Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz AMD Power #86098 üzenetére
hmm nem rossz Nekem nemkell hogy jól menjen, arra a célra lesz mellé egy többszáz pacis valami Ahogy néztem ezek 5-6 litert esznek benzinből, ami nem rossz. De elgondolkodtam egy kis dieselen is. Olyanból lehet találni ami 3.5-4 liter körül eszik. Csak gondolom lesz egy kis szervízigénye mint a legtöbb dieselnek, ami nemfogja visszahozni a fogyasztáskülönbséget Pl szüleimnek van egy C2 1.4 HDI, 3.8-4.8 között eszik.
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
Nagyon keveset fogyasztó megbízható autó 1M környékén? (nem baj ha kicsike, melóbajárós bevásárlós autónak nézem)
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Nem3sys
tag
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
zsolt19900
őstag
sziasztok egy kis kérdés erejéig visszatértem
vw lupo 1.4 tdi 580rubel az ára 2002es német importos személyesen meg lesz nézve stb. stb. egyenlőre kíváncsiságból.... ha tettszik és szerelő is azt mondaná rá, hogy okés akkor merjem megvenni? vállalható kategória? amire kell -mint mindig- város-falu 10-20km és város-város cca 100km és majd esetleg későbbekben elmenni erre-arra-amarra vele
annyit olvasgattam róla, ezt is azt is amazt is, hogy már nem tudok kiigazodni a népítéletek között
valami ocsó de mégis klassz kis kocsi a cél, ezért akadt meg a szemem rajta
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
neduddki
nagyúr
válasz #27813376 #86084 üzenetére
HI!
1dl/1Mm nmet turnyo? Tedd ossze a kezd hogy csak ennyi:- )))
udv
neduddki
mod: kornelka: na tessek tanulni over-tol igy kell ezt mondani: "Nekem sem változik a szint":- ) koszi over!
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
hdman
őstag
-
Kornel
veterán
válasz !Overdose! #86087 üzenetére
nyilván nekem is forgatni kell, ha nem akarom, hogy én legyek az akadály az utakon a nagyfaluban
-
Kornel
veterán
válasz runner 125 #86085 üzenetére
én eneost rakok bele mindig, és ebből se hiányzik semmi, pálya után se.
-
runner 125
nagyúr
válasz #27813376 #86084 üzenetére
Milyen olajat használsz? Sok múlik az olajon is, kollégám CR-V-jébe félszinti Motul volt, erősen csipegette, most ő is Eneos Sustina-val töltette fel, azt mondja egyelőre semmi.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #86082 üzenetére
HI!
na v. fentanatuk a spanyolviacc v. a tul nagykrtrk dogozott vissza:- )
udv
neduddki
p.s. Te feltanalopalanta teseknmonani lpg-nek mijjen egestermeke vagyon? es a beniznnek?
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz #27813376 #86079 üzenetére
HI!
eszi mert ez teremszetes fojjamat, hogy ennyot az itt a kerdes, nemt iskola tobbet, a turnyo meg asztan "habzsolja"
foleg ha fojjmatosan nagy terhelsen jarsz, gyik: pl otopajjaudv
neduddki
-
TaaT
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
runner 125
nagyúr
válasz lsebestyen #86051 üzenetére
Jah h ez ilyen mikrobusz.
Továbbra is amondó vagyok, h akár 1-1 ponton felfüggesztve (ha már nem rolósan) ilyen gumi szerű fekete hálót kifeszítesz. Gyorsan leszedhető, és még takar is.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz lsebestyen #86053 üzenetére
Hülye ötlet, de hűtőtáska? Ki tenne laptopot egy hűtőtáskába?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz #27813376 #86043 üzenetére
Nem de olyan szinten nem mérvadó a dolog, mert 0-50k km-ig volt nálam tehát kvázi vatta új korában. Nem tudom a többet futottak eszik-e vagy sem.
mod:
neduddki:
Feltöltési mennyiség:
Kenőanyag-kapacitás 4 liter (száraz töltési mennyiség: 4,3 liter)
Használat: Normál
Csereperiódus: Csereciklus 12000 km / 8 hónap
8100 ECO-CLEAN+ 5W-30
8100 ECO-NERGY 5W-30
8100 X-CLEAN 5W-30
6100 SYNERGIE+ 10W-40
4100 TURBOLIGHT 10W-40
8100 X-CLEAN FE 5W-30
Használat: Szigorú
Csereperiódus: Csereciklus 6000 km / 4 hónap
4000 MOTION 15W-40
2000 MULTIGRADE 20W-50
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
neduddki
nagyúr
-
raczger
őstag
válasz runner 125 #86067 üzenetére
Köszi, akkor szerintem szimplán más többet ajánlott érte. Mindegy, nem volt korrekt.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
runner 125
nagyúr
válasz raczger #86054 üzenetére
Felhívtam, azt mondta h lefoglalózták és 99%, h pénteken elviszik, de azért nem vette le, mert már járt így korábban. (Sógorát mindenesetre nem emlegette. )
-
Declare
őstag
Csakugyan nem hallottam rola, köszi
De nem is lesz ilyen a kocsimon soha irto gaz mint ahogy nem lesz spoiler es diffuzor sem, hiaba hasznaljak a F1 ben eleg sok az identitas zavaros, aki ilyen marhasagokra költ, aminek semmi ertelme....ugyanazon a penzen vett volna eggyel erösebb motort es akkor lehet nem nez ki F1 esnek megis jobban megy szvsz -
-v-
addikt
válasz ReSeTer #86059 üzenetére
Egyszerűen nem hiszem el amúgy, hogy van ennyi idióta. Panaszkodik mindenki, hogy ez csak pénzbehajtás, de emberek! Miért adtok rá okot, hogy az legyen? Ha betartjátok a táblákat
Erre még sose gondoltam, köszi!
Amúgy meg induljon a szokásos trafi flame, legalább egy hete nem volt már ...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ReSeTer #86059 üzenetére
Inkább az az idióta aki kirakja a 70-es táblát az M0 meg az ehhez hasonló helyeken, ahol lehetne tépni 110-el. Vagy pl. SzSzm-on 30-as tábla egy 3km-es szakaszon mert régen szar volt az út és olcsóbb volt kirakni a táblát mint megjavíttatni, most meg a tükörsima aszfalton araszolj 30-al... vicc
-
ReSeTer
senior tag
Jó az ilyet inkább hagyjuk Azért kösz!
Amúgy:
Valamelyik nap a faluban a településtáblától 100m-re egy fehér skoda rapidos trafis kocsi mérte a bejövőket, tőle 100m-re meg egy jeti várta azokat, akik átlépték a megengedettet....magyarul helyszíni bírságolás volt, ami azt jelenti, hogy kb 53-tól mérnek 50-es táblánál. Ahova beállt a rapid, ott lakott ismerős, mesélte, hogy odaállt melléjük, nézte hányan lépik át. Rendőrök még tudósítottak is neki:
"67....78...72...61.....89..hú ez se lesz boldog "
A jetinél egy egész kocsisor állt már 10 perc múlva...
Egyszerűen nem hiszem el amúgy, hogy van ennyi idióta. Panaszkodik mindenki, hogy ez csak pénzbehajtás, de emberek! Miért adtok rá okot, hogy az legyen? Ha betartjátok a táblákat, 0ft lesz a bevétel máris nem lesz értelme a mérésnek, és előbb-utóbb elfogják felejteni, ráállnak másra, ami hátha hasznosabb mint már kiderült, nem hasznosan végzett mérések...
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Na a következő probléma áll fenn:
Esőben, szinte lehetetlen kilátni oldalra meg hátra, mert a vízcseppek megállnak a visszapillantón, meg az oldalsó és hátsó üvegen is(nem működik az ablaktörlő hátul).Milyen megoldásokat alkalmazhatok ami megoldható pár ezerből? Létezik valami spray? Nekem csak a visszapillantóra kellene meg az első oldalsó üvegekre.
-
raczger
őstag
[link]
Még mindig fent van a hirdetés, pedig elvileg hétfőn elkelt... Lehet, hogy csak megijedt a szerviztől? Azt nem hiszem, hogy elfelejtette levenni, mert biztos hívogatják, ha elment volna akkor az úgy zavaró lenne. (Esetleg valaki megpróbálhatna érdeklődni, kíváncsi lennék mit mond egy ismeretlennek.)[link]
Ez meg ugye szombaton még csak fixen 1.6-ért volt eladó... Véletlen pont most akciózta le, egészen véletlen.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
lsebestyen
addikt
Ilyen kocsi, azért ekkora cucc nem kell, de biztos van ilyen kisebbe, keresgélek, ez jó lehet.
-
footy
addikt
válasz lsebestyen #86051 üzenetére
Erre gondolsz nem?
-
lsebestyen
addikt
válasz runner 125 #86050 üzenetére
Hyundai h1 talán 2004-es. Nem opció lefedni az egészet, mert nagyon sokszor van h tele a kocsi...Bár ez nem rossz ötlet, max nem rolózzuk végig.
-
runner 125
nagyúr
válasz lsebestyen #86047 üzenetére
Milyen autó? Csinálj rá rolót, ami elfedi az egészet. Felfogatod a hátsó ülések háttámlájára, a leghátsó c oszlopok belsejére meg egy egy rögzítő kampót felfúrsz.
-
lsebestyen
addikt
válasz szőröscica #86048 üzenetére
Azt értem, de én olyat szeretnék amit utólag lehet belerakni.
-
szőröscica
addikt
válasz lsebestyen #86047 üzenetére
Ez szerintem teljesen modellfüggő, van ahol az első ülések lapja felhajtható és alatta doboz van, máshol kihúzható fiók van.
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok, kicsit off, de olyan kérdésem lenne, hogy nagyobb furgonba, ahol nincs kalaptartó, tehát belátni az egész autót, van-e valami rejtekdoboz féleség, mondjuk a hátsó üléssor mögé, amibe beférnek a fontosabb dolgok, pl laptop, pár szerszám stb.? És nem annyira feltűnő...
-
neduddki
nagyúr
válasz tboy93 #86039 üzenetére
HI!
dobd ki a franba aszt a riastot es egy abszolut megbizhatot tegyl ebele, mrt nagyon-nagyon megszivathatod magad egy sz. riasztoval:- (
udv
neduddki
mod: Qru: marmint A5 az ajanlas??? :- )))
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem akarok trollkodni, de ez az "olajmizéria" kicsit túl van spilázva... Legtöbbször inkább lenyúlás...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #86037 üzenetére
Enyémre is azt mondják h hajlamos rá de még egyelőre nem eszi. Most 5W40-es Motul van benne rápróbálok az 5W30-ra is mert az a gyártói ajánlás.
neduddki: Ez a gyári ajánlás a benyósba is. Hátha így közleít a fogyi is a dájzeléhez...
mod:
alázógyík: Jó biza és nem is drága.
Munez: Egy jó olajnál ez alap.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Honda civic sedan 7 gen 2000-12
Na hál istennek megérkezett az első hiba az új autóval. Riasztó van benne és random olyat csinál, hogy beriasztás után amikor villog kettőt az index akkor a jobb oldali indexek égve maradnak. Nem csinálja mindig eddig kétszer fordult elő. Ilyenkor ha kiriasztom akkor is égve marad és egy indítás-leállítás-beriaszt-kiriaszt kell neki, hogy vissza álljon normális állapotba. Na ez vajon mitől lehet?
Egyébként imádom az autót, eddig ez volt az egyetlen hibája. Eredetiség vizsgán be néztem a kocsi alá és ott sem ért meglepetés. 14 év a garázsban vagy az utcán nagyon nem mindegy. Csak azt sajnálom, hogy én nem tudok garázsban parkolni. Esetleg ponyva ér valamit szerintetek?
-
neduddki
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
2 hete nekem is, jövő héten megy fullos olajcserére, Eneos Sustina 5W40-re esett a választás, kíváncsi vagyok lesz-e olajfogyasztás, 1-2 forumban olvastam h előfordulhat.
-
Qru
MODERÁTOR
Megjött a gépbe az olaj.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Declare
őstag
Jelentem megtörtent Ugyan meg csak 1 autot vettem es nem reg ota elek kint, de amit leirtam abban mar a megvaltozott velemenyemet olvashatod De az egesz lenyeg annyi volt, h erdemes jol körbenezni es nem szabad megriadni a külföldi kocsiasarlastol...nem egy olyan nagy kaland kintvenni egy kocsit es hazavinni, mint amilyennek elsöre tünik, laikuskent!
Kolbaszbol nincs a kerites sehol, de nem is összehasonlithato a helyzet a "majd mi megmutatjuk az Unionak " Magyarorszaggal
(#86031) joamilestoné "Naná, sőt izomból rányitom az ajtót a mellettem állóra."
Hat mar meg ne sertödj, de ebböl a majd lefestem ha mar ocsmany hszböl pont erre következtettem de örülök neki ha nem igy van...sajat dolgaival az ember azt csinal amit akar
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
-
footy
addikt
válasz Dare2Live #85986 üzenetére
400.000km+ van benne darabokra vadásznak mert kiglancolva ezeket lehet adni annyiért mint a többit.... és teli van a piac ilyennel.
Pontosan, viszont en magamnak nem ilyet vennek.(#85987) Declare
Vegyel egy par autot nemetroszagban/ausztriaban es elj ott egy darabig, garantalom hogy meg fog valtozni a velemenyed. En is hallottam sok mindent mielott kikoltoztem, de nincs kolbaszbol a kerites.@Mas:
Alfa159-cel van valakinek tapasztalata? Konkretan a 120Le-s(DPF-es) 1.9JTD-vel erdekelne.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz kalmanchris #86022 üzenetére
Látom nem érted, nem olvasod a topikot.
Természetesen iróniának szántam (főleg, hogy francia, cr, sokat futott dieselem van, tehát ha az általánosítást elhinném akkor halmozottan hátrányos helyzetűnek számítanék )“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Declare
őstag
válasz szőröscica #86016 üzenetére
Remelem a tecsoban is ezzel a mentalitassal parkolsz be ket auto köze.... -
kalmanchris
tag
Bár tudom francia=sz@r
Ezeket a marhaságokat tudja csak megjegyezni az átlag magyar... Meg a 3F és a Honda fűnyíró.
(#86021) Declare
Olvastam róla, hogy egy adott felnire nyugodtan válasszunk a hozzá ajánlott gumiméretnél eggyel keskenyebbet, mert jobban ráfeszül a peremre, jobb az oldaltartása, így tapadása is jobb, mint a szélesebb guminak az adott felnin. De a linkelt képen kicsit túlzásnak tartom ezt az arányt.[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Ehhez most inkább nem fűznék kommentet
-
molnarpeter
nagyúr
Nameg a legtöbb dísztárcsa még védi is a peremet.
-
-
Pitu
aktív tag
Kolléga pár hónapja kapta meg faterjától az anno újonnan vásárolt megane II kombit. 1.5dci motor van benne, meglepően dinamikus és kevés gázolajjal is beéri. 190ezer van benne, de szinte semmi kopás. A dieselt rizikósnak tartom, könnyű beleszaladni egy lestrapált példányba. A benzineseket nem ismerem. A forma viszont nem az én világom.
Dany007: I-es Octavia-hoz hasonlítva számomra is szebb/modernebb a c-max, II-esnél azért már más a helyzet. Nem volt még időm műszakilag utána olvasni a c-max-nak, de az itt leírtak alapján nem lehet vele különösebb gond (benzines). Marad a pakliban.
(#86011) Melack: ismerősöm a Matiz-on Hammerite-al festette le, azóta sincs vele gond. Mondjuk nem volt veszélyesen rozsdás.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Felni lefújásához milyen festéket ajánlotok? Unom, hogy rozsdafoltos a jelenlegi szett.
(#86012) MunezXBK: nem akarok felnit is venni
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Dany007
veterán
válasz !Overdose! #85995 üzenetére
Csak azert azt hasonlitottam, mert az szerepelt a kollega linkjeben is. Az is 2004-es Octi volt.
Amugy a masodik link mar tetszetos valoban. Az elso az nem. Egy dog nagy gyari navi minden autot feldob picit, de azon kivul minden mas csunyacska.
No de a lenyeg az ar! Melyiket milyen aron. Mert most probaltuk a cmaxot az octabiahoz hasonlitani...
Gondolom az altalad kinezett Superb azzal a felszereltseggel mar tobbe kerul. Ahhoz arban passzolo cmaxot kene nezni vagy hasonlot.De mint mondtam vannak szep Skodak is, csak dragabban es sok esetben azon az aron de par evvel idosebben komolyabb, minosegibb gepet kapni mas gyartotol...
Jo mondjuk nalam meg mindig egy fullos boros Rover 75 belseje viszi a palmat... Azt csak a sok sok millios autom korozik le nalam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest