Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27428) Rick4 válasza MaciG (#27421) üzenetére


Rick4
félisten

és mivel jobbra tartási kötelezettséged van
Muhaha ez a magyarázat, 100 sebből vérzik, Te vagy nem tudsz kreszt értelmezni, alkalmazni, vagy nem akarod felfogni, hogy amit írsz milyen gyenge érv.
Pont úgy jobbratartási kötelezettsége van a buszosnak is , tehát addig, míg én a saját sávomban közlekedek, a buszos meg 3 kerékkel szintén az enyémben, nyilvánvaló, hogy nem engem kellene forszírozni, ébredj már fel, és kezd arról beszélni, ami a valós probléma.
Értem én, hogy a magad féléket próbálnád védeni, csak épp a tények, érvek helyett ezt vagdalkózással próbálod elérni, ide meg az édeskevés. . Én nem arról beszéltem, hogy az árokba kényszerít, hanem arról, hogy szabálytalanul vezet, ebbe az is beletartozik, ha a felezőn átjön ok és index nélkül, még ha Te ezt megindoklod a belógó faágakkal, akkor is, a kresz nem ad felmentést belógó faágak esetén, nyilván záróvonalon is átlépnél, ha ott az lenne felfestve, onnantól meg mindegy, mit teszel, mit gondolsz, ha a hátad mögött 30-40 emberrel folyamatosan szabályt szegsz. Okés, most még nem volt baleset, de holnap?
Megmagyaráznád azon mondatodat, am it eddig is kérdeztem? Állításod szerint mivel közelebb van a busz a felezőhöz, jobban belátja az adott (balra ívelő) kanyart? Még mindig erre lennék kíváncsi...

Természetesen nem minden szabály életszerű, ám ez csak addig a pontig van így, amíg nem vagyunk képesek alkalmazni, minden egyéb esetben viszont van benne logika és összefüggés is. Ez alól nyilván kivétel az, amikor pl egy baleset elkerülése érdekében elrántom a kormányt, és átlépem a záróvonalat..

És akkor vedd észre, hogy a buszos az én sávomban kanyarodik, miközben nem látja, hogy az én sávomban esetleg áll-e egy parkoló autó az út szélén, biciklist kell-e kerülnöm épp akkro, mikor ő ott jön. N_a ezért nem kell átmenni, és nincs is baj.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.