- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sNORh
addikt
Ez jó cikk
A Pesti ember elemzése a legjobb, Neki Buda és Pest között végetér a világ, az biztos.
Nem egy PH-s emberke kérdezte tőlem mikor venni akart valamit:
-Hol lakom?
-Hajdúböszörmény
-Mikor jössz Pestre?
Soha B.. -
sNORh
addikt
válasz
kalapacsolok #76088 üzenetére
A teljes feltöltési mennyiséget azzal öntötték fel? Nem lehet hogy előtte már Desztvizet öntöttek bele, vagy már hígítva volt a kannába? Méresd be kúton.
mokus1 Munkatársamnak szétmarta a hengerfejet! Kis lyukacskák lettek benne. Durva tud lenni..
-
mokus1
addikt
válasz
kalapacsolok #76088 üzenetére
Én úgy tudom hogy az semmiféleképpen sem jó ha hígítás nélkül öntik bele, főleg ha még rá is van írva hogy úgy ne.
joshua7: Én azt nem ismerem de LPG-ből van egy ilyen szuper kezdeményezés ami nagyon szuperül működik kutak
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Motorhűtőfolyadék, fagyálló, első kérdésem, kell-e, hogy alumíniumbarát legyen egy Citroen C4 coupe, 1.6 HDi-be?
A szervizben egy olyan rózsaszínű alubarát fagyállót töltöttek bele hígítás nélkül, aminek a hátulján azt olvastam: csak hígítva használható, 40-60%-os desztvizzel való hígítás esetén a legoptimálisabb... Nem fog ez kárt okozni, vagy pont hogy jobban ken egyes alkatrészeket? (mert ilyen funkciót is említettek)... Köszi a segítséget!
-
Melack
veterán
Van olyan oldal,ami tényleg hozza a benzinárakat?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #76082 üzenetére
Panda 100HP
-
-
válasz
runner 125 #76077 üzenetére
Minek ez a volvo mellé? Az sokkal szebb meg jobb...
-
Khelben
nagyúr
válasz
Egyik ismerősöm nemrég 1,7-ért vett Swift Sportot, makulátlan állapotban. Szereti.
318i: 1400 kg - 143 LE. Azért az 1000kg - 125LE kicsit jobban megy
-
dragonfx
veterán
válasz
bmw 318i
ez a kocsi gazdasági totálkár.... -
runner 125
nagyúr
Hi,
Ez mennyire bevállalható? Vajon mennyiből hozható helyre?
Szerintem nem vészes és akár gyári kinézete is lehet, ha nem sérültek a fő merevítők, de nekem nem tűnik komolynak.
Ebben az árkategóriában, hasonlóan 1.4 - 1.6 100-120LE körüli ajánlott vétel mi van még?
Köszi.
-
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
sziasztok!
Egy kerékjárati ívet hogy javítanak meg? Bele hajtottak az autómba és végig lett húzva az oldala. Az egyértelmű hogy a hátsó ajtót és a lököst leszedik és fényezik, de a kerékjárati ívvel mi a helyzet? Mert ugye a karosszéria masszív része.
Volvo -
ABE
őstag
válasz
kalmanchris #76048 üzenetére
Autóklub? Eddig kedvezőek a tapasztalataink velük. Kedvező áron vállalják a munkát klubtagság nélkül is, számlát adnak, dolgoznak hozott anyaggal is, a műhely rendezett. Az mondjuk tény, hogy kb. 1 hetes várakozással számolhatsz, ha nem gyors javításról van szó.
-
Nkboy
senior tag
válasz
bitpork #76066 üzenetére
Létezik olyan a biztosítóknál, hogy közös megegyezéssel felmondjátok. Biztosítója válogatja, hogy mennyire együttműködőek ebben a kérdésben.
A kötelező biztosítás felmondása történhet közös megegyezéssel is, de ehhez a biztosító nyomós érvet vár az ügyféltől. Amennyiben a biztosítónk hozzájárul a közös megeggyezéssel történő szerződésbontáshoz, előtte kérni fogja a szerződés végéig szóló kötelező biztosítás díj összegének rendezését. Amikor a kezünkben van a felmondás, akkor köthetünk új KGFB-t.
-
-
-
Na most segítsetek. Ha egyszer meg lett kötve egy biztosítás de nem ott akartam, csak asszonykám ment kötni és nem úgy sikerült ahogy kellene, akkor mi a szart lehet tenni?!
-
hdman
őstag
Kapják be: [link]
-
Dyrtyho
őstag
Az az autó ami itt állt éveken át a lakótelepünkön, egy Daewoo Espero volt....elsőre látásra nem igazán tetszett, de jó lett volna "örökbe fogadni" és a vezetést gyakorolni rajta, de ahogy olvasom a népítéletet
-
TaaT
nagyúr
Ezek a Miaták mindig olyan vidámak
-
Dyrtyho
őstag
válasz
szőröscica #76050 üzenetére
Nem az hogy megunta, hanem hogy túl drága neki a javitatási költség, vagy már azóta vett egy jobb autót és máshol lakik, mert itt a házunk mögött volt egy Daewo sedán, és a másik lépcső házban lakó embertől tudtam meg, hogy akié a kocsi az már rég nem lakik itt a környéken, és vett egy jobb autót....
-
sNORh
addikt
-
kalmanchris
tag
Sziasztok!
Ha valaki tud Fehérváron, vagy környékén megbízható szerelőt, akihez el lehetne vinni egy ufó civik-et vezérlés+ üzemanyagszűrő+ékszíj+gyertya cserére, ne fogja vissza magát! Az autó 2008-as 1.8 benzin automata.
-
Dyrtyho
őstag
Az ilyen autókat úgy örökbe fogadnám
-
TaaT
nagyúr
Remélem észrevettétek milyen matrinya van a bömös hátsó szélvédőjén
-
szőröscica
addikt
válasz
neduddki #76037 üzenetére
Van egy ismerősöm, aki vett ilyet. 3 éves korában, 170 ezer km-el, Németországból. Persze akkoriban minimum kétszer ennyiért mentek még az E46-ok. Az gyönyörű állapotú mind a mai napig, nem ilyen lelakott kosztenger, mint a cikkben szereplő. 200 ezer körül kellett lendkereket cserélni, egyébkén problémamentes. Bármikor elfogadnám.
-
-
neduddki
nagyúr
-
-
Hehe. Anno volt egy 2.8 benyás scorpiom. Álltam a lámpánál, és egy 316i mellém ért. A gyerek nézett át, elkezdte bőgetni. Adtam 1-2 gázfröccsöt én is h hallja milyen is a v6 hanga. A lámpa éppen elkezdett sárgára váltani a srác füstölő gumikkal riszáló kocsival kilőtt. Én még akkor raktam Dbe az automatát. Meg hagytam hogy a menet közben mögénk beért rendőr elintézze a dolgot, mert srác nem vette észre
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
hobizoli #76029 üzenetére
Dehogy nem. Csak annak sztem semmi értelme, mert az csőgázon sem megy. Akinek nem volt még erősebb kocsija az nyomja annak is. Mióta megvan a nagyvas azóta nem tiporom a kicsit mert minek? Úgy sem megy akkor meg felesleges gyilkolni csak a fogyi nő.
Tecsónál múltkor a lámpánál kisgyerek elkezdte túráztatni az 1,4-es Ibizát és kihívón átnéz hozzám. Mondom veled mi van? Nem tudsz olvasni? Kapott egy kis előnyt de úgyis lenyomtam mint a sz@rt. Ennek mi értelme volt részéről? Nekem eszembe sem jutna egy olyannal versenyezni akinek a kocsijában ránézésre legalább 100-al több mókus van vagy akkor nem egy olyan mellé állok be, ha nem keresek vkit a saját súlycsoportomból és amellé állok be a lámpánál arcoskodni. De nem vagyunk egyformák...
-
válasz
szokeherceg #76027 üzenetére
Ott van a vámudvar peremén egy teherautó kereskedés. uh nem a vámosoknál hálistennek. Viszont Pénteken megvan és másnap beleverek 1800 km-t. Remélem nem mihálylik meg alattam
-
hobizoli
nagyúr
Aki 1.4i Octavia-t vesz es azzal probal "menni", az nem tiporja annak?
Egy RS meg akkoris felgazzal is jobban dinamikusabban megy, mint az 1.4i, amikor az 1.4i-ben mar elhajlik a gazpedal isEn pl 9+ ev alatt meg sosem probaltam ki mennyit megy vegre a PGT-m, pedig a gyari adata 200+
-
-v-
addikt
Nem erről van szó. Az Octavia túl nagy, túl puha, és túl gagyi kifejezett hulligánkodásra. Nem lehet kikapcsolni az ESP-t, nincs mechanikus sperr, elöl kapar.... nem fogsz vele keresztben sodródni, nem viszed ki pályára mert nem oda való stb.
Sportos apukáknak való. Ha nem taposod szét hidegen, nem ugrálsz le a kuplungról, cserélsz olajat időben, akkor mégis mi baja lesz attól, mert néha rálépsz a gázra?
Egy sti-vel kimész hulligánkodni... kapnak a szilentek, a gátlók, gyilkolod a kormányművet, sokkal könnyebben odavered az alját, sorolhatnám... mert az kicsi, négykerekes etc. pont erre való.
Az hogy tiprod, nem egyenlő azzal, hog ütöd vágod, és utóbbiból egy sti jóval nagyobb eséllyel kap többet, pláne egy béna pilótánál.
Félúton van igen az igazság, de azért szerintem érezni, hogy egy octaviával sokkal kisebb eséllyel közlekedik valaki így. Más kategória a két autó. -
DeFranco
nagyúr
válasz
bitpork #76010 üzenetére
Igen, ez probléma. Szerencsére pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy bár nem figyeltem még sosem, de valahogy amióta a fókában ülök, nem anyázok az A oszlop miatt, gondolom azért, mert kilátok rendesen. De másik autóknál tud és szokott is zavarni.
Persze ez sem mentség semmire, én meg a visszapillantóban nem látok semmit sötétben, ha esik, ott sem hivatkozhatok arra bocs nem láttam nem ismerem el a felelősséget.
@[rvilike]: aztán ugye nem sírunk, ha jön a csekk...?
-
-v-
addikt
rvilike: Aki RS-t vesz annak erre van igénye.
Már hogy ilyen tesztre? Hát, lehet igen ...
Lehet hamarosan lesz lehetőségem kipróbálniEgyébként azért más szerintem egy sti, mint egy rs octavia... egy sti az huligán verda, persze hogy csapatod vele.
(#76009) DeFranco: rohadt 50-es tábla
Az csak ajánlás -
Pepeninho
őstag
válasz
neduddki #76020 üzenetére
Itt néztem én is. Én kategóriámban 2 gép van fent. Az egyik 100 000el többet futott és nincs benne annyi extra mint az enyémban. Ez 666000ért van hirdetve. A másik 1 milláért van fent, 1-2 extrával van több benne, bár nem ad másik szett gumit és kevesebbet futott 25 000 km-el. Ha azt nézem akkor az én 850es áram korrekt és vállalható, nem?
Köszi a segítséget.
-
-
Pepeninho
őstag
-
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Kb. mennyiért rakhatok fel egy 3 ajtós Renault Megane-t? Színe, fekete. 140 000 km-t futott, 2004/5 évjárat. Megkímélt, igen jó állapotú. CD tár, elektromos ablakok, motoros visszapillantók, téli gumiszett vason, nyári szett könnyűfémen, digitális klíma, fedélzeti computer. November végén volt teljes szervíz.Azt hiszem ennyi...
Másik kérdésem: Nagyon vad ötlet beülni egy 2000 környéki Toyota Avensisbe? Erre szeretnék cserélni. az ok a család bővülése, valaint az, hogy a Toyotát megbízható, olcsón szerelhető márkának ismertem meg.
-
-
-
DeFranco
nagyúr
Az utolsó mondattal nem értek egyet, oda kell figyelni. OK, úgy tényszerűen rendben van, hogy hülyeség hülyeséget csinálni, de ez nem menti fel az autóst sem ebben az esetben, sem az általam linkelt cikkben, egyszerűen ez nem kifogás.
Én is látok sok hülyeséget az úton, de ha kint van a Gyáli úton az a rohadt 50-es tábla, hát betartom, akkor is ha nem értek vele egyet.
-
-
DeFranco
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz
zsolt19900 #75993 üzenetére
tesom Ignis-eben is lekokadt a valto 4.5evesen, de ott nem az a csapagy ment ki, mert ebben a valtoban nem csak az szokott, hanem a feltengely kihajtasnal a szimmering is vmi proli kivitel, amitol lassan elszivarog az olaj a valtobol, aztan egyszercsak nincs benne 5.
es nem kell annyira draszitkusra gondolni, hogy megallsz, akkor olajcseppek vannak az auto alatt, mert az nincs, szoval sokaig nem is latod nyomat, hogy mar szopofaktorban vagy
-
Kornel
veterán
válasz
szőröscica #76000 üzenetére
ebben egyetertunk.
de japan ilyet nem ad ki a keze kozul, ld. kyb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó