Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#56180) BigBear


BigBear
senior tag

Néhány költői kérdés, illetve megjegyzés, csak úgy általánosan.
Csak engem zavar, hogy az autósok igen nagy része potenciális gyilkos akar lenni? Illetve a kezdő vagy tapasztalatlan sofőröket milyen tanácsokkal engedik ki?
1. A minap olvastam egy gumis kérdést Totalcaron. "Azt szeretném kérdezni, hogy a gumik sebességindexében mennyi tartalék, ráhagyás van? Tehát például mennyire veszélyes egy H-s gumival rövid időre beleszaladni a 220-ba (természetesen ahol lehet), vagy tartósan az index által megadott sebesség felett menni 10 km/h-val, mondjuk megpakolt autóval? Gondolom van erre valami standardizált protokoll." ???? WTF??? Komolyan, ennyire barmok az emberek? Mondjuk magyar, mit csodálkozzak? Abban az országban, ahol a sebességkorlátozás / előzni tilos / jobbra tarts / jobbkéz / stb. minden csak dísznek van... Ahol a barmoknak folyamatosan tolakodni kell, életveszélyes előzéseket végrehajtva, azért a 20 másodpercért (se), amit nyernek egy 50km-es úton.
2. Értem én azt, hogy valaki bátortalan, nem érzi az autót, úgy összességében nem siet, idős, fiatal, bármi. De könyörgöm, ezek az emberek nem érzékelik, hogy mögöttük esetenként sok száz méteres sor összegyűlik? Olyan nehéz lenne elengedni a sort időnként? Aki így halad, annak nem hiszem, hogy egy kis lehúzódás urambocsá' megállás annyira érvágás. Ha igen, nem üljön autóba, mert agyrém, amikor forgalmas úton 10-20km-t vonatozik mindenki miattuk 50-60-nal.
3. Állandó ködlámpa használat. A rákért nem törik le a keze minden baromnak, aki reflexből nyomja a ködlámpát. Az ilyeneket azonnal ki kellene szedni és büntetni. Nem, nem nappali fény. Arról beszélek, amikor ég mint a karácsonyfa, nappali, refi, ködlámpa, mert csak. Az ilyen parasztnak szúrófény / lézer kellene, hadd élvezze ő is a baromságát.
4. De a legdurvább és ami miatt rohadtul mérges vagyok.
Követési távolság. Kedves autósok. Anyátok ;>*ß$Ł}[[kjerfoirebgoerghvn$;> (ide bármi behelyettesíthető) -ért kell beleállni az előttetek haladóba. Úgy, hogy még a rohadt lámpátok sem látszik egy alacsony seggű sedan visszapillantójában. Mindezt bármilyen sebességtartományban. Nem előzési céllal, mert képesek vagytok 10km-eken át így jönni az ember mögött. Ha lassítok, sem mész el. Miért??? Miért nem kezdik el végre a kiszedegetést, vezetéstől való örök eltiltást az ilyen potenciális gyilkosoknál? Mert azok vagytok. Elég egy pillanatnyi kihagyás, vagy, hogy az előttetek haladónak bármi miatt fékezni kelljen és bele is rongyoltatok. Nincs az a csoda, ami megmentene a csattanástól, amikor 100-150-nel haladtok egy autó hátuljától 3-4-5 m-re. Ez konkrétan szándékos gyilkosság, illetve ha nincs baj, gyilkossági kísérlet.
Ha nem bírtok előzni máshogy, adjátok vissza a jogosítványt, könyörgöm. Egy biztos, ha egy ilyen barom belém jön és túlélem, ő nem fogja. :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.