Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz Dany007 #49071 üzenetére
Amúgy minek 140 lóerő felett? Vagy ez is csak ilyen irracionális követelmény, hogy azért, mert csak?
(Nem baj, ha ilyen, mindenkinek meg van engedve, hogy olyan autót válasszon, amilyet akar, csak érdekel.)SZERK: konkrét példa, VW Passat 1.9 TDI, 130LE, de korrektül húz és keveset fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Melack: Ez az autó nekem korrektnek tűnik. Igaz nem fhanszia.
-
Psychonaut
veterán
válasz Melack #49057 üzenetére
Na jó, de ha csak egy darabot találsz az adott modellből a meghatározott ársávban, az már csak jelent valamit, nem?
Meg ha ránézel akár a Lagunára, akár a Mégane-ra (nem a konkrét két hirdetésre, hanem magára a típusra): nem mondanád rá azt, hogy fél millió reális ár egy jó darabért.
Előző generációban gondolkodj ilyen keret mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Melack #49031 üzenetére
Amúgy szerintem abszolút nincs értelme ennyivel a kategóriájuk/típusuk/évjáratuk által indokolt ár alatt hirdetett autókat nézni.
Csodák nincsenek, nem hiszem, hogy kifognál egy tényleg korrekt darabot ennyire olcsón. Ezekkel nagyjából minddel történt valami, ami indokolja az olcsóságát.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
E rendszámos az első képeken még.
SZERK: Katt, itt látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz zolikaDB #48864 üzenetére
kérdés, h Magyarországon lehet-e lepapírozni USA-ból behozott verdát
Biztos lehet, csak bonyolult. Amúgy Totalcaron valamelyik szerkesztőnek van egy Mercury Cougarja, őt esetleg érdemes lehet megkérdezni, mi a procedúra (feltéve, hogy ő beregisztráltatta).Autóklubra: ÖAMTC? Gyakorlatilag osztrák ADAC.
-
-
Psychonaut
veterán
válasz DeFranco #48823 üzenetére
Igen, de pont ezt mondom, hogy hiába van hivatalosan X felszereltsége, ha azt abban az időben vezették be/vezették ki, akkor szerintem elképzelhető, hogy egy-két modell még/már nem a végleges hivatalos specifikációk alapján készült. Bár a kormány valóban gyanús, azt általában megemlítik valami fancy névvel "háromküllős sportkormány", vagy ilyesmi.
[rvilike]: Igen, ez így már határozottan gyanúsabbá teszi.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Mondjuk más autókból is voltak ilyen "hibridek", amik modellfrissítés/felszereltségváltás idejében készültek. Hirtelen a Peugeot 206 jut eszembe meg az F Astra, ahol volt néhány olyan autó, ami néhány elemet a régi, néhányat már a frissített modellből kapott.
Persze nem azt mondom, hogy itt is ez a helyzet (főleg, hogy te valószínűleg sokkal többet tudsz a Fordokról, mint én), csak azt, hogy nem kell feltétlenül rögtön a legrosszabbra gondolni.
-
Psychonaut
veterán
Az 1.8-as benzines viszont fogyaszt is, szóval ha a kis fogyasztás a lényeg, akkor esetleg dízelt is meg lehetne nézni.
Természetesen nem neked, az érdeklődőnek, csak a tiedhez kapcsolódott a mondandóm, azért lett válasz.
DeFranco: tegnap átsiklottál a kérdésem felett (vagy én a válaszod felett): az autós táblázathoz hozzáférhet az is, aki még csak játékautókat tologat, de kíváncsi?
-
Psychonaut
veterán
Azért vannak még autók, amik nem tekertek... (Bááár... )
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz bandus #48312 üzenetére
Vectra kombi volt családban, imádta a tulajdonosa, nagyon sajnálta eladni. 1.9 CDTI, 150 lóerő, soha nem volt vele gond. Érdemes lehet megnézni, van HaHu-n is pár. Persze mindenképpen nézz utána alaposan, bármelyik mellett is döntesz (az Octavia is biztos nagyon jó autó, alig hallottam/olvastam rá panaszt).
-
Psychonaut
veterán
válasz amargo #48239 üzenetére
Amúgy miért jobb autó? Ahogy látom, páran a Honda irányába elfogultak, én az Astra irányába, szóval érdekelne, mi az, ami nem jó az Astrában? Több H Astrában/B Zafirában megfordultam, vezettem is őket (ellenben Civicet még nem), és nem értem, miért lenne egy Opel kevésbé jó, mint egy Honda.
Typhoon47, neked is szól a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz amargo #48205 üzenetére
Persze, ha így nézed, nyilván könnyebb nagyobb motorral nagyobb fogyasztást összehozni, de ha kényelmesen vezetsz, az 1.6 sem fog romba dönteni anyagilag a fogyasztásával. 1.4-ről nem tudok sokat őszintén, 1.6-ról viszont még nem hallottam rosszat, de ezügyben az Opel topik biztosan jobban tájékozott nálam.
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
Valakinek verseny Suzi? Egy Homasita üzletet simán lehetne nyitni a kiegészítőkből.
-
Psychonaut
veterán
Velem még sosem történt ilyen. Mondjuk ha előfordulna, az biztos, hogy kikeresném, előzőleg mennyi ment bele, és ha nagyban eltérne az átlagfogyasztástól az így kiszámított érték, akkor visszamennék megkérdezni, hogy kivel tudom ezt a kérdést megbeszélni, mik a lehetőségeim, ha panasszal akarok élni. Attól ugyanis egy mérőt sem fognak újrakalibrálni, ha egy fórumon panaszkodok róla.
siebener: Astra G 1.7, nem lehet vele versenyezni, de nincs vele gond. 2.0 szintén jó lehet, ahogy tudom, annyival nem fogyaszt többet, amennyivel jobban megy.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Tankblock #47905 üzenetére
Ez a céges autó = rossz autó buta mantra, lehet jó cégautót találni. Sajnos még mindig tartja magát az a tévhit, hogy ha valakinek nem a sajátja egy autó, akkor azt automatikusan üti-vágja, illetve az üléseket sz@rral kenegeti hetente.
Aki igényes az autójára, az attól függetlenül az, hogy céges, vagy saját az autó. Közeli családtag cégautóját például újként el lehetne adni, pedig 3 éves, 125.000 kilométerrel.
-
Psychonaut
veterán
válasz DeFranco #47862 üzenetére
Igazából a családból mindenki így tankol, valószínűleg onnan ragadt rám, de eddig még soha, egyetlen autónknak sem lett baja tőle. És persze sosem lehet tudni, hogy nekünk van szerencsénk, vagy csak a Ford akarja bebiztosítani magát, nehogy be tudják perelni ilyen esetben.
-
Psychonaut
veterán
M0-ig ingyenes az M3 igen, M2 Budapest-Vác között ingyenes.
-
Psychonaut
veterán
gamek!llernek majdnem pont ilyen Mondeója van, rákérdezhetsz nála, hátha tudja, meg esetleg más, típusspecifikus dolgokban is segíthet.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz zolikaDB #35249 üzenetére
Renyóhoz: azt mondjuk imádom, mikor kiírják a hirdetésbe, hogy "most <eredeti ár itt> helyett <eladási ár itt> összegért az öné lehet!" - Nem b@zmeg, mert mióta annyiért valaki megvette, azóta belekerült 150.000 kilométer és eltelt hat és fél év.
Ettől függetlenül nem csúnya, és csak pár okom lenne, hogy miért nem venném meg (természetesen a pénzt is leszámítva ).
-
Psychonaut
veterán
válasz bigmasterg #35247 üzenetére
Hát lehetni lehet.
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
És akkor esetleg egy olcsóbb modell első autónak nem jön szóba? Bár közel sem egy kategória a fentebb tárgyalt modellekkel, de egy Opel Astra H kabrióval is jól kijöhetsz, a feelinget az is megadja. "Opel sosekopel", de viccen kívül, nekünk szinte csak az van családban, és nem igazán volt gondunk velük, nagyobb motorral dinamikus is, és szerintem hosszabb távra is simán elmegy.
SZERK: amit linkeltem, abban 200 lóerő, sportfutómű, meg gyakorlatilag minden, ami kellhet.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Módosítottam az előző hozzászólást, belinkeltem egy Audi A5 és egy BMW 3 kabriót is.
SZERK: szerintem döntsd el, hogy kabrióban gondolkozol, vagy nem. Persze lehet mindkettőben is, csak másért vesz az ember egy kabriót, mint egy sportautót. Kabrió is lehet sportos persze, húzatni is lehet őket, de például tartósan 130 felett menni nem élmény nyitott tetővel. És ne érts félre, egyáltalán nem beszélek a kabrió ellen, sőt, szerintem abszolút verhetetlen feelingje van, és én nem is gondolkozom másban saját autónak sem.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz zolikaDB #35009 üzenetére
De nyomatékod hiába van, ha elforog a kerék.
Motor kenésével kapcsolatban - csak mert én magam nagyon messze vagyok attól, hogy műszaki ember legyek, ezért a "közönség" segítségét kellett kérnem.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Mindenkinek, aki kamerán gondolkodik: itt nagyon hasznos infókat lehet találni, van fórum is. Rendelni eBayről érdemes természetesen, de itthon is kapható pár modell.
Aki meg úgy gondolja, hogy Oroszországban semmivel sem durvább vezetni, mint itthon, annak javaslom, menjen el, és átgondolja utána. Veszélyesebb.
-
Psychonaut
veterán
válasz Motion_Blur #34509 üzenetére
Most speciel a két bömcsis fotóra céloztam, de voltak már itt korábban képek a mennyivel-mentem-leggyorsabban-közúton kategóriából, hadd ne keressem vissza neked.
-
Psychonaut
veterán
Most akkor az a menő, akinek nagyobb számról van fotója? Ne értsetek félre, én is dinamikusan vezetek...hogy eufemisztikusan fejezzem ki magam...de körülbelül fél nappal ezelőtt még a karcagi baleset okozóját akartátok különböző kínzásoknak alávetni, pedig 200+-os tempóval közlekedni sem biztonságosabb, mint menet közben a GPS-t babrálni. És ti sem vagyok szupermenek, nektek is ugyanúgy elég egy pillanatnyi kihagyás, okozhattok balesetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest