- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
!Overdose! #116098 üzenetére
Marea lesz vagy Bravo?
-
TaaT
nagyúr
válasz
!Overdose! #116098 üzenetére
A G3 limitált kiadásai lehetnek kult autók, de egy mezei VR6 szerintem még nem.
-
TaaT
nagyúr
Csak én érzem úgy hogy G3 GTI helyett egy G3 VR6 kellett volna a listára?
[link] A G2-t meg kb felesleges erőltetni, abból sose kapnak jót ennyi pénzért...
-
-v-
addikt
válasz
Kornel #116090 üzenetére
Szerintem jok a tesztek totalcaron ... mindegyik masik online autosmagazin egy kalap fos ahhoz kepest...autonavigator nem rossz, de vicces amikor barmilyen kulonlegesebb autot, hot hatchet stb. tesztelnek, egy rakas lenyegi inforol szo se esik .... elolvasom es az a konkluzio, hogy egy nulla az az iras, nem teszt. Kb. mintha nagyanyamat beultetnem es megmondja hogy aha kek, meg jol gyorsul.
-
rbalint88
addikt
válasz
szabonagyur #116093 üzenetére
Tágasabb, mint egy golf4 és azért nőttek fel abban is emberek
beltér minőségérzete abban lesz kb a legjobb. De ha meg tudsz barátkozni a formákkal és a néha kicsit egyszerű anyagokkal, akkor suzukit vegyél, az eddig felsorolt opciók közül szerintem a legkevesebb szívás azzal lesz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
!Overdose! #116092 üzenetére
Megnézem majd csak az is eléggé kicsi autó :/
-
!Overdose!
őstag
válasz
szabonagyur #116075 üzenetére
Nemrég játszottam egy kicsit a VW konfigurátorával és a Polo-hoz jelenleg elérhető egy "Dupla komfort" csomag -150k Ft-ért (ülésfűtés, tempomat, parkolóradar elöl/hátul és még néhány extra). Ezt bepipálva egy nagyon jól felszerelt 1.2 TSI Comfortline Polo elérhető 4M alatt.
-
Kornel
veterán
a tesztekről annyit - főleg a "magas színvonalú" TC-al az élen-, hogy a vitara-t dicsérték, az srcross-t meg lehúzták, pedig a vitara kisebb is, összeszerelési és anyagminősége is rosszabb, ha bárki kipróbálja, ez rögtön szemet szúr. az szerintem nem objektív tesztelés, hogy még bele se ül az autóba, de már eldönti, hogy lehúzza, vagy dicséri, mert mondjuk kívülről tetszik, vagy nem tetszik.
objektív teszteket eddig szinte csak az autonavigatoron olvastam.(#116089) roberto211: az scrossban nincs ilyen, csak navi van, ha akcióba rendelsz.
-
roberto211
őstag
válasz
szabonagyur #116084 üzenetére
Ha jól sejtem van benne mirrorlink (legalábbis GL+. Vitaraba volt) így az okostelo navit atbirod vinni scross multimédiás egységére.
-
szabonagyur
félisten
válasz
molnarpeter #116087 üzenetére
Nem akarok bontott cuccot venni, ha már egyszer rászánok 4 milliót akkor legyen minden új, a 4,3M sem vészes ha jó minőségű gumit adnak hozzá.
(#116085) kornelka: igen nézem amit küldtél, megnézem majd a helyi Suzuki mit ajánl meg megyek vele egy próba kört ha lehet aztán döntök.
(#116086) lsc: megnézem majd a Toyota szalont is, hogy milyenek élőben, sajna a képek sokszor hazudnak. A teszteket olvasom én is, de ahogy néztem nincs olyan kocsi amit elfogadnának... mindenhol van valami hiba, illetve néha elég érdekesek amiken problémáznak... irányvonalnak lehet jók, de döntést nem bíznék rá.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Megfelelő bontott acélfelnit kapsz jó áron, a gumi lesz a nagyobbik tétel, de mindenképp olcsóbban jössz ki.
-
lsc
nagyúr
válasz
Akkor ott a corolla [link], igaz Te döntesz.
Jól emlékeztem, az sx4 cross azért nem egy nagy dolog [link], más tesztekben is hasonló a vélemény. A kinézetről meg annyit hogy élőben amikor először láttam szó szerint megrettentem hogy hogy lehetett az utakra engedni egy ilyet. Igaz ez az én véleményem, ráadásul a corolla/auris páros sem szépségdíjas, de élhetőbb.
-
Kornel
veterán
Auris:
Méretek
Hosszúság: 4275 mm
Szélesség: 1760 mm
Magasság: 1460 mm
Saját tömeg: 1405 kg
Össztömeg: 1840 kg
Tengelytáv: 2600 mm
Karosszéria-kivitel: ötajtós
Csomagtér: 360 liter
Belső szélesség elöl: 1410 mm
Belső szélesség hátul: 1400 mm
Belmagasság elöl: 890-960 mm
Belmagasság hátul: 900 mm
Hátsó lábtér 180 cm-es vezető mögött: 190 mm
Ülőlap hossza elöl: 510 mm
Ülőlap hossza hátul: 510 mm
Csomagtér maximális szélessége: 980 mm
Csomagtér magassága: 660-790 mm
Csomagtér hossza: 770 mm
Csomagtér hossza üléshajtással: 1550 mm
Raktérnyílás szélessége: 1010 mm
Raktérnyílás magassága: 700 mmScross:
Méretek
Hosszúság: 4300 mm
Szélesség: 1765 mm
Magasság: 1580 mm
Saját tömeg: 1175 kg
Össztömeg: 1730 kg
Tengelytáv: 2600 mm
Karosszéria-kivitel: kombi
Csomagtér: 430-1269 liter
Belső szélesség elöl: 1470 mm
Belső szélesség hátul: 1430 mm
Belmagasság elöl: 950-1010 mm
Belmagasság hátul: 920 mm
Hátsó lábtér 180 cm-es vezető mögött: 240 mm
Ülőlap hossza elöl: 510 mm
Ülőlap hossza hátul: 510 mm
Csomagtér maximális szélessége: 1320 mm
Csomagtér szélessége a kerékdobok között: 1020 mm
Csomagtér magassága: 550-840 mm
Csomagtér hossza: 800 mm
Csomagtér hossza üléshajtással: 1620 mm
Raktérnyílás szélessége: 1100 mm
Raktérnyílás magassága: 800 mm(#116084) szabonagyur: amit linkeltem, annak 4M a vége, én már futottam egy kört, de megvárom, amíg 4 év múlva 2-2,5M körül lesz használtan
-
szabonagyur
félisten
Itt van az ablakunk alatt egy és tudom mekkora. Nem kicsi annyira, de nem is nagy, főleg csomagtér.
(#116083) kornelka: köszi a tippet, ennek utána járok. Navi szintén nem érint, van annyi okos telefonunk meg külön navi itthon, hogy több mint ami kell. A 4 télinek meg utána járok, hogy külön mennyi.
-
Kornel
veterán
válasz
szabonagyur #116081 üzenetére
ezt 4M-ért odaadják, mert készleten van, és nincs benne a téli gumi szettes akcióba.
ha kell a 4 téli gumi felnire szerelve, meg a navi, akkor 4,3 az alja, bár szerintem nem ér annyit pluszba.(#116082) lsc: az auris nagyobb az scross-nál? ültél már benne?
4,8M-ért adnak egy légkondit? most hova .....?kulcs nélküli nyitás, automta légkondi, stb. stb.? 4M-ért.
-
lsc
nagyúr
válasz
szabonagyur #116081 üzenetére
Az auris-t szerintem kevered valamivel, szerintem az sx4-nél nagyobb.
Mod kornelka: Corollánál live szinten már légkondi is van mint írtam.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Kornel #116079 üzenetére
A régi SX4 tényleg bamba kinézet, de nézem az újat képeken és eléggé adja, de élőben is meg kell nézni. Elférni tuti elférek mivel nem vagyok olyan magas mint te
A presztizs szintén nem érdekel, ezért is írtam, hogy légkondi kell aztán viszlát
(#116078) lsc: Auris tetszik nekem is, de az max 2 emberes autó nem nagyon családi, a Yaris szintén. Ezeket mondjuk munkába járós kocsinak vennék csak.
(#116080) Bati0501: Astra semmiképpen, céges is az és nagy csalódás egy régi Astrahoz képest. Hyundai i30 nem rossz de kicsi összességében ahogy a Kia is.
-
Bati0501
őstag
válasz
-
Kornel
veterán
válasz
szabonagyur #116077 üzenetére
én kipróbáltam élőbe az scross-t, amúgy nagyon nem tetszett az orra.
utána meg majdnem megvettem.
kb. C méret kategória, én 185 cm-el és 90 kg-mal simán elfértem magam mögött.
biztonságos, nem romlik el, jól fogyaszt.
max. presztízse nincs, de engem ezek sose foglalkoztattak.(#116078) lsc : auris azért elég szűk, 2 gyerekkel már necces lehet. Corolla meg ennyiért max. fapados lesz. Yaris meg 2 gyerekkel gondolom vicc akart lenni
-
lsc
nagyúr
válasz
Toyota Auris vagy corolla, a live szinten 4,8 m körül már van benne klíma is, nem is fapad. Ha elég a kisebb ott a Yaris, még pénzed is marad.
-
Kornel
veterán
válasz
pedig ennyiért pont egy hobbi terepjárónak kinéző, de egy normál kombihoz közelebb álló Suzuki sx4 Scross a legjobb vétel újan.
ennyiért megkapod a gl+ felszereltséget, ami szerintem több, mint elég.
minőségre jóval jobbak a daciaknál, ennyiért (4M-ig bezárólag) meg mást nem nagyon kapnál normálisan felszerelve.mod: persze csak ha meg tudsz barátkozni a bamba arcával
ha lett volna annyim most, én azt vettem volna. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Voltam itt pár hónapja, de aztán mégsem vettem semmit, azóta át is gondoltam a dolgokat és lehet vennék egy új autót.
A rászánt összeg legyen 4 millió forint +/-25%
Új.
Nem kell több száz lóerő, menjen normálisan, ha előzni kell tudjon akár.
Extrák: légkondi és ezzel ki is fújt a dolog, a többi dolog nem érdekel, ablakot le tudom tekerni ha kell és így tovább.
Méret: itt mindenképpen normál autó érdekelne, semmilyen "hobbi terepjáró" szerűségek.Mindenképpen 4-5 évre tervezek vele legalább, előbb utóbb családi autó lesz 2 gyerekkel.
Mit ajánlanátok?
-
válasz
Lavidaloka #116071 üzenetére
E46? Akkor belenyultal a joba
Jellemzoen 2M folott vannak a problemamentesek.
-
válasz
MunezXBK #116068 üzenetére
Egyetértek, de az is majdnem biztos, hogy 1.4-1.8 körül nem kap jó 320d-t
Kia ceed pl. szóba jöhet vagy hyundai i30, suzuki sx4, esetleg 7g sedan civic, a faceliftes, bár ebből nincs dízel és a legfiatalabb 2005-ös. Jó E46 320i-t talán nagy mákkal ki tudna fogni 1.8M körül, de a dízelbe nem mernék beleugrani.
-
Jim-Y
veterán
Koszonom a valaszokat, meg ennek fenyeben egy utolso kerdes. 1.4 - 1.8M korul keresek egy olyan autot ami megbizhato es velhetoen nem kell ra kolteni a vetel utan tobb szaz ezreket. Ezert esik ki pl az Audi A4, A3, BMW 320d stb.. es ezert neztem a focusokat mert azok beleesnek az arkategoriaba viszonylag uj autok. udv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Az 1.6-os 90 lovas Ford Focus dizeles autokrol van vmi velemeny? 2008-2010-es evjarat. Tele veluk a piac es erdekelne, hogy milyen vetelnek szamitanak? udv koszi
-
-v-
addikt
Az ami font van nekem nem tetszik ... amugy mennyit mesz havonta, hogy ennyire szamit az a plusz 1-2 liter? Azt ne mondd a bubuval 9 alatt van most az atlagod ... raadasul neked rovid a valtod, ebben 6os valto van ... siman lehet palyan jobban kijonnel. Egyedul varosban lenne tobb szerintem, meg persze ha nyomogatod.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
raczger #116028 üzenetére
Drágább bizony. Bubuknál is a sima meg a wrx/sti alkatrészek között óriási árrés van (fék, futómű, stb).
Én is szemezek egy H6-al de azzal se járnék el 11 liter alatt. Az meg nekem tűréshatáron felül van. De lehet ha elvinnék a mostanit beleugranék...
rvilike: Jah, kb. A román kisterós mögött szélárnyékban.
-
törölt tag
válasz
footy #116058 üzenetére
Persze, kerdezz. Kezivaltos. Az igazsag az, hogy balfasz voltam, segito szandekomnak koszonheto a kuplungcsere leginkabb. Huztam ki egy kocsit az arokbol, ott megeroltetodott, utana ket hettel kellett cserelni. A BMW ami nekem van, egy 320d, de gyari Breyton tuning (sorszam a blokba beutve), gondolom ott meg ez segitette elo a cseret.
-
válasz
corevalue #116052 üzenetére
Arra gondoltam -sajnos csak esmerősnek van, így nem van elsőkezes tapasztalat- hogy biztos-é h lehet állítani
runner 125: el sem vitték még. Annyira nincs érdeklődő h már lelkesedés v komoly szándék nélkül árulom. Ha marad, marad: szeretem, teszi a dolgát.
[rvilike]: na de ennyire? Már Qru is törli belé a lábát
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #116054 üzenetére
Vissza, mert szrdzl
-
-
corevalue
csendes tag
Esetleg valaki tudja, hogy a kia ceednél lehet állítani az első ülések esetén az ülőrész dőlés szögét?
Ha jól látom kissé kagylóülésesre vették a figurát, ami nekem tetszik, csak van olyan a családban aki így nem tudná használni... -
-
-
footy
addikt
válasz
Sutee89 #116030 üzenetére
Napi 80 km-nel mar olyan jelentos megtakaritas van diesellel a benzineshez kepest hogy megeri a dieseles kockazatokat bevallalni. Szerintem.
Egyebkent en napi 50km-t ingazok, mar igy is jelentos a kulonbseg, de ha kicsit kevesebbet mennek, akkor tutira benzinesem lenne, mert egyszeruen jobban szeretem a karakteret es a hangjat.Ha mindenkeppen benzinest akarsz, akkor erdemes megnezni egy Mazda6-ot 2 literes motorral. A VW benzineseket nem eroltetnem, mert a szivo mind halott, a turbos pedig kozel olyan roller lehet mint egy diesel.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
footy #116026 üzenetére
Köszi! Astra 1,7 CDTI-ről én is jókat hallottam, és nekem a beltér is elmegy. Letisztult, egyszerű, kicsit kopogós.
Octavia Tour-ok enyhén túlárazottak érzésem szerint, a PD és benzines változatok is. Eddig öt darab 1 millió körüli példányt néztem meg, egyikkel sem jutottam el a próbakörig sajnos, már előtte kiestek.
Benzinesben úgy látom te egyáltalán nem gondolkozol, engem viszont azért érdekelne az az oldal is.
-
raczger
őstag
Múltkor épp elgondolkoztam, hogy milyen jó lenne egy kis + ló, lecserélni a sima 6-ost mps-re. Pont egy ismerős hirdeti a sajátját elég jó áron, de nem merném még bevállalni a cserét. A fogyasztása engem annyira nem zavarna, csak az összes többi költségtől félnék, biztosan drágább minden alkatrész bele, mint a sima 6-osba.
-
g4bb3r
tag
válasz
Sutee89 #116025 üzenetére
Ingoványos az biztos... nekem is el akart adni ismerős németből behozott '99-es 1.9tdi passatot 1.3m-ért
. Mert, hogy mennyit beleköltött már de most már patika.. aztán 1.1-nél megnéztem de gusztustalan vajbőr ülések, motorház , oldala telibe volt fújva etc. Sokáig vadásztam jó állapotú 1es Oktávra de vagy letaposottak vagy durván túl vannak árazva...
-
footy
addikt
válasz
Sutee89 #116025 üzenetére
MK1 Focus-bol az 1.8TDDI meg adagolos, ezzel eleg sok szivast el lehetne kerulni, de ezek mar annyit futottak hogy egy adagolofelujitas benezhet. az 1.8TDCI-rol pedig nem olvastam tul sok jot.
Az Octavia Tour teljesen jo, csak ebbol sem konnyu jot talalni. Ha kepes vagy megbaratkozni az 1.9PD hangjaval, akkor nem muszaj adagolosat nezni ebbol
MK2 Focus-t passzolnam, bar ha talalsz belole 2.0TDCI/HDI-t akkor ez is jo lehet, bar nagyreszt 1.6HDI-vel van azt pedig jobb kihagyni
Astra H allitolag Isuzu 1.7 diesellel jo, sogornak van, o dicseri, de en a belterrel nem tudok megbaratkozni
MK3 Mondeo talan 2.0 HDI-vel, ebbol talan meg van adagolos is, Kornelka tud bovebb infot adni errol, o most adta el az ovet
Octavia 2 jo lehet, ugynaaz ervenyes ra mint az 1-esre (ebbol viszont csak PD van , a 2.0 kerulendo)
-
Sutee89
aktív tag
válasz
footy #116018 üzenetére
Igen, sajnos több ismerősöm is felszállt a szopórollerra mostanában Passat ügyben.
1 millió körül Focus MK1 FL kombi, Octavia Tour mennyire vállalható?
1,5 millió körül Focus MK2 kombi, Astra H Caravan, Mondeo MK3, Octavia II amik nekem tetszenek, és még fenn is tudom tartani őket. Ilyeneket érdemes nézni? Ha igen, milyen motorral? -
Qru
MODERÁTOR
Reszkessetek Imprezák és Lancer EVO-k - Mazda 6 MPS
Azért egy ilyet vállalnék...
-
footy
addikt
válasz
Sutee89 #116013 üzenetére
Igen a szuk rakodonyilas az minden 4 ajtosnal problema. Ha jon a gyerek, akkor viszont kombit kell nezni.
Ez viszont mar nehez kerdes, mert a B5/5,5 passat jo lenne, de a piac 95%-at torokok altal nemetorszagban lerugott, magyar zugnepperek altal importalt peldanyok alkotjak. A maradek pedig el van szallva az arakkal.
Lehet elgondolkodnek inkabb egy 406(FL) kombin.A Volvo egyertelmuen premium, annak minden elonyevel es hatrynaval. Ossze kell hasonlitani a gumi-fek-2tomegu-t arakat a Toledo-Passat-XY-nal es el kell donteni, hogy neked megeri-e a felarat.
-
válasz
runner 125 #116015 üzenetére
Hát őt ismerem
Akkor nem csak a precision gépekben közös az izlésünk hanem volvoban is
Majd kiváncsi leszek...
Szerintem ez az új 2 lityós csak 4 hengeres sajna...
-
g4bb3r
tag
válasz
Papabear195 #116007 üzenetére
Hétfőn kiderül átnézés után.. nekem is tetszik, látszik , hogy vigyázott rá a gazdája. Alkuban is elértünk egy mindkét fél számára megfelelő összeget. Az 1.6-al biztos nem fogok versenyezni de nem is cél.. Hátsó lábtér.. amig nem én ülök hátul..
Egy elég összeszokott csapattal szoktam utazni évek óta, 3 ajtós Ibizá-tól kezdve Fóka II-ben általában 5en csomagokkal nem ritkán 1000+ kilométereket..Edzettek.
Szüleim átlagos méretűek szerintem elférnek, (én be tudtam ülni magam mögé igaz nem volt kényelmes).
Azért szkennelem a piacot folyamatosan hátha beesik valami, azért nem vagyok rágyógyulva a toledóra csak ebben a pillanatban ez tünik a legjobb opciónak.
-
runner 125
nagyúr
-
Feketelaszlo
senior tag
Üdv!
Ettől a kereskedőtől vett már valaki autót? Ha jól látom a fővárosi autópiac kötelékébe tartozik, de ezt dobta a gép. Vélemények róla? -
Sutee89
aktív tag
válasz
footy #116012 üzenetére
Köszi a választ.
A Toledo nekem is tetszik. A Signo és Stella modellek között mi a különbség felszereltségben? Valamiért a négy ajtósaknak a szűk rakodónyílásától tartok. Egy-két éven belül tervezünk babát, nem tudom babakocsi pl. hogy fér be egy négyajtósba.
A Volvo-tól, bár nagyon tetszik, egy kicsit félek. Nekem ez már luxusautónak hat, 160 lóerő, bőr mindenhol. Nem tudom szervizköltségei és alkatrészárai milyenek, de valamiért olyan érzésem van, hogy nem nagyon engedhetek meg magamnak egy ilyen autót -
válasz
runner 125 #115976 üzenetére
Hát igen 8-9 millája ha van az embernek akkor biztos érdemes megnézni a kifutó s80/v70 szériát.
Tényleg passat árban (sőt lentebb) van, egyszer valamelyik szalontól láttam is ilyen reklámot.Csak arra vagyok kiváncsi milyen ez a mindenes 2 literes új volvo motor. Hivatalosan teljesen volvo tehát jónak kell lennie (és ha nem akkor végük mert kb ez az egyetlen motorjuk...), de azért kiváncsi vagyok hosszú távon hogy bírják.
-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok!
1 millió körül ötajtós vagy kombi autók közül mi ajánlott? Napi 80 km-t mennék vele, fele város, fele országút. Ezen kívül havonta egyszer hosszabb táv, meg hétvégente bevásárlás városban. Egy kényelmes, megbízható és relatíve olcsón fenntartható autót szeretnék, de nem szoktam elspórolni a szervizeket, olaj- és szűrőcserét, stb. Tankolni is jó minőséget szoktam.
Amik tetszenek azok az Octavia és Mondeo típusú ötajtósok, jó nagy puttonnyal, valamint az MK1 FL kombik. Ezek ebben az ársávban működnek? Milyen motorral? Minden egyéb ötlet érdekel.
Esetleg eggyel magasabb ársávban, 1,5 millióig hasonló tulajdonságokkal mi ajánlott?
Köszönöm. -
Qru
MODERÁTOR
Na végre egy jó használt Honda Civic teszt: [link]
-
Papabear195
tag
válasz
g4bb3r #116005 üzenetére
Remélem összejön a Toledo, amíg egyedül, vagy ketten vagytok, addig nem hiányzik annyira a hátsó lábtér, nekem egy 2000-es Cordobám volt, elöl abban is elég jól elfértem, a Toledo még nagyobb is, ráadásul nekem nagyon tetszik a formája. Ha esetleg mégis érdekel a Lacetti vonal, akkor a többiek intelmeit figyelembe véve, érdemes utána járni az alkatrész áraknak, bár szerintem nem annyira gáz a helyzet velük.
-
törölt tag
válasz
footy #115966 üzenetére
Az én 1.8-as 2009-es tsi motoros Skodámban most van 280. Egyszer volt szelepsor csere (pár el volt kokszolódva, de mindet kicseréltettem) vezérműszettel, ami munkával került 120-ba, ezen kívül csak kopóalkatrész bajai voltak. Ma is pályáztam vele, kasztni másfél tonna, sebesség 110 tempomat, fogyasztás 6,8.....
-
g4bb3r
tag
válasz
Papabear195 #115935 üzenetére
Köszi megnézem. Kia Ceed kombi, Hyundai i30 sw is tetszett de azok jóval túl vannak a kereten sajna.. Chevrolet/Daewoo-ban nem gondolkoztam eddig de egy megnézést megér.
A Seatot amit korábban említettem hétfőn viszem átnézetni (rendszám csere valószinű nem törés miatt volt nem volt kivonva a forgalomból hanem sima csere volt - a tulaj már így vette kereskedőtől). Aknán kiderül (remélem).
-
oliwire
őstag
válasz
!Overdose! #115998 üzenetére
Köszönöm!
a meganeokat meg a pólókat még meg fogom nézni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11