol, háááát... nem szimpatikus. De megosztom, szólhatok, ha rosszul gondolom:
- utastér: csak egy átkozott képet sikerült feltölteni a kocsiról, amin azért mégis sok minden látszik, a váltógomb tetejéről hiányzik a piktogram, a kormányvédő cucc nem túl bizalomgerjesztő, a lábrésznél csak be van hányva valami szőnyeg, a kuplung pedálgumi bal oldala teljesen el van kopva, a fék gumi jobb sarka is kopottas. [link]
- a hátsó sárvédő ív úgy látom, mindkét oldalon rohad, nem csak koszos [link] [link]
- kívülről annyit nem voltak képesek megtenni, hogy lemossák fényképek előtt, tiszta por és kosz az egész kocsiEngem ezek eléggé eltántorítanak, eleve gáz a rozsda és a beltér, és az egész azt a benyomást kelti, hogy nem szerették, nem figyeltek a kocsira. Ezt takarja a "korának megfelelő állapot" ezek szerint. Noha elvileg mindig szakszervizben szervizelt, van is oda valami kedvezmény, jó jel lenne. Lehet műszakilag, a motor, tényleg jó. Meg van téli + nyári gumiszett, elmondás alapján keveset futott... ráadásul nem is olcsó az autó.
Hát nem tudom. Lehet azért megnézzük egy szakival, de ezek után mindenképp érdekelne a Szfehérvári példány is. Csak félek, lehet az az ellentettje, hogy szép csillogó kívülről, aztán műszakilag meg ki tudja. Akkor már inkább a rozsda, mint egy új motor. De talán ennyire nem vészes a helyzet.Találtam amúgy még egy érdekesnek ígérkezőt, csak nem tudom, helyileg merre van... [link] Ja meg a hónapban jár le a műszakija, ezt csak meghosszabbítják. Meg érdekes ez a "3. autó", a fene tudja, mennyit foglalkoztak vele. Majd azért lehet felhívom legalább azért, hogy merre van helyileg.
Illetve talán még ez sem rossz, bár ez már-már gyanúsan olcsó, helyileg szintén nem tudom, merre. [link]
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz Szplöttyy #35409 üzenetére
haaat, venni kell egy motorhibas 1.7TD-t... kb ugyanaz a sztori, mint a GT vasarlas is
na olyat kapsz 100k-ért kb
aztan hozza egy 1.9TD komplett motor valtoval turboval egy osztrakiabol behozott Tipo/Temprabol, 80k
mindket motor szet, gepmuhely, blokk sikol, hengerfej felujit, uj csapagysor, CR butitva 18:1-re, osszefuzetni veluk igy kompletten, uj tomitesek mindenhova (Elring/Victor Reinz) ~100ka GT elso-hatso futomuve fekekkel, elso-hatso hid a stabrudakkal 40k, kuszobok + ELX/GT szeles legbeomlos elso loko 20k, csüccs ala 20k
intercooler 25k
szilikon cso illesztok, femcsovezes 30k
uj TD vizhuto 18k (a 15+eves huto az...)
lengescsillapitok szerintem felujitandok lesznek 40k 4db de ennyiert akar ujakat is lehet venni ebay-rol, ami eleve kemenyebb meg rovid szaras, ami ulteteshez jo(bb)nyilvan amit csak lehet magad csinalsz, mert akkor nincs vagy keves a kifizetendo munkadij - persze itt a kertes hazasok elonyben vannak
de gyakorlatilag van egy felujitott kisfogyis autod, amiben biztosan tudod mi van megcsinalva/kijavitva, es jo darabig nem lesz gond ezekkel benne
több drón kell ;P
-
Dare2Live
félisten
válasz Kornel #35407 üzenetére
kb annyit fogyaszt? 3.5dlel jobban miközben 15level több!
spritmonitor egy átlag, ésszel hajtva nem nehéz jobbat csinálni tavaly novemberig pl éves átlagom nekem 5l alatt van miközben ugye az átlag 5.7.
palyan az ezres gond nélkül futja a 130at, 142nél mindig károg is a gps... és ott már 6.5dl a difi... azmár ~32KFt evvel az évi 12.000kmel.Ami a Splash nagy előnye, hogy egy marék ziziért kapsz hozzá alkatrészt, yarisnál ha made in japan akkor egy kerékcsapágy ~80KFt, ajtóhatároló 30KFt. Persze bontoból 25KFt a kerékcsapágy meg 2KFt az ajtóhatárolóü, de az vszeg több mint amennyiért Splashba megkapod az eredetit.
Yaris meg nagyobb/kényelmesebb/"kevésbé fapad". Persze ez izlés kérdése, de imo elég nagy a difi.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz milomi #35386 üzenetére
szivodékkel az a baj, hogy ugyanannyit esznek, mint a TD-k vagy tobbet is akar, es nem mennek ugy, mert butabb a nyomatekgorbejuk
mk1 Punto 1.7TD 69lojj 134Nm @0.7bar (intercooler nelkul)
aztan ezt osszehazasitani az 1.9TD Tipo motorral, ami 92lojj meg 186Nm, bele atfuzodik, motorszam megmarad az 1.7TD-é, kiköbölni ugysem fogjak soha sehol
nem kell megijedni tole, a ketto nagyban megegyezik, csak a lokethosszuk mas, meg a Tipo-snak mar van intercoolere is (a Tipo-ban van eleg hely hozza)
a valtoja is hosszabb megis a 200kg-l nehezebb 1.9TD Tipo gyarilag elobb eleri a 100-t, mint a konnyebb rovidebb valtos Punto 1.7TDna most akkor ezt kepzeld el a konnyebb Punto-ban egy rendesebb intercoolerrel 1.2bar-n megy ez
240-250Nm meg 105loero
eszik 5.5 korul es megy is... na meg megsem ~25 eves az auto, es az elektronika benne = vilagitaspersze egy PGT look +fek +futomu +csüccs alaugrik, hogy ki is nezzen, meg ne akarjon leesni az utrol sem, ha mar megy is
az 1.7TD vizhutoje meg ele a Renault Master 2.8dCi intercooler-e biztos befer pont csont nelkul elore, mert nekem is az van bent a PGT-ben, es nem kellett hozza vagni a gyari GT lokot sem
tok szerianak nez ki szembol meg a szilikon illesztok sem latszanak ki sehol - sleepertöbb drón kell ;P
-
Kornel
veterán
válasz Dare2Live #35398 üzenetére
jaja én is ezt mondtam, nekem volt mind2
mondjuk nálam egyik se evett ennyit, de ugye mamának meg kéne mutatni a motorféket, a kigurulást, a dinamikus autózást, nem gáz-fék-gáz-fék kombó állandó ismételgetését.
amúgy én a fogyasztás miatt vettem swift 2 helyett splash-t, azért nem mind1(#35402) m3tr0 : nagyon rövid távon tiszta hideg üzemben pedig még jó is szerintem. az, hogy az ezres ennél akár egy literrel is kevesebbet evett hasonló körülmények között, az egy mérnöki csoda
[ Szerkesztve ]
-
Nahát...ezt a HTP mozaikszó magyarázatot még nem hallottam...de megcsináltam az estémet.
(#35400) hdman : Egy bajom van ezekkel: a bele olyan mintha a dizájnerek kezét logarléccel "simogatták" volna az egyenestől való lekisebb eltérés esetén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Politika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- MIUI / HyperOS topik
- Fényképen a Poco F7
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Új Robotporszívó és padlótisztító
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave