Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Milyen alaplapot vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:11:21

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94526) Yeffy válasza Milka 78 (#94510) üzenetére


Yeffy
veterán

Én már adtam ajánlást, nem véletlenül nem ajánlottam Asus és Giga lapokat.
vilagos, nem tudtam, h a naaaagy Anusz marka, meg a Giga sem ajanlott, legalabb is ebben a kategoriaban.

A Gaming Pro Carboon jó kis lap és jól szuperál 3700x-el, bár csak 128kb-os bios chip van rajta ami már most kevés a Ryzen 3-as biosok számára ezért egyes funkciók ki vagy ki fognak maradni, esetleg elveszt bizonyos eddig meglévő kompatibilitást.
olyan picike? :Y mondjuk nem tudom, mekkora pl a Toma MAX vagy a masik MAX-osnak a BIOS chio merete, de ha egyes funkciok nem mukodnek, vagy nem ugy, ahogy kene, pl PBO, akkor nem hiszem, h ezt a lapot fogom valasztani. csak biztam benne, h mar ebben az arkategoriaban ez nem problema. :(
termeszetesen BIOS ellenoriztetes lenne, ha ezt valasztanam, vagy flash-eltetnem. bar nem tunik bonyolultnak, ha magam kivitelezem.

Ezen felül elsiklottunk felette, de nekem lövésem sincs a kinti árakról, itthon meg forintba meghatározva annyiba kerül a Carboon, hogy annyiért már X570-et is lehet kapni.
ezzel nincs is semmi baj, nekem meg az otthoniakrol nincs, nem tudtam, h otthon ilyen draga. itt, ahogy latod, nem sokkal dragabb, ezert is tetszett meg, de ha gyengebb a BIOS vagy a VRM, akkor nem fog erdekelni.

A rgb-nek alárendelni egy alaplap, vrm és bios jellemzőit meg számomra értelmezhetetlen
felreertesz. pont azert kerdezek itt, mert megvan a "skillset", amit keresek, hozza egy tol-ig arkategoria, aztan osszehasonlitom az aktualis kinalatban levo deszkakat - mint ebben nem otthonosan mozgo, en csak a muszaki parametereket tudom nyilvan -, de ha valami az alapveto dolgokban hibadzik, vagy nem eri el a korabban kinezett tipusokat, akkor skippelem. csak azert biztam ebben, mert h ez is MSI, meg a B450-ben kb ez a teteje, plusz nekem elsore eleg osszeszedett lapnak tunik.

[ Szerkesztve ]

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  Milyen alaplapot vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.